תתפלאי
אני לומדת 5 ימים בשבוע
, ככה שאין לי ממש זמן, עובדת חצי משרה... טוחנת מאוד אבל צריך כסף....אין לי שבתות בכלל. פשוט יש לי עבודה עם תנאים טובים (טפו טפו טפו), ונותנים לי תוספות על שעות נוספות ושישי-שבת=2 משמרות חול...ואני לא מגיעה ל4500 בחודש אמנם (הלוואי) אבל כן בחודש וחצי, אם אני עובדת בקצב ובמשמרות שלי כמו שהן עכשיו (טוחנת שבתות) ויש עבודות כאלה, כשאני חיפשתי היו לי המון הצעות ממש טובות (מזכירות במשרד עו"ד למשל...) עכשיו יש חופש ומספיק זמן לחפש, למי שמעוניין...וגם לפני שעבדתי שם עבדתי במקום אחר ליד הבית שלי גם עם תנאים ממש טובים, יש משמרות גם יום שישי ותוספת שעות נוספות, אי אפשר להתבכיין ולומר שאין עבודות טובות חצי משרה. (ואני בשתי העבודות האלה בלי שום קשרים, פשוט הגשתי קו"ח כמו הרבה) פר"ח נותן לך כסף רק 3 פעמים בשנה, מה עם מי שאין לו כסף לשאר השנה? ואין תמיכה כלכלית מההורים? הרי צריך כסף לא רק לשכ"ל, אלא גם לנסיעות אוכל צילומים בגדים לפעמים??? אז צריך בסוף לעבוד קצת? ברור. במקרים כאלה בדיוק פר"ח מפריע, תשמעי ממישהי שעברה את זה השנה, הייתי מלצרית ובגלל פר"ח הייתי חייבת לוותר על 2 משמרות בשבוע (הולכים לילד פעמיים בשוע וצריך לסיים פגישה עד 7 בערב, אני רק הייתי מגיעה מהלימודים ב4...). משמרת ערב התחילה ב5 בערב, ואני רק הייתי מתחילה פר"ח ב4.....(בגלל זה גם פיטרו אותי) וזה היה ממש מגביל, במצבים כאלה עדיף לעבוד.