מה דעתכם על

חנכתי שנתיים

ואני מתכננת לחנוך גם שנה הבאה. לפחות בחונכות שעשיתי השנה, אני די חושבת שהוא פיספס את המטרה הראשית(הייתי במרכז העשרה) אבל בגדול היה לי ממש כיף. הילדים שמקבלים פר"ח ממש צריכים את זה.. למה את שואלת?

ialstrn

New member
כדאי מאוד:

זה נחמד עוזר ויעיל לילדים כלכלי באופן יחסי והרכזות מעולות ... (לעומת סחל"ב שאני שנאתי ולא יעשה שוב...)

ChilD SouL

New member
זה כסף, וכסף זה תמיד מבורך.

מעבר לזה, זה לא ממש מעניין אותי [למרות שפרח לרוב עוזר ואתה גם עוזר וגם עושה על זה כסף, אז זה טוב כפליים].

היה טוב וטוב שהיה.

שנה הקרובה לא אעשה, זה נורא מגביל לפעמים, במיוחד אם רוצים לשלב עם זה עבודה. סה"כ למי שצריך רק את הסכום הזה ספציפית זה נורא נוח. אני עובדת ואני יודעת שארויח בחודש אחד פר"ח שלם בעבודה כזו.

ialstrn

New member
אם יש לך זמן לעבוד בצורה שתרוויח 4,500

לחודש מצבך טוב... לרובנו אין זמן...

תתפלאי

אני לומדת 5 ימים בשבוע
, ככה שאין לי ממש זמן, עובדת חצי משרה... טוחנת מאוד אבל צריך כסף....אין לי שבתות בכלל. פשוט יש לי עבודה עם תנאים טובים (טפו טפו טפו), ונותנים לי תוספות על שעות נוספות ושישי-שבת=2 משמרות חול...ואני לא מגיעה ל4500 בחודש אמנם (הלוואי) אבל כן בחודש וחצי, אם אני עובדת בקצב ובמשמרות שלי כמו שהן עכשיו (טוחנת שבתות) ויש עבודות כאלה, כשאני חיפשתי היו לי המון הצעות ממש טובות (מזכירות במשרד עו"ד למשל...) עכשיו יש חופש ומספיק זמן לחפש, למי שמעוניין...וגם לפני שעבדתי שם עבדתי במקום אחר ליד הבית שלי גם עם תנאים ממש טובים, יש משמרות גם יום שישי ותוספת שעות נוספות, אי אפשר להתבכיין ולומר שאין עבודות טובות חצי משרה. (ואני בשתי העבודות האלה בלי שום קשרים, פשוט הגשתי קו"ח כמו הרבה) פר"ח נותן לך כסף רק 3 פעמים בשנה, מה עם מי שאין לו כסף לשאר השנה? ואין תמיכה כלכלית מההורים? הרי צריך כסף לא רק לשכ"ל, אלא גם לנסיעות אוכל צילומים בגדים לפעמים??? אז צריך בסוף לעבוד קצת? ברור. במקרים כאלה בדיוק פר"ח מפריע, תשמעי ממישהי שעברה את זה השנה, הייתי מלצרית ובגלל פר"ח הייתי חייבת לוותר על 2 משמרות בשבוע (הולכים לילד פעמיים בשוע וצריך לסיים פגישה עד 7 בערב, אני רק הייתי מגיעה מהלימודים ב4...). משמרת ערב התחילה ב5 בערב, ואני רק הייתי מתחילה פר"ח ב4.....(בגלל זה גם פיטרו אותי) וזה היה ממש מגביל, במצבים כאלה עדיף לעבוד.

בטטהמן

New member
חנכתי ילדים במשך שנתיים

בשנה א' קיבלתי שטן קטן מהלך על שתיים. במהלך השנה גמלה בליבי החלטה שלא להמשיך בשנה הבאה. איכשהו (עד עכשיו אני לא מבין איך) בחודשי הקיץ ההחלטה התהפכה ונרשמתי שוב לפר"ח. והגורל, כמו אמא פולניה טובה, הטמין לי הפעם ילד שלעומתו הילד משנה א' נראה כמו המלאך גבריאל. הוא אפילו איים עלי פעם אחת עם סכין מטבח! בשנה ג' עמדתי בפיתוי ולא נרשמתי שוב. מצד שני, זה בהחלט היה כסף קל. אף מקום עבודה אחר לא יהיה מוכן להסתפק בכל כך מעט שעות וגם הכנת הפעילויות לא גוזלת הרבה זמן (מזל שבנים מוכנים לשחק כדורגל במשך שעות על גבי שעות
).

למעלה