מה דעתכם על

מה דעתכם על

השירים החדשים של אפרת גוש,דניאל סלמון,ומירי מסיקה האם גם אתניקס צריכים ללכת בכיוון של השירים הרומנטיים לי דווקא מאוד בא לשמוע שירים שקטים שלהם במקום כל השירי קצב וגם זה מה שהולך הכי טוב תחשבו לשמוע את זאב בשיר רומנטי כמו אהבה תנצח.....

תגיד למה אני תמיד חייב להתעצבן...?

מה אתה משווה בין זאב נחמה ואתניקס הלהלקה והבן אדם הכי תותחים בעולם...לזמרים כמו סולומון ומסיקה עם כל הכבוד להם...השיר הכי "מגעיל" של אתניקס יותר יפה מהשיר הכי יפה שלהם...ואתניקס יודעים מה הם עושים ...הם לא מחקים אף אחד ...ואני אומר לך בוודאות שעם הם יוציאו שירים "רומנטיים" כמו שאתה קורא לזה...זה יהיה ברמה הכי גבוה שיש ולא ברמה בינונית ומטה כמו סולומון ומסיקה...

נטלייי

New member
למה להתעצבן?

אפשר לאהוב זמרים אחרים וגם את אתניקס, זה בכלל לא סותר. וסך הכל הוא שאל שאלה לגיטימית, הוא כנראה אוהב יותר את השירים השקטים, אז הוא שאל מה דעתנו אם הם ישירו שירים כאלה, זה הכל. ואני אגב בעד

אני יודע שתמיד אני מדבר כמו זבל...

אבל נישבע לך שקשה לי לישמוע שמשווים זמרים כאלה לאתניקס...גם אני שומע מירי מסיקה והיא תותחית ...אבל להשוות אותה לאתניקס זה משגע אותי הרי ברור שגם הזמר הכי טוב בעולם לא חצי מאתניקס... ועם כבר אז יש לי בקשה ממך...יש לי את השיר "חמש שלוש אחת" בדיסק ואני לא יכול להוריד אותו למחשב...אז עם תוכלי לישלוח לי אותו או לפחות להגיד לי מאיפה להשיג אני יודע לך... ועוד משהו ...לא התכוונתי ליפגוע ואל תיפגעו גם מהדיבור שלי פשוט אני מתחרפן שמשווים כאלה זמרים ללהקה העולמית הזאת... שבת שלום ...

למעלה