מה דעתכם על The Lamb?

The West Star

New member
מה דעתכם על The Lamb?

The Lamd Lies Down on Brodway של ג'נסיס? רני חושב שכאן הלהקה די דועכת, המוזיקה לא במיטבה והמילים מעצבנות.. כמה שירים טובים וזהו..

Papillion

New member
מסכים איתך

אחד האלבומים היותר חלשים של הלהקה. הטובים שלהם לדעתי הם: Selling England by the pound,Foxtrot,Trespass, Trick of the tail. האלבום המדובר, נרסרי קריים ווינד אנד וותרינג נופלים מאלו בהרבה.

Slim Jim

New member
לי תמיד תישאר פינה חמה לLAMB

יש גם אנשים שקוטלים את סקונדס אווט. חבל, כי זאת תקופה יפה. אמנם לא כמו עם גבריאל אבל ברופורד מחפה איכשהו.

orbiti

New member
יש בזה משהו

אלבום בעייתי מאד, שמתאים בעיני יותר למעריצי הלהקה מאשר למאזינים החדשים (שאותם הייתי מפנה, מן הסתם, לסלינג אינגלנד), אבל יש בו כמה הברקות שמצדיקות את האלבום (בעיקר בדיסק הראשון), לצד הרבה שירים גרועים וקטעים אינסטרומנטליים משעממים וחסרי הצדקה (בעיקר בדיסק השני). האלבום הזה הרבה פחות מעניין מבחינת העיבודים והכתיבה ללהקה מהאלבומים האחרים של ג'נסיס (Trick of the tail, למשל, החזיר לג'נסיס את כבודם האבוד בעניין הזה) , אבל ברמת המלודיות והרעיונות המוזיקליים יש כאן כמה מקומות יפהפיים, והשירה האקספרסיבית של גבריאל מגיעה בקטעים הטובים לשיאים מאד מיוחדים. כאמור, לא מומלץ לכולם, אבל יש בהחלט מה לשמוע. למי שמחפש מוזיקה באמת מעניינת, בכל מקרה לא הייתי ממליץ לו על ג'נסיס
.

The West Star

New member
אני פשוט רק קיבלתי את זה אתמול

השיר שאני בינתיים מכור אליו ושומע רק אותו זה The Carpet Crawlers אבל אין לי הרבה מעיה עם האלבום, הוא פשוט נפילה לאחר SEBTP

Metheny

Member
מסכים עם מה שכתבו פה

יש באלבום הזה כמה פנינות לצד קטעים די מוזרים. הפנינה הכי גדולה לטעמי הוא הקטע The Lamia בדיסק השני. פשוט שיר שמתפתח באופן מדהים ומגיע לשיא, כמו שג'נסיס יודעים לעשות היטב. עוד פנינות: , The Lamb Lies Down On Broadway, Liliwhite Lilith, In The Cage, Carpet Crawlers ואני אישית גם אוהב את it.

RamiSun

New member
אני מאוד אוהב את האלבום

בהחלט הוא לא ברמה של קודמיו, אבל הוא עדיין יצירת מופת. (אני מתכוון לצד א בעיקר...צד ב קצת נמרח גם לי יותר מידי.)

מורנא007

New member
האם אתה מתכוון לתקליט הראשון? ../images/Emo8.gif

לדעתי צד ב' של התקליט הראשון טוב לא פחות מצד א', הבעיה היא בתקליט השני.

RamiSun

New member
../images/Emo6.gif אתה צודק, עידן הדיסקים

אני מתכוון לדיסק השני (צדי ג-ד)

dondons

New member
זה אלבום ענק!!!

שיא היצירה של גבריאל!! אלבום קונספט שבדר"כ לא מוזכר כאלבום קונספט כשמדברים על אלבומי קונספט באשר הם אלבומי קונספט קונספטואלים :)

למעלה