מה דעתכם על relaxin? לטיפול בFMS או דמוי FMS? מישהו שמע?
נ נאוה פרנס, נטורופתית New member 2/10/04 #2 ברבור יקרה, את מוכנה לפרט ? 1. על שום מה ולמה את שואלת? 2. מה זה דמוי FMS?
D dorgad New member 3/10/04 #3 רילקסין היא תוסף המבוסס על הצמח ואלריאן. הנוירולוג שלי רשם לי את הרילקסין כסיוע להירדמות. על הקופסה רשום שהוא נועד להרגעה ולשינה. מישהי (איני זוכרת מי) באחד הפורומים טוענת שהוולריאן הוא צמח רעיל, לא הספקתי לבדוק זאת. דור
רילקסין היא תוסף המבוסס על הצמח ואלריאן. הנוירולוג שלי רשם לי את הרילקסין כסיוע להירדמות. על הקופסה רשום שהוא נועד להרגעה ולשינה. מישהי (איני זוכרת מי) באחד הפורומים טוענת שהוולריאן הוא צמח רעיל, לא הספקתי לבדוק זאת. דור
D dorgad New member 4/10/04 #6 לינר, תודה על הקישור משמח אותי שהיא כנראה טועה, משום שלאחרונה התחלתי להשתמש ברילקסין, דור
L linar1 New member 4/10/04 #7 הכי חשוב שהבריאות תשתפר. אני מקווה, בהמשך הטיפול תוכלי גם כאן לשתף אך זה משפיע... כי במאמר על רלסקסין שצירפתי לברבור,משתמע שזה טוב במחלה שלנו.
הכי חשוב שהבריאות תשתפר. אני מקווה, בהמשך הטיפול תוכלי גם כאן לשתף אך זה משפיע... כי במאמר על רלסקסין שצירפתי לברבור,משתמע שזה טוב במחלה שלנו.
L linar1 New member 3/10/04 #5 ברבור../images/Emo140.gif איתרתי את המאמר המתאר את הורמון הטבעי RELAXIN