יצאתי להשתלמות בשרשורי הודעות אחזור בשבוע הבא. להית' מקווה שעכשיו כן שרשרתי למקום הנכון..... :)
Z zoe80 New member 13/11/05 #30 יצאתי להשתלמות בשרשורי הודעות אחזור בשבוע הבא. להית' מקווה שעכשיו כן שרשרתי למקום הנכון.....
S sharzoe New member 13/11/05 #31 אופסי, הניק של חברה של אחי. קיצר- היא תלמד אותי את אמנות השרשורים ואחזור מלאת ניסיון. אכן. והיא לוקחת 60 ש"ח לשעה (כי עוד מעט אנחנו משפחה... ).
אופסי, הניק של חברה של אחי. קיצר- היא תלמד אותי את אמנות השרשורים ואחזור מלאת ניסיון. אכן. והיא לוקחת 60 ש"ח לשעה (כי עוד מעט אנחנו משפחה... ).
R rockninja New member 13/11/05 #34 אפשר לחשובבבבבבבבב פאק כמה שנסחפתם פה אנשים. אז היא הגיבה לא במקום המדויק, תתלו אותה. זה היה ברור לגמרי למי היא הגיבה וכל היציאה המוגזמת הזאת נגדה הייתה מיותרת לגמרי.
אפשר לחשובבבבבבבבב פאק כמה שנסחפתם פה אנשים. אז היא הגיבה לא במקום המדויק, תתלו אותה. זה היה ברור לגמרי למי היא הגיבה וכל היציאה המוגזמת הזאת נגדה הייתה מיותרת לגמרי.
S SomebodyElse New member 12/11/05 #12 לא שומעת אותם הרבה, אבל אני אוהבת את Ten. Rolling Stones - Sing This All Together
T Tommy The Cat New member 12/11/05 #22 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif לדעתי אחלה להקה, עם סאונד די מיוחד. תשמעי את האלבומים Ten,Vitalogy,Vs בהצלחה:]
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif לדעתי אחלה להקה, עם סאונד די מיוחד. תשמעי את האלבומים Ten,Vitalogy,Vs בהצלחה:]
S Sp00nMan New member 12/11/05 #25 להקה מעולה שירים טובים...אני עוד זוכר את עצמי משתגע לצלילי הסולו של ALIVE בסלון
N nooshP New member 13/11/05 #29 הם מצוינים, לפחות היו פעם VITALOGY שלהם מעולה, אבל אני חושבת ש- TEN ו- VS היו יותר פופולריים. פעם הם היו ממש מעולים.
הם מצוינים, לפחות היו פעם VITALOGY שלהם מעולה, אבל אני חושבת ש- TEN ו- VS היו יותר פופולריים. פעם הם היו ממש מעולים.
N nooshP New member 14/11/05 #38 NINE INCH NAILS נשארו מצוינים ומלאי אנרגיה למרות שרזנור בן 40....זה לא תירוץ!
C cold metal ass New member 13/11/05 #35 גם אני רק לאחרונה "גיליתי " אותם ואני כול כך אוהבת אותם .. כול שיר שלהם זה פשוט הברקה !!!! הם מ=ע=ו=ל=י=ם!!!
גם אני רק לאחרונה "גיליתי " אותם ואני כול כך אוהבת אותם .. כול שיר שלהם זה פשוט הברקה !!!! הם מ=ע=ו=ל=י=ם!!!