מה דעתכם על MILF

קא זו או

New member
אכן, ילדון עם חלב על השפתיים

והברכות ממיטב החוויות שלך מהבית, אני מניח, לא?! לא לימדו אותך - מעשי אבות סימן לבנים? זה מה שמחכה לך, או קיים עכשיו עם ביצים גלוחות או בלי ביצים גלוחות. טפשון.

MegaMan

New member
dont bullshit my ass dude

אני יודע שזה מה שמחכה לי בסופו של דבר כמו לכל אחד ,ההבדל הוא שאני נהנה מהחיים כמה שיותר ,במטרה להנות מהם ,לא במטרה לשרוד אותם ,עזוב ,אין לי כוח להיכנס לאידאיולוגיות שלמות עכשיו ,פשוט נגיד את זה בצורה הפשוטה ,עד כמה שיצאתי טיפש או קטן ,גם לך היה חלק בזה .

eladberko

New member
אתה לא רציני בנאדם

אל תתווכח סתם, אתה מדבר עם בנאדם עם ניסיון יותר משלך ושלי ביחד. גבר לעניין. אני עזבתי את פורום דאונהיל בגלל שטויות כאילו, כל ילד חושב שהוא מבין איך העולם עובד.

MegaMan

New member
ניסיון מבחינת זמן וגיל לא ממש נקרא ניסיון...

תאמין לי ,שעד כמה שזה ישמע תמוה ,יש אנשים בגילי שעברו הרבה יותר ,אבל הרבה יותר (ואני לא מדבר על עצמי ,כי אולי לגביי זה באמת תקף ,אבל יש כאלו שלגביהם לא )

eladberko

New member
אני מוריד אותך לדרגת טילון ../images/Emo135.gif

אתה ממשיך לחפור. לפחות בהתחלה יצאתה חציל אבל עכשיו ..

Vdrums

New member
עכשיו זה חציל קלוי עם טחינה ופטרוזיליה לקישוט

eladberko

New member
הדימויים הקולינריים האילו עושים אותי רעב ../images/Emo71.gif

אל תשכח קצת שמן זית ! "ביצים גלוחות" אתה מעדן עכשיו !

קא זו או

New member
מתוק, אתה טיפש וקטן

כי אתה לא יודע לקרוא כי אתה קורא לאדם שאתה לא מכיר "טיפש" וחושב שאתה נורא חכם כי אתה תקוע בתוךהדעות הקדומות והתבניות המגוחכות של החיים שלך [וזה בגיל 18, אלוהייייייםםםםםם, מה יקרה עוד כמה שנים?] איזה קטע, בלי ניסיון ומשוויץ על הניסיון שלו, אלוהים. אני חושב שאצמיד לך את הניק "ביצים גלוחות" בכל פעם שאתייחס אליך, ככה להזכיר לך מאיפה באת ולאן אתה הולך. אדיוט קטן.

MegaMan

New member
האף שלך מסתיר את השמש

כדאי שתוריד אותו

קא זו או

New member
ילדון

מעניין למה הוא מסתיר לך את השמש. בקיצור- אני יכול להמשיך להעליב אותך ללא רחמים, אבל אתה קטן, חלש וטיפש, ואני גדול חכם וחזק והאף שלי מצליח להסתיר לך את השמש. ניפגש בשרשורים הבאים "ביצים גלוחות"

למעלה