מה דעתכם על...

pocahontas2

New member
מה דעתכם על...../images/Emo38.gif

הדרך לפתרונם של קשרים קארמיים? האם קשר קארמתי בין שני אנשים ניתן לפתירה גם אם רק צד אחד עושה את העבודה ומגלה מודעות והבנה לתהליך?

בהחלט כן..../images/Emo24.gif

החוזים הקארמתיים ניתנים לשיחרור בכל עת בה נבחר, גם אם רק צד אחד עושה את התהליך,, בהגדרה הפיזית.. מכיוון שכאשר צד אחד מהמימד הארצי מבקש או משחרר חוזה קארמתי במקביל הוא משתף גם את הצד השני שמסכים אוטומטית, וההסכמה לכך נעשית במימדים הרוחניים... להבדיל ממוסד הרבנות שלנו כן? כך שאם צד אחד מגלה את המודעות הוא יכול לשחרר בכך גם את הצד השני... אוהבת...

blackcat2

New member
השאלה היותר גדולה בעיני היא ../images/Emo12.gif

איך יודעים שהקארמה נפתרה?

לילה קסום להבה ../images/Emo42.gif

בהמשך למה שכתבת: " החוזים הקארמתיים ניתנים לשיחרור בכל עת בה נבחר, גם אם רק צד אחד עושה את התהליך,, בהגדרה הפיזית.. מכיוון שכאשר צד אחד מהמימד הארצי מבקש או משחרר חוזה קארמתי במקביל הוא משתף גם את הצד השני שמסכים אוטומטית, וההסכמה לכך נעשית במימדים הרוחניים... " רציתי להעיר תשומת-ליבך: 1. לדעתי זה לא ממש נכון, הצד השני מבלי שתבקשי רשותו ,ולעיתים גם אם תבקשי רשותו... נשמתו לא תהיה חלק בשחרור זה, לכן מישהו לא יכול לשחרר קארמה שלו עם מישהו אחר בלעדיו. 2. שחרור קארמה גם של אדם שעובר את התהליך , מתבצע רק ואך ורק במידה וסיים את ה" שיעורים " שלו בגלגול זה , והחלטה נעשית ברמת הנשמה .. ז"א קודם " צריכה להיות החלטה " במימדים הרוחניים - שזה הזמן המתאים לשחרור קארמה. אותו הדבר בנושא ריפוי, מי שמחלה כלשהיא משרתת אותו בחיים האלה- ואפילו לטובתו- כדי להגיע לייעוד שלו, יסתובב אצל 1000 רופאים ומרפאים וירפא כאשר המחלה תסיים תפקידה !! אז , לא הייתי חיה בהרגשה שמחר אני הולכת לשחרור קארמה " באחת מהשיטות כמו " אדוני הקארמה " או ריפוי בשחזור גלגולים- ופתרתי את כל בעיותי עם כולם בחיים האלה... אני ממליצה על ה-
-ים "ריפוי עם חוצנים"- של אדריאן דביר , או " מסע הנשמות" של ד"ר מייקל ניוטון שם זה מוסבר יפה על יחסי גומלין בעולם הנשמות , שם מתעסקים ב" קארמה" , מקווה שהבהרתי את עצמי
אחרת היה משעמם בחיים , לא
לילה טוב , וחומות פז, אריאלה באהבה

אריאלה../images/Emo140.gif

נכון מה שכתבת ואני מסכימה איתך בהחלט, יחד עם זה אני מוסיפה שכאשר אחד מהצדדים מגיע למודעות מסויימת שיש לשחרר את הקארמה תוך מודעות שישנה קארמה זה בהחלט יכול להיות המצב בו הם סיימו את השיעורים שלהם ביחד כי אם לא כן אחד מהם לא היה מגיע לאותה מודעות שיש לשחרר את אותה קארמה.. וכך האחד יכול לשחרר את השני.. גם אם השני לא הגיע לאותה רמת מודעות אין זה אומר שהוא לא סיים את השיעורים של אותו חוזה,, הוא סיים עד לנקודה בה הוא היה אמור לסיים והשני הגיע לנקודה מסויימת אחרת עם אותה רמת מודעות,, זאת אומרת שברגע שאחד התעורר והגיע למודעות של שחרור החוזה, החוזה משתחרר וכל אחד מהם פונה למסלול חדש עם שיעורים חדשים מאותה רמה אליה הוא הגיע עם החוזה הקודם... אוהבת...

../images/Emo45.gif יש בנושא הזה הרבה דעות../images/Emo24.gif

לכן , מאחר והרי איננו יכולים להוכיח , שום דבר מעבר לכל ספק, אלא הדיעה שנתפסת זו של מי שיש לו יותר כוח... גם כשאני קוראת את הספרים בנושאי קארמה ונשמות, אני יוצאת מתוך הנחה שנעשו די נסיונות , בשביל לכתוב עליהם.... אך , אין הוכחה חותכת שהמטופל העביר אינפורמציה " מדוייקת" מעולם הנשמות, לכן , שלהבדיל מריפוי , שמטופל נמצא בעירנות ואפשר לדעת בבטחון מה הוא מרגיש ... בכל נושא " הבלתי ידוע " זה עניין של אמונה.. כמו בכל נושא המיסטיקה... אז , נמשיך ב" מסע" של החיים , עם המון אור ואהבה יום קסום אריאלה באהבה

../images/Emo24.gifמסכימה עם כל מה שכתבת../images/Emo13.gif

שהרי בסופו של דבר, זה עניין של המידע אליו כל אחד מתחבר באופן אישי בשילוב תחושות הרגשות וכו... ומה שקיים בתוך האמונה נכון לנושא האמונה... וכן, העיקר שנמשיך עם מסע קסום ונפלא זה, כמו שכתבת,, עם אמונה, אור ואהבה... אוהבת...

pocahontas2

New member
../images/Emo23.gifתודה רבה לשתיכן../images/Emo24.gifמקסימות

השאלה שלי באמת נבעה מכך שאני מרגישה שיש קשר אחד בחיי שהצד השני לא רואה את הדברים כפי שאני רואה אותם במונחים קרמאתיים הכוונה, ולכן נשמע לי הגיוני שאם מישהו אחד בקשר ידע לשחרר את עצמו מן הקשר, אז הוא לא באמת חייב "לחכות" לצד השני שיעשה את אותה עבודה מכיוון שזה יעכב את התפתחות הנשמה שלו, ונראה לי לא הגיוני שנשמה תתעכב בהתפתחות שלה בגלל נשמה אחרת. אולי הישעור של שניהם ביחד נגמר כאשר צד אחד מגיע למודעות, ואילו הצד השני ימשיך את השיעור בדרכים אחרות. מה דעתכן?

פוקהונטס יקרה...../images/Emo140.gif

כפי שהסכמנו כולנו,,ומאחר ואין זה מדע מדוייק שניתן להוכיחו מדעית, כפי שאריאלה הזכירה כאן..אלא רוחניות פתוחה ובה האפשרויות מגוונות והדעות מרובות,,, אז מה שנכון הוא מה שאת מרגישה,, מה שמתחבר לך עם ההבנה, מה שמתחבר לך עם התחושה וההרגשה, מה שמניע אותך מתוך אמונה, זה הנכון וזה מה שיעשה את הפעולה... דעתי האישית... שחררי את הקארמה באהבה... תוסיפי את תודתך הכנה, על הדרך, על הלמידה ועל התובנות והובילו אותך למקום בו את נמצאת... הובילי את עצמך למקומות שאליהם את מבקשת להגיע,, אל התחושות אותן את מבקשת לחוש,, אל הרגשות אותן את מבקשת להרגיש ואל החוויות הנהדרות בדרכך החדשה... האמונה, המחשבה והרגש שמתוכם את מתכוונת לכך יביאו את השחרור לידיי ביטוי בפועל... זכרי,, אמונה, מחשבה, רגש... שילוב שיצר את הבריאה... " ויאמר אלוהים יהי אור ויהי אור" יאמר= א. מ. ר א=אמונה מ=מחשבה ר=רגש... תאמיני, תחשבי, תרגישי ויצרת לך את שיצרת... אוהבת...

למעלה