מה דעתכם על

מה דעתכם על../images/Emo26.gif

פסטיבל סרטי אלביס בסינמטק? אני משתעשעת ברעיון הזה כבר תקופה מסויימת ויש לי כוונה לפנות בימים הקרובים לסינמטק ת"א לברר אפשרות של פסטיבל כזה בשיתוף עם ערוץ TCM ועם אתר "תפוז" כך שאם וכאשר יהיה פסטיבל כזה, כל מי שיגיע דרך פורום אלביס בתפוז ייכנס בחינם או בהנחה.

הרעיון גאוני

אני חושב שאין ממש צורך לשתף את ערוץ TCM ואת "תפוז" הרעיון שלך כנשיאת מועדון המעריצים הרשמי, ולבד וזו יוזמה פרטית, במה הם יעזרו לך... את יכולה כן להתיעץ עם נציג רשמי "בגרייסלנד" על היוזמה והרעיון, שילכי להם מייל והמתיני לתשובה.... אמיר

../images/Emo142.gifאמא בריבוע! רעיון גדול...

לפני 20 שנה בערך ראיתי לראשונה בקלטת ווידאוסרט של אלביס ובני שאגב נשבה בקסמו של אלביס בצורה היסטרית... ואני זוכרת שמלמלתי בלי סוף... אוי זה לא כמו בקולנוע זה משהו אחר.. ועד היום הוא מחכה לראות.הלוואי שתצליחי לממש את רעיונך... ביי...

MissPop

New member
רעיון מ ע ו ל ה

אם את צריכה עזרה את יודעת איפה אני

את תשובתי את יודעת../images/Emo6.gif

רעיון מעולה!!! אין כמו לראות את אלביס על המסך הגדול! אני זכיתי לראות בקולנוע רק סרט 1 והוא- "זהו אלביס!"1981 שהוקרן בסינימטק ב- 1998 וזה היה פנטסטי! קדימה להזיז עניינים...מוכן לעזור! ליאור

עוד משהו ששכחתי שקשור לפסטיבל

בדרך כלל בפסטיבלים למיניהם וגם כאלה של סרטים, הקהל בוחר את הסרט שאהב ביותר. בלובי של הסינמטק תהיה תיבה ויהיו גלויות שבאמצעותן כל אחד ממבקרי הפסטיבל יוכל לבחור את הסרט האהוב עליו ובתום הפסטיבל יוכרז הסרט הזוכה. במידה ויתאפשר, תיערך הגרלה בין כל המצביעים ויהיו פרסים לזוכה/זוכים. אני מציעה כאן ועכשיו לכל מי שמעוניין/ת להשתתף בעיצוב הגלויה. צד אחד יהיה תמונה של אלביס אותה נבחר כאן. בנוסף יופיעו על הגלויה הלוגו של מועדון המעריצים הישראלי הרשמי שנבחר כאן לפני כשנה וכן לוגו של תפוז, מאחר ואני מקווה לשיתוף פעולה מצד הנהלת תפוז בהכנת הגלויות ובהנחה לאנשים שיגיעו דרך הפורום לפסטיבל. מהצד השני של הגלויה יהיו שמות הסרטים שיעמדו לבחירה ותיבות לסימון המשתתפים בהצבעה על הסרט הטוב בפסטיבל אלביס פרסלי. לגבי עיצוב הגלויה אני אפתח כאן מחר שרשור חדש שבו נבחר את התמונה שעליה נחליט בהצבעה.

shy-1

New member
היי, אני האחרון שאוהב להשבית שמחה

אך דעתי אינה מתלהבת. ב TCM מקרינים כל הזמן את סרטי אלויס, וכל מה שיהיה זה התחרות בין סימנטק ל TCM ותוא לא. מה שכן, אם אפשר היה להקרין את סרטיו, בליווי דברי הסבר על התקופה, המוזיקה, האיש, וכו' יתכן ואפשר יהיה להפוך זאת למשהו באמת מיוחד. שבת שלום.

ליאור../images/Emo124.gif אתה המועמד המוביל

ובעצם היחיד, להנחיית פסטיבל סרטי אלביס פרסלי

אפשרות נוספת היא פשוט לשכור אולם

ולהקרין מה שרוצים כולל ההצעה של הסברים לגבי הסרטים והתקופות השונות בהם הוקרנו ומה קרה עם אלביס באותן תקופות. התקשרתי היום לסינמטק אבל לא ענו לי והשארתי הודעה במענה קולי. ביום ראשון אני אתקשר שוב. יש אפשרות להשכיר שם אולם. אני אעדכן בהמשך בהתפתחויות.

זה עלות גבוהה מאוד

בסביבות ה- 4000 שקל לערב (בין שבע בערך עד עשר) לפני שנה ביררתי מחירים וזה בערך סביבת המחיר. אני לא זוכר כל כך טוב

MissPop

New member
לא נורא

אני חושבת שיבואו הרבה אנשים לראות ועם אנשים יקנו כרטיסים וכו' זה יכסה את ההוצאות...

למעלה