מה דעתכם על
שלי?

soofgania

New member
../images/Emo18.gifדעתי היא...

שה
שלך תפחו מעולה..כמו שצריך! ואת מוזמנת אליי לבלוג לשדר את הסופגניות שלך יחד עם שלי
קליק על הקובץ-ציצי קפיצי

soofgania

New member
בערך בשעה 23.00

אשלח לך מסר לפני כן ואפרסם בפורום תודה שהסכמת אשמח לשדר איתך

soofgania

New member
../images/Emo18.gifמתוקי הכל עניין של העדפה

אתה אוהב רזות ולא חסר חדרים של משדרות חטובות ורזות שתוכל ללכת לצפות בהן, ויש שמעדיפים מלאות,אנחנו לא נוריד בשבילך אפילו גרם אחד
ואיך נועה אומרת
כי שלמות היא לא מילה גסה שמנה וסקסית ברמות

putimakansi

New member
אני אני אני רוצה סופגניייהההה !!!

שם שעון ל 2300 !!! הולך לנוח מעכשיו !!! שולח את אישתי למיטה ב 2200 !!! מתקלח, מתגלח, ומחכה לסופגניייההההההההה !!! סופגייייייי תעשי לי לביבהההה !!!

matoki75

New member
סופגניה חמודה

שאלו את דעתי - עניתי. קחי באיזי. אני חושב ששמנה - זה לא מבנה גוף, זה סגנון חיים, סוג של הזנחה. מניח שיש אנשים שאוהבים את השמנות למרות שלא מבין את זה. חושב שזה בא מחוסר ביטחון אישי הלא נותן להתחיל עם רזות וסקסיות. אבל שוב. קחי בקלות. זו רק דעתי

putimakansi

New member
מתוקי כנס

תגיד לי אנורקסית זו לא הזנחה ? הדוגמניות שמרעיבות את עצמן ומהוות מודל לכל בנות הטיפשעשרה שמרעיבות את עצמם זו לא הזנחה ?? תקשיב - אשתי שמנמנה (ואני אוהב את זה)ותאמין לי שהיא לא מזניחה את עצמה !! אני יכול להראות לך את חשבון הבנק שלי ותבין כמה שהיא לא מזניחה את עצמה !! אתה יודע למה היא שמנמנה ? כי אני לא רדוד כמוך !! ולא עושה הכללות כמוך !! אני אוהב בחורות שמנמנות שהטוסיק שלהם ממלא את הג'ינס !! סגנון חיים ? על מה אתהמ מדבר ? אישתי ואני בטוח שעוד כמה שמנמנות כמוה אוהבות את הסיגנון חיים שלהם, אוהבות לאכול ולהנות מהחיים שלהם ולא להתענות באכילת חסה כל היום או בלהקיא את מה שאכלת !! ותאמין לי שסגנון החיים שלהם הרבה יותר טוב מעל רזה אחרת שעל כל מה שהיא מכניסה לפה היא מרגישה רגשות אשמה !! אין לי בעייה עם זה שאתה לא אוהב שמנות זו זכותך אבל להגיד שזו סוג של הזנחה - זה טימטום !!

putimakansi

New member
מה לא הבנת ?

מצידי תאהב אנורקסיות - אבל ללכת ולהגיד ששמנות זו הזנחה ? מאיפה לקחת את זה ? מתורת הגזע של הנאצים ? כל אחד עם הטעם שלו !!

matoki75

New member
אתה לא קורא

כתבתי כבר לגבי אנורקסיות. לא אוהב קיצוניות זה הכל. יש לך אישה שמנה? בכייף, תהנה. אני שונה ממך כמו רוב הגברים, רק לא לכולם יש ביצים להגיד ששמנה זה מכוער. איך היא שוכבת ומתפזרת לכל רוחב המיטה. איך הראש שלה הופך להיות בלינצ'ס. כל השיכבות שלה. אולי זה באמת סקסי אבל לא חושב ככה

putimakansi

New member
אתה לא חייב לאהוב - אין בעייה

אבל המישפט הזה - שניראה לך ששמנה זו הזנחה - פה טעית ידידי - תחזור בך !! ולעומתך אני לא אוהב לראות עצמות !! לראות עצמות אגן בולטות ומכאיבות לי במיפשעה !! או לראות צלעות בולטות ולהיזכר בצלעות כבש שאכלתי !!

matoki75

New member
יש לך בעיה עם הבנת הנקרא

מי דיבר על עצמות? משהו באמצע. תחשוב באמצע או שלא יכול? אתה בנאדם מאד קיצוני כנראה

putimakansi

New member
לי אין שום בעייה !!!

ציטוט שלך "איך היא שוכבת ומתפזרת לכל רוחב המיטה. איך הראש שלה הופך להיות בלינצ'ס." זו לא קיצוניות ??? קשה לך לראות את הגיבנת של עצמך ???? על המישקל הזה אני נתתי את הדוגמא של הרזות. בכל מיקרה זו לא הנקודה - המשפט שלך לגבי ההזנחה - זה מה שמעצבן אותי !!! אז תחזור בך מההנחה הגזענית הזו !!!

soofgania

New member
אופס....פוטי משהו השתבש...

לא בטוחה שאוכל לשדר,אם אוכל אפרסם בפורום

למעלה