שאלו את דעתי - עניתי. קחי באיזי. אני חושב ששמנה - זה לא מבנה גוף, זה סגנון חיים, סוג של הזנחה. מניח שיש אנשים שאוהבים את השמנות למרות שלא מבין את זה. חושב שזה בא מחוסר ביטחון אישי הלא נותן להתחיל עם רזות וסקסיות. אבל שוב. קחי בקלות. זו רק דעתי
תגיד לי אנורקסית זו לא הזנחה ? הדוגמניות שמרעיבות את עצמן ומהוות מודל לכל בנות הטיפשעשרה שמרעיבות את עצמם זו לא הזנחה ?? תקשיב - אשתי שמנמנה (ואני אוהב את זה)ותאמין לי שהיא לא מזניחה את עצמה !! אני יכול להראות לך את חשבון הבנק שלי ותבין כמה שהיא לא מזניחה את עצמה !! אתה יודע למה היא שמנמנה ? כי אני לא רדוד כמוך !! ולא עושה הכללות כמוך !! אני אוהב בחורות שמנמנות שהטוסיק שלהם ממלא את הג'ינס !! סגנון חיים ? על מה אתהמ מדבר ? אישתי ואני בטוח שעוד כמה שמנמנות כמוה אוהבות את הסיגנון חיים שלהם, אוהבות לאכול ולהנות מהחיים שלהם ולא להתענות באכילת חסה כל היום או בלהקיא את מה שאכלת !! ותאמין לי שסגנון החיים שלהם הרבה יותר טוב מעל רזה אחרת שעל כל מה שהיא מכניסה לפה היא מרגישה רגשות אשמה !! אין לי בעייה עם זה שאתה לא אוהב שמנות זו זכותך אבל להגיד שזו סוג של הזנחה - זה טימטום !!
כתבתי כבר לגבי אנורקסיות. לא אוהב קיצוניות זה הכל. יש לך אישה שמנה? בכייף, תהנה. אני שונה ממך כמו רוב הגברים, רק לא לכולם יש ביצים להגיד ששמנה זה מכוער. איך היא שוכבת ומתפזרת לכל רוחב המיטה. איך הראש שלה הופך להיות בלינצ'ס. כל השיכבות שלה. אולי זה באמת סקסי אבל לא חושב ככה
אבל המישפט הזה - שניראה לך ששמנה זו הזנחה - פה טעית ידידי - תחזור בך !! ולעומתך אני לא אוהב לראות עצמות !! לראות עצמות אגן בולטות ומכאיבות לי במיפשעה !! או לראות צלעות בולטות ולהיזכר בצלעות כבש שאכלתי !!
ציטוט שלך "איך היא שוכבת ומתפזרת לכל רוחב המיטה. איך הראש שלה הופך להיות בלינצ'ס." זו לא קיצוניות ??? קשה לך לראות את הגיבנת של עצמך ???? על המישקל הזה אני נתתי את הדוגמא של הרזות. בכל מיקרה זו לא הנקודה - המשפט שלך לגבי ההזנחה - זה מה שמעצבן אותי !!! אז תחזור בך מההנחה הגזענית הזו !!!