מה דעתכם על dvd ברכב?

רותי ע

New member
מה דעתכם על dvd ברכב?

עד עכשיו הייתי נגד. לא חינוכי וכו`. אבל כשאני חושבת על הנסיעה לאילת...

גרזנית

New member
אני שוקלת לקנות לטיול לחו"ל

גם אני הייתי נגד ואני חושבת שזה לא כל כך נורא

רותי ע

New member
אולי רק בנסיעות ארוכות

אני עדין חושבת שכשיגרה יש בזה משהו לא כל כך טוב. מונע מהם להכיר את הדרך ולהנות מהנוף.

מיכל @

New member
נראה לי פיתרון נהדר לנסיעות ארוכות

במיוחד אם האלטרנטיבה היא שהם ייללו שמשעמם להם או יציקו אחד לשני. מה העלות של דבר כזה? מכשיר אחד מספיק לכל הספסל האחורי?

gylia75

New member
DVD באוטו

במדינה הקטנה שלנו עם מרחקים הקצרים פה לרוב ,לדעתי זה מיותר. חוץ מיזה שמספיק ילדים צמודים לטלוויזיה בבית.זה גם מאוד לא בריא,במיוחד באוטו שזה ממש קרוב לעיניים וזה אסור.וגם זה זמן נטו שלכם עם ילדים .לנצל אותו למשחקים מילולים ויש ספרים, לוחות לציור שירואו את הנוף מהחלון ,יכירו את ארץ.כך אני חושבת

מתנגדת נחרצות ל- DVD ברכב!

מבחינתנו, הנסיעות הן חלק מהטיול, מההתנתקות מהבית ומהשגרה, פתיחות לנוף, לדרך, לאוירה שונה ממה שיש ביום יום בבית. וכן, בנסיעות ארוכות יש אצלנו גם הנאות, צחוקים והתלהבויות וגם ריבים וצעקות. יש לנו כל מיני דרכים לעזור לדרך להיות קלה ונעימה יותר - חידות למיניהן, קשורות לדרך או ללא קשר, משחקים כמו "ארץ, עיר, חי צומח, דומם...", שירים שאוהבים ברקע ועוד. מבחינתי, DVD למכונית- מיותר, לא מתאים ונוגד את הערכים שלנו.

עמיתובל

New member
אנחנו נסענו עד אילת

מחיפה ,עם 2 בני 4 באוטו.שמענו דיסקים,דיברנו,שיחקנו, עצרנו בדרך וממש לא הורגש צורך בבידור נוסף, להפך, מאחר ובבית הילדים רואים סרטים שמחתי לכמה ימי ניתוק. מה שכן-ניסינו לנסוע בשעות שלפחות שעה-שעתיים מהדרך ישנו ולכן יצאנו מאד מוקדם הלוך ,ובצהריים ,אחרי בוקר מעייף בבריכה לחזור. טיפ נוסף-לקחת ספרים אהובים,חוברות עם מדבקות,טושים לתעסוקה בדרך.

טלי פי

New member
אנחנו יצאנו מהבית לאילת ב-4:30

לפנות בוקר. כולם ישנו מלבד הנהגת ב-9:30 היינו באילת אחרי שעה של עצירה וארוחת בוקר בארומה בחצבה. היינו במלון בבריכה והלכנו לישון כשקבלנו את החדרים. ככה הנסיעה עברה עלינו בנעימים.ואני הנהגת נהנתי לנהוג ולצפות בזריחה.

תמרה 1200

New member
לא מספיק בבית? גם באוטו? נורא!

מה כל כך טוב בזה, איזה פינוק?? בשביל מה כל זה? מה צלילי רדיו לא טובים יותר...נעימות?? אנחנו מתקבעים למושב יותר ויותר- בסוף תהיה לנו צורה של כיסא...חבל.

למעלה