אל תקנה את המינולטה (איכויות תמונה מאכזבות ביותר)... אם כבר את הקאנון...אבלללל מאוד, ואני מדגיש,מאווווד שווה לך לבדוק את ה-Olympus C770 שהיא פחות או יותר באותו טווח המחירים( כ- 2,180 ) שהיא המצלמה הכי איכותית בקבוצת מצלמות האולטרה זום בטווח התקציב שלך . אז אולי יהיה לך זום אופטי של X10 ולא X12 (נהיה קטנונים לרגע אבל איכות התמונה תדבר בעד עצמה ותוכיח. בהצלחה.
של פלט מצלמה אחת מול שנייה מתגלים כל ההבדלים, בהשוואה של 100% CROPPED , גודל מקורי . סתם ממבט חטוף על פלט בודד של מצלמה מסויימת קשה מאוד להסיק מסקנות. אני מכיר חבר שיצא לו לבחון את ה-Z3 ולפיו המצלמה סובלת מבעיות של חדות תמונה , צבעים, ורעש די גבוה ככל שה-ISO עולה הרשיתי לעצמי לקחת תמונות מאתר ביקורות של מצלמות דיגיטליות מפורסם שצולמו שלושת המצלמות הנ"ל ולערוך השוואה קטנה של חלק מסויים מתמונה מסויימת בין שלושת המצלמות- החלק מופיע בגודלו המקורי (100%) כל התמונות צולמו באותם תנאים ע"י צלם מקצועי בהגדרות הכי טובות של המצלמות בהתאמה מלאה לשטח. מימין לשמאל: Konica Minolta Z-3 , Olympus C-770 , Canon S1 IS הסיקו מסקנות בהצלחה , אמיר
בינתיים התוצאות מרשימות. כמו כן, בעת הרכישה נכחנו לגלות שה Z3 נראית כמו מצלמה שקונים בשוק ב 10 שקל לילדים. כמובן שגם המאפיינים חשובים ולימדו אותי שלא להסתכל בקנקן אלא במה שבתוכון, אבל עם קנקן כזה מי בכלל רוצה לצלם, מצלמה מגושמת ושברירית, במיוחד סגר כרטיס הזכרון(עדין במיוחד וכמעט שנשבר בעת בדיקת המצלמה בחנות).