מה דעתכם על רמי לוי....

מצב
הנושא נעול.

Drill Bit

New member
מה דעתכם על רמי לוי....

מה דעתכם על רמי לוי....
בוקר טוב מה דעתכם על הכנסת המנייה של רמי לוי לתיק ההשקעות (כמניית צמחיה). אשמח ואודה לתגובות ותובנות. סופשבוע טוב.

רמי לוי בהחלט נראת חיובית - הסברים בפנים...

מה דעתכם על רמי לוי....
בוקר טוב מה דעתכם על הכנסת המנייה של רמי לוי לתיק ההשקעות (כמניית צמחיה). אשמח ואודה לתגובות ותובנות. סופשבוע טוב.
רמי לוי בהחלט נראת חיובית - הסברים בפנים...
בתוכנית הוידאו היומית שלי לשוק ההון דיברתי על מנית רמי לוי. המניה נמצאת מעל רמת תמיכה חשובה ונשארת מעליה. הזדמנות קניה עם הגדרת הוראת קטיעת הפסד ברורה.

stoplossportal

New member
רמי לוי

מה דעתכם על רמי לוי....
רמי לוי
המניה פרצה רמת שיא ווהתממשה מעט לכיון אותה רמת תמיכה בנוסף ישנה חפיפה בין רמת השיא האחרונה המהווה רמת תמיכה וכן לרמת תמיכה עולה לכן באזור רמת מחיר זו יש אפשרות כניסה נוחה עם מיקום STOPLOSS בשבירה של שתי רמות התמיכה בהצלחה

fireballfxp

New member
אשמח להסבר

רמי לוי
המניה פרצה רמת שיא ווהתממשה מעט לכיון אותה רמת תמיכה בנוסף ישנה חפיפה בין רמת השיא האחרונה המהווה רמת תמיכה וכן לרמת תמיכה עולה לכן באזור רמת מחיר זו יש אפשרות כניסה נוחה עם מיקום STOPLOSS בשבירה של שתי רמות התמיכה בהצלחה
אשמח להסבר
מה ההכוונה במשפט הזה: "מיקום STOPLOSS בשבירה של שתי רמות התמיכה" ? אשמח להסבר קצר.. :)

stoplossportal

New member
להלן ההסבר

אשמח להסבר
מה ההכוונה במשפט הזה: "מיקום STOPLOSS בשבירה של שתי רמות התמיכה" ? אשמח להסבר קצר.. :)
להלן ההסבר
מיקום STOPLOSS איננו מיקום שרירותי צריך משהו קונקרטי שיעמוד מאחורי מיקומ. שבירה של רמת תמיכה לפי הטכני או לפי הפנדומנטלי מהווה מקום נכון וטוב לפקודת ה STOPLOSS

fireballfxp

New member
בוא..

להלן ההסבר
מיקום STOPLOSS איננו מיקום שרירותי צריך משהו קונקרטי שיעמוד מאחורי מיקומ. שבירה של רמת תמיכה לפי הטכני או לפי הפנדומנטלי מהווה מקום נכון וטוב לפקודת ה STOPLOSS
בוא..
תנסה להסביר לי כמו לילד בן 10, כי אין לי מושג מה זה סטופלוס, שאלה ראשונה,מה זאת בעצם הפקודה הנ"ל? האם זה בעצם פקודת מכירה בשער מסויים לטווח מסויים של זמן שאם המניה הגיע אליו כנראה צריך למכור? תודה!

stoplossportal

New member
להלן הסברים

בוא..
תנסה להסביר לי כמו לילד בן 10, כי אין לי מושג מה זה סטופלוס, שאלה ראשונה,מה זאת בעצם הפקודה הנ"ל? האם זה בעצם פקודת מכירה בשער מסויים לטווח מסויים של זמן שאם המניה הגיע אליו כנראה צריך למכור? תודה!
להלן הסברים
סטופלוס הינה פקודה שמכנסיים למערכת המסחר או שקובעים אותה לפי קריטריונים מסויימים. לדוגמא , במערכת המסחר שלנו אתה יכול למקם פקודת מכירה שנקראת סטופלוס לX תקופה קדימה ברגע שמחיר המניה מגיע לשער שהגדרת המערכת שולחת פקודת מכירה.

fireballfxp

New member
לצערי..

להלן הסברים
סטופלוס הינה פקודה שמכנסיים למערכת המסחר או שקובעים אותה לפי קריטריונים מסויימים. לדוגמא , במערכת המסחר שלנו אתה יכול למקם פקודת מכירה שנקראת סטופלוס לX תקופה קדימה ברגע שמחיר המניה מגיע לשער שהגדרת המערכת שולחת פקודת מכירה.
לצערי..
אני עובד דרך הבנק ככה שלדעתי אין לי שם פקודות כאלה..מצד שני אני יכול לשלוח פק' מכירה נגיד לשבועיים קדימה עם מחיר LMT מסויים, זה יהיה אותו הדבר לא?

שיר ורד

New member
ממש לא

לצערי..
אני עובד דרך הבנק ככה שלדעתי אין לי שם פקודות כאלה..מצד שני אני יכול לשלוח פק' מכירה נגיד לשבועיים קדימה עם מחיר LMT מסויים, זה יהיה אותו הדבר לא?
ממש לא
פקודת סטופלוס היא פקודה שבה הטריגר למכירה היא ירידת שער המניה לשער שהוא נמוך מהשער הנוכחי. אם תיתן פקודה כזו באמצעות פקודת לימיט רגילה, המניה תימכר כנראה ביום המסחר הקרוב , אלא אם כן כבר בפתיחה המניה תרד מתחת לשער שנתת, כלומר הפקודה תעשה בדיוק להפך ממה שמתכוון מי שנותן פקודת סטופלוס. שים לב, שמי שהציע לתת פקודת סטופלוס הוא אדם שמשווק מערכת מסחר הכוללת יכולת כזו , כלומר הצעתו מושפעת מאינטרס אישי. הכנסת פקודות סטופלוס, היא חלק סטנדרטי ממסחר בשיטה הטכנית, אך בשלב זה חסרה ברוב מערכות המסחר בבורסה המקומית. מסחר בשיטה הטכנית עם מערכת שאיננה תומכת בסטופלוס מחויבת אותך להצמד למסכים בכל שעות המסחר מרגע שרכשת מניה ועד למכירתה , וכמו כן בגלל מגבלת יכולת השליטה שלך על מספר מניות , מצמצמת את מספר המניות שאתה יכול לסחור בהם במקביל.

dw2322

New member
השוק מאד אוהב את רמי לוי

מה דעתכם על רמי לוי....
השוק מאד אוהב את רמי לוי
ולכן היא נסחרת ברמת שיא היסטורית. גם שופרסל וריבוע (כיום אלון ריבוע) עלו אבל לא עד כדי כך. מכפיל ההון של רמי לוי כיום הוא 10, וזה מכפיל הון שמתאים לחברת הייטק/ביוטק כך שאם חלילה יקרו פאקים ארוכה הדרך למטה. אל התיק שלי לא נכנסים ניירות עם כאלה מכפילי הון גבוהים. עניין של פרנציפ. אצל שופרסל וריבוע אלון זה נמוך בהרבה. מצד שני, מכפיל הרווח של רמי לוי בליגה של שופרסל ואלון ריבוע, כך שקשה להתבכיין יותר מדי. אישית בסקטור הזה אני מרגיש יותר בנוח עם שופרסל ואלון ריבוע, כאשר אם בשופרסל אין הרבה מה לחדש למי שכבר מכיר אותה מפעם הרי הייתי שמח לשמוע דעות מלומדות, רצוי אפילו ניתוח אנליסטי עדכני, על אלון ריבוע. יש שמה סיפור חדש (מיזוג אלון, כולל אלונית ורשת am-pm לתוך ריבוע), שמאפשר סינרגיה מסויימת.

תרגישו בנוח עם "נטו" מכפיל יותר טוב מכל אלה..

השוק מאד אוהב את רמי לוי
ולכן היא נסחרת ברמת שיא היסטורית. גם שופרסל וריבוע (כיום אלון ריבוע) עלו אבל לא עד כדי כך. מכפיל ההון של רמי לוי כיום הוא 10, וזה מכפיל הון שמתאים לחברת הייטק/ביוטק כך שאם חלילה יקרו פאקים ארוכה הדרך למטה. אל התיק שלי לא נכנסים ניירות עם כאלה מכפילי הון גבוהים. עניין של פרנציפ. אצל שופרסל וריבוע אלון זה נמוך בהרבה. מצד שני, מכפיל הרווח של רמי לוי בליגה של שופרסל ואלון ריבוע, כך שקשה להתבכיין יותר מדי. אישית בסקטור הזה אני מרגיש יותר בנוח עם שופרסל ואלון ריבוע, כאשר אם בשופרסל אין הרבה מה לחדש למי שכבר מכיר אותה מפעם הרי הייתי שמח לשמוע דעות מלומדות, רצוי אפילו ניתוח אנליסטי עדכני, על אלון ריבוע. יש שמה סיפור חדש (מיזוג אלון, כולל אלונית ורשת am-pm לתוך ריבוע), שמאפשר סינרגיה מסויימת.
תרגישו בנוח עם "נטו" מכפיל יותר טוב מכל אלה..

dw2322

New member
מדובר גם בסקטור קצת שונה

מכפילים אינם חזות הכל
מה לגבי הצמיחה ??
מדובר גם בסקטור קצת שונה
קשה מאד לראות כיצד ניתן ל"שכפל" שופרסל או אלון ריבוע בישראל. רמי לוי אני עדיין מהסס לאמר. אין ספק שהמנהל מוכשר, אבל ככל שגדלים זה הולך ונעשה יותר קשה. משקיעי ערך קוראים לדבר הזה ביצורים. מאידך יבואן של שימורי טונה וקוקטייל פירות לא נראה כיצור בלתי ניתן לשכפול - ועל דבר כזה משקיעים נוהגים לשלם פחות. הדואופול הנ"ל (שופרסל מצד אחד וריבוע/אלונית/am-pm מצד שני) מדגים זאת יפה - הם יכולים לעשות יבוא מקביל של טונה ולהציע לצרכן מוצר דומה תחת מותג פרטי. כדי להתמודד עם האיום הזה על נטו לפתח נאמנות למותג שלה וזה לא פשוט.

אגב, אתה יודע מי מייצר את הטונה מותג שופרסל?

מדובר גם בסקטור קצת שונה
קשה מאד לראות כיצד ניתן ל"שכפל" שופרסל או אלון ריבוע בישראל. רמי לוי אני עדיין מהסס לאמר. אין ספק שהמנהל מוכשר, אבל ככל שגדלים זה הולך ונעשה יותר קשה. משקיעי ערך קוראים לדבר הזה ביצורים. מאידך יבואן של שימורי טונה וקוקטייל פירות לא נראה כיצור בלתי ניתן לשכפול - ועל דבר כזה משקיעים נוהגים לשלם פחות. הדואופול הנ"ל (שופרסל מצד אחד וריבוע/אלונית/am-pm מצד שני) מדגים זאת יפה - הם יכולים לעשות יבוא מקביל של טונה ולהציע לצרכן מוצר דומה תחת מותג פרטי. כדי להתמודד עם האיום הזה על נטו לפתח נאמנות למותג שלה וזה לא פשוט.
ויליגר של נטו..

וגם את ההנפקה של צים שיווק (+ השוואת נתחי שו)

ויליגר של נטו..
וגם את ההנפקה של צים שיווק (+ השוואת נתחי שו)
אתה יודע מי הציל? הספקיות נטו ווילי פוד. לעניין עם השיכפול את זה אפשר להגיד על כל חברה החל מיבואנית רכב ועד ליצרנית מיגון ומה שאתה לא רוצה וזה פלוס כל הסופרים שנפתחים כמו פטריות אחרי הגשם, פשוט יש תקופות שמתלהבים מסקטור אחד ויש תקופות אחרות.. גם מסקטור הספקיות יש חברות עם תמחורים גבוהים משל נטו. בבקשה: .נתח שוק לרבעון:........שווי שוק:.....מכפיל רווח:.......מכפיל הון.. .................(ב%).....(במליארדי ש"ח)........................................ תנובה.........17.9.................................................................... שטראוס .....10.9.........5.77..............22....................3.21 אסם............9.6...........6.33..............20....................3.77 נטו..............%4.8.......0.62...............8......................1.45 יש לציין שלנטו פעילות יצוא מצומצמת יחסית למתחרות אבל המגמה בארץ היא יותר של גידול בנתח השוק של נטו על חשבון הגדולות. לגבי מכפיל ההון יש לציין שלנטו הון עצמי שמכיל פחות נכסי מוניטין יחסית לגדולות ובתוספת למכפיל ההון הנמוך והכוונה לחלק דיב' בעתיד יש לה יתרון יפה והיא אטקטיבית יותר לטעמי. מחזיק שוב מהיום (מתקרבת לפריצת מחיר) לא המלצה..

את רמי לוי אני אוהב

מה דעתכם על רמי לוי....
את רמי לוי אני אוהב
כי הוא נכנס בצורה חלקה ופנומנלית לתחום הסופרים והוא מנסה להכנס כך גם לתחומים אחרים כמו שהבנתי, סלולר ואפילו ביטוח. אבל בגלל שאין הון עצמי גבוה כמו שציינו לפני ואני מאמין שגם יש הרבה מתחרים שישימו לו רגל אני מעדיף להסתכל ולהתפעל מהצד. אולי הייתי לוקח לסיבוב מבחינה טכנית את המניה אחרי המס' העגול 10..

שיר ורד

New member
ההתרחבות שלו לתחומים אחרים מוקדמת מדי

את רמי לוי אני אוהב
כי הוא נכנס בצורה חלקה ופנומנלית לתחום הסופרים והוא מנסה להכנס כך גם לתחומים אחרים כמו שהבנתי, סלולר ואפילו ביטוח. אבל בגלל שאין הון עצמי גבוה כמו שציינו לפני ואני מאמין שגם יש הרבה מתחרים שישימו לו רגל אני מעדיף להסתכל ולהתפעל מהצד. אולי הייתי לוקח לסיבוב מבחינה טכנית את המניה אחרי המס' העגול 10..
כניסה לתחומים חדשים, מחייבת בדרך כלל השקעות גדולות ללא תמורה מיידית. גם לאיש עסקים מוכשר יכולות להיות נפילות בשלב הכניסה לתחום חדש. לכן, הוא צריך להקטין תחילה את המינוף ורק אחר כך לנסות ולהכנס לתחומים חדשים.

איזה מינוף?

כניסה לתחומים חדשים, מחייבת בדרך כלל השקעות גדולות ללא תמורה מיידית. גם לאיש עסקים מוכשר יכולות להיות נפילות בשלב הכניסה לתחום חדש. לכן, הוא צריך להקטין תחילה את המינוף ורק אחר כך לנסות ולהכנס לתחומים חדשים.
איזה מינוף?

מצב
הנושא נעול.
למעלה