מה דעתכם על פיפי וסקס?

• פותח הנושא dhk1
  • פורסם בתאריך

dhk1

New member
מה דעתכם על פיפי וסקס?

הולך ביחד, ואם כן אז מה הגבול? זאת-אומרת על הפנים, הגוף, אחד על השני או כל אחד על עצמו? בקיצור מה דעתכם?

אייבורי

New member
לא אוהב

ביזאר הוא לא התחום שלי. אבל מי שאוהב שיבושם לו (מחייך לעצמי על התרתי משמע)

Z o d i a c

New member
עשיתי את זה פעם אחת...

הוא ביקש נורא יפה אז הסכמתי..רק בתוך המקלחת כמובן. לא ממש ידעתי לאן לכון אז פשוט התחלתי להשתין לכיוונו בעיניים עצומות. כששמעתי קול מוזר תוך כדי פקחתי את עיני רק בכדי לגלות שהוא פתח את הפה בכדי שאשתין לתוכו. נשיקת פרידה הוא כבר לא קיבל.

dhk1

New member
את היית מוכנה להיות בצד השני?

זאת שמקבלת אץ הפיפי?

אסתי69

New member
אחד הדברים

ה- יותר כיפיים יותר מקרבים יותר חמים לימים הקרים שנחתו עלינו יותר ויותר ויותר ויותר וכו ועוד ואוחחחחחחחחחח אני מתגעגעת :( (תבור, לא שכחתי, לא הייתי, אני אגיב........זה מדהים)

מפ33יצה

New member
בבעעעעעעעעעעעעעעע

Z o d i a c

New member
במקום לבזבז חשמל

על הדלקת הבויילר או מפזר חום. יותר נעים. יותר שימושי. ובהחלט הרבה יותר זול.

superwoman1

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אוהבת מאד

להשתין על הבן זוג שלי ... יש לנו צינור שאת קצהו אני מחדירה לישבנו והשני בין רגלי ...או אז אני ממלאה אותו בנוזל החם שלי , סותמת את החור עם BUTT PLUG רציני ... ונהנית . ניסיתי גם להשתין לתוך פיו ואהבתי מאד ! אגב בעניין זה צריך לשתות הרבה לפני כדי שהשתן לא יהיה חוצמי וכן - לא להשתמש בשתן ראשון של בוקר שאינו נקי .

nerissa

New member
אההממ..

Peeing.. the final frontier.. a place that no nerissa has gone before or will! או כדברי המפ3י3ה: בעעעעעעעעעעעע

nerissa

New member
תיצלחו לי על קילקולים באנגלית ../images/Emo8.gif

למה זה לא מה שאמא שלי נאנחה לאבא שלי בלילות.. ביזאר - זה קו אדום. אני לא אהייה האסלה של אף אחד. זה מעבר לבדסמ - זה עניין של פגיעה באנושיות. אין לי בעיה עם "הפרשות טובות" של הגוף הווה אומר: רוק, זיעה, דמעות, זרע, דם (כל עוד הוא טוב
) עם ה..קטגוריה השניה יש לי בעיה.. ה"זבל" שגוף אחר מוציא הוא לא הקיק שלי: שתן, צואה, מוגלה, נזלת ושות'

למעלה