מה דעתכם על פיג'ו 406?

אמרו וצדקו. מסכימה לחלוטין עם מה שאניגו אמר.

כל רכב במחיר הזה הוא חתול בשק מבחינות רבות. אבל אם כבר חתול - אז 406 ללא היסוס.

wil

New member
קשקשן.

השיקול לקנות פחית ממונעת מיושנת ולא בטיחותית (איזה יפנית אוטומטית אתה קונה ב10000 שקל?) הוא שגוי.
ועדיין יש סיכוי לא רע שמתישהו כן תיתקע ותזדקק לתיקונים.

ואם הכוונה שלך היא לקנות רכב במחיר הרבה יותר יקר (נניח 40-50 אלף שקל לרכב ברמה הזו בשנתון חדיש יותר) אז כן, תקבל בתמורה אמינות טובה יותר (רכב יותר צעיר) אבל תשלם הרבה יותר כסף בירידת ערך.
הרבה יותר מאשר כל תיקון שאפשר לדמיין.
רכב ב10K כבר אין לו ירידת ערך כי כמעט אין לו ערך.

מי לימד אותך לדבר [לכתוב] מלוכלך ?

תתבייש לך !
המדינה ניראית חרא בגלל אנשים עם סגנון כמו שלך [קשקשן?]

the annonymous

New member
מי שצריך להתבייש זו את

המדינה הזו לא חרא ויש בה הרבה אנשים טובים. זה שאת בוחרת לשמוע ולראות רק את הלא טובים לא הופך את הרוב לכאלה.

תעשי טובה,טובה,עופי מכאן.

מחכה לך פורום סירי לילה.אין לך מה לחפש בפורום מכוניות.
באת ללכלך כאן?אנשים כאלה אינם רצוים,וזאת לא רק דעתי.

מה זה אמרו?זה רכב בעייתי תתחיל לחפש ומה תמצא

חוסר אמינות.תיקח רכב רק אמין ואל תחפש תירוצים ליקנות בעיות ולממן תמוסך ותיבואן וזמן יקר. רכב זה כמו שכל החכמים יודעים ומניסיון זה יפני בדרך כלל

אחד הרכבים הנוחים ביותר ודגם מאד מוצלח של פזו

הייתה לי אחת שנת 2000 שעברה ממני לבתי ונמכרה לפני חודשיים בגיל 12. הפרידה הייתה קשה! אם תמצא אחת שמורה - קח בלי להסס. ממליצה אבל על מנוע 2000.

john111

New member
אחד הרכבים הכי מוצלחים שפזו יצרה

אם אתה מוצא ידנית אז בכלל נפלא. היגוי מדויק שאין כמעט לשום מכונית כיום. הנאה מנהיגה. וגם אמינות סבירה.

Y YAMAHA Y

New member
אוי.. רכב לא מומלץ בעליל!

אני ''זכיתי'' להיות בעלים של רכב כזה, תקלות מפה ועד להודעה חדשה! הוצאתי כסף על תיקונים יותר ממה שהרכב היה שווה, כל פעם ניסיתי לשכנע את עצמי שזהו, זה התיקון האחרון וסוף סוף יהיה לי שקט נפשי. אבל לא, הוא בילה אצלי יותר במוסך מאשר על הכביש

לבסוף שמעתי לחבר שמבין במכונאות והוא אמר לי שאין מה לעשות עם הקללה הזאתי, וזה לא רק אצלי. נאלצתי למכור אותו ב40% מתחת למחירון כי השוק של הרכבים האלה מת! לקחתי הלוואה וקניתי אקורד 2004, מאז אני מרוצה עד הגג!

למדתי מה שכל העולם כבר יודע, לא לצרפתיות וכן ליפניות!

בהצלחה.

למעלה