מה דעתכם על מחשבי VISION?

rigoletto111

New member
מה דעתכם על מחשבי VISION?

לפני כמה זמן שאלתי פה על מה עושים עם דל אינספיירון שלוח האם שלו התקלקל. תודה על התשובות, אבל אף חנות כבר לא יכולה לתקן את המחשב, אז אני מתכוון לקנות חדש: הומלץ לי בחנות מחשבים לקנות מחשב VISION האם לדעתכם אלו מחשבים אמינים? הסבירו לי שאלו מחשבים המורכבים בארץ. מה דעתכם על דגם M540SR ? סדרות 1, או 2? מה ההבדל, בתור מי שמתעסק בעיקר בוורד ובאינטרנט, בין זכרון של מגה או שני מגה? אני לא רוצה להתקין ויסטה... גם אם יש למישהו המלצות בכלל על מה כדאי לקנות, בטווח המחירים הנמוך ובדגש על אחריות ואמינות, אשמח לשמוע. שפע הדגמים מבלבל אותי, באמת. תודה מראש!

rigoletto111

New member
אני עוסק במחקר קולנוע, אז ארצה

גם לראות סרטים במחשב. וגם להריץ תוכנות כמו "בורסה-גרף" . או לגלוש באינטרנט עם הרבה חלונות בו זמנית. ומסתובב הרבה עם המחשב על הגב. לא צריך משחקים עתירי גרפיקה וכו חשבתי על תקציב בין 3 וחצי לבין 4 וחצי. וחשובה אחריות לתקופה ארוכה

kobi 23

New member
לא שמעתי עליהם מעולם

אם שני חברי פורום נכבדים ומומחים לא שמעו עליהם אני ממליץ לך לוותר עליהם. אני לא יכול להמליץ לך על משהו ספציפי כי לא כתבת תקציב אבל אני יכול להמליץ לך על המחשבים הזולים יחסית של האינספיריון של דל (כמו שהיה לך) אולי מסדרת 1525 ,פוג'יטסו סימנס (לא מכיר את הדגמים שלהם אבל יש להם מחשבים איכותיים יחסית וזולים) או אפילו לנובו 3000

rigoletto111

New member
אני לא אעשה פעמים את הטעות עם האינספירון

האינספירון שלי הוא כבר כמו הספינה של תזאוס, שהכל בה הוחלף. החלפתי לוח אם פעם, ולאחר מכן דיסק קשיח. עכשיו כשגם לוח האם הלך פעם שנייה, אין בכלל אפשרות לתקן. למה שוב לקנות מחשב כזה? לנובו 3000 - למה לשלם כ"כ הרבה עבור מחשב שהוא גם די כבד וגם בעל זכרון מצומצם?

METEO

New member
מדובר במחשבים מאוד אמינים

וזולים יחסית לטיבם,הם לא מוכרים במיוחד בארץ וההרכבה היא מקומית-בדומה לניידי ג'יגהבייט,יתרון נוסף הוא שירות מעולה! של היבואן בארץ(בית המחשב) שגם מספק את השירות בבית הלקוח-הם היחידים שמאפשרים כיום הרחבת אחריות ל 4 שנים.

יאיר B

New member
אין עליהם ביקורות ברשת.

(וזה פחות ממה שניתן להגיד על קלבו). האתר אכן לא עולה. הרכבה בארץ ואמינות לא הולכים טוב ביחד.

rigoletto111

New member
נשמע כמו דעה קדומה../images/Emo31.gif

אז מה אם מרכיבים בארץ? כל מה שעושים בארץ לא טוב? WELIS - אם אתה מסווג אותם עם CLEVO ... מה זה אומר? מה דעתך עליהם?

rigoletto111

New member
כשמדובר על טיסות לחו"ל, למשל, ישראלים

נהיים מאד פטריוטיים ומשוויצים שהם טסים אל-על ולא סומכים על חברות זרות. כשזה בארץ פתאום לא סומכים על הייצור המקומי. מישהו אמר עדר? אני באמת לא מבין איך שמעו פה כל כך מעט על מחשבי VISION

eliel11

New member
HAIR זה חלטורה סינית (כשזה מגיע לניידים)

אבל CLEVO? אני מניח ששמעת על SAGER' ALIENWARE וVoodoo PC ועוד כמה חברות על בתחום הניידים... המחשבים של החברות האלה מורכבים ועוברים בקרת איכות במפעל של clevo... באמת שעליהם לא היתי אומר מילה רעה. זה לא סותר את העובדה שמה שהביאו לארץ תחת המותג קלבו זה בהחלט לא האיכות של מחשב sager בקשר לvision לפי כמות התוצאות חיפוש בגוגל לא נראה לי מומלץ...כמעט אין כלום עדיף לקנות מחשב עם אבא ואמא. במיוחד נייד

sb21

New member
Alienware-עוברים בקרת איכות של דל.

Voodoo PC- בקרת איכות של HP. אם דל וHP לא מייצרים את המחשבים בעצמם, יש בקרת איכות כפולה- של יצרנית החומרה, ושל החברה שלה שייך המותג.

rigoletto111

New member
אפשרות שנייה שאני מתלבט: LG R400-5205

מציעים לי אותו ב 3480 ש"ח. עוד 200 ש"ח להרחבת האחריות משנתיים לשלוש. מה דעתכם על דגם זה? זה מגיע עם מערכת הפעלה VISTA HOME BASIC זכרון ג'יגה 1 יספיק כדי שהוא יעבוד היטב? תודה מראש על עזרתכם הרבה!

coaxcable

New member
חדש בניידים אבל ראיתי

חנויות שמוכרות מחשבי VISION. הם קטנים יותר בגודל מנייד רגיל בכמה סנטימטרים. זולים במעט ושמישים :). יש בהם אפשרויות ומחברים רבים, אבל לא יודע אם תומכים ב WI FI וכדומה. הם קטנים ונראים חמודים

למעלה