מה דעתכם על "כפיות"?

../images/Emo13.gifכל האתרים בנויים באותה צורה../images/Emo13.gif

כעת אולי האתר לא גובה דמי מנוי מהמנויים שלו, אבל לדעתי שהאתר יהיה יותר פופולרי אז גם לא יהיה מנוס מלגבות דמי מנוי כמו בכל אתרי ההכרויות האחרים. וחוץ מזה רוב המנויימ /ות שם הם מנויים שנמצאים כך לפחות אני מבחינה באתרי הכרויות אחרים.

נימשון

New member
תכן אבל למה לא לנצל

כל עוד הוא בחינם
ולי דווקא יש נטיה להאמין לבעל האתר שהוא כותב כי האתר ישאר בחינם או בעלות סמלית...

וואלה?../images/Emo2.gif

האמת שהסתכלתי אתמול ב-look4love, נראה לי נחמד יותר. אבל גם שם אין יותר מידי אנשים. אבל לגביי כפיות את צודקת, אני לא הולכת לעשות שם מנוי רק כי הוא זול. גם לי נראה שאין שם יותר מידי מה לחפש. תודה!!

נימשון

New member
../images/Emo2.gif וואלה../images/Emo35.gif

אני לא יודעת בת כמה את אבל בשכבת הגיל שאני מחפשת (28-38) דווקא יש לא מעט...

גם אני

בת 28. יש אנשים, אבל התכוונתי שיחסית לאתרים הפופולרים והמוכרים, כמו ג'יידייט למשל, כמות האנשים ב-look4love היא קטנה

נימשון

New member
תשמעי, זה עניין של זמן

אם האתר היה קיים אותה כמות זמן כמו הגדולים ממש, אני בטוחה כ היו בו עוד המון אנשים אבל לוקח זמן להתפתח ולצאת לציבור הרחב ואני יכולה להגיד לך שהוא גדל בקצב מדהים כך שבהחלט יש סיבה לאופטימיות. חות מזה
מקסימה את יודעת, צריך רק אחד בכל האתר הזה ואולי הוא כבר שם.... (בחיי שהם צריכים לשלם לי אחוזים על שויווק האתר
)

חחחחחחחחחחחחח

את צודקת 100%. וחוץ מזה שעניין הכסף הוא פרמטר חשוב מאד. בג'יידייט ובכל השאר פשוט מנצלים את הרווקים המחפשים לטובת רווח ואם יש אתר שלא גובה כסף ויש בו אנשים סבבה אז למה לא? נקווה שעוד אנשים ישמעו עליו ויירשמו. איזה עוד אתרים קיימים? אני מכירה רק את גיידייט, קופידון, כפיות (שהבנו שהוא חרא) ועכשיו את look4love. מכירה/ים עוד אתרים שהם טובים?

נימשון

New member
יש עוד הרבה אתרים

אבל לדעתי שלושת המובילים הם קופידון, גיי דייט ולווק פור לאב שהוא למעשה בחינם מה שהופל אותו למס' אחד עבורי. אם תעשי חיפוש בגוגל על אתרי הכרויות יעלו לך עוד המון.

דרך אגב..

את שמה
שאנחנו עוברות מהשרשור הזה לשרשור של הבראוניז? חחחחחחחח נראה לי שאנחנו היחידות פה עכשיו...

baroh65

New member
כן אני מכיר אתר "תות הכרויות חינם

אתר "תות הכרויות"- ההרשמה פשוטה וקלה. והכול חינם- גן ההתכתבות ללא צורך בתשלום. וגם הפרטים האישיים של הנרשמים לא מוצגים וימסרו למי שפונה אליכם רק על ידכם. גם אני נרשמתי. המינוס היחיד שעל מנת לראות אם משהו השאיר לך הודעה או לא, צריכים להכנס לאתר....

1itai

New member
אתר ממלוץ עוד אחד הוא

אני משתמש בו ולא חסרים אנשים להכיר שם . בכל מקרה תרצי אני יכול לכוון אותך תצרי קשר

MaYcHuK

New member
אתם מודעים לכך שכולם נמצאים

באותם אתרים? אני אישית רשומה בהמון אין לי מושג מה השם שלהם ואיפה אני נמצאת המזל הוא שרשמתי את המייל שלי וכל פעם אני מגלה הודעה מאתר אחר.... בכל אופן כוונתי היא שמי שנמצא באתר עם תשלום נמצא גם באתר ללא תשלום - לרוב כמובן. אני אישית נתקלתי בכמה אנשים במספר אתרים . כל פעם הם שולחים את אותה ההודעה, לא מגוונים וגם לא מזהים שאני זו שאמרתי לפני יממה לא תודה באתר אחר.

למעלה