מה דעתכם על "כפיות"?

מה דעתכם על "כפיות"?

אתר הכרויות שחשבתי להרשם אליו. יש שם גם מבצע של 180 ש"ח ל-3 חודשים. ותשמעו את הקטע: אם אתם לא מוצאים מישהו/י תוך ה-3 חודשים הללו, מקבלים שנה נוספת חינם!! מה דעתכם? מישהו מכיר את האתר? יש שם אנשים נורמלים?

הונאה אחת גדולה !../images/Emo88.gif

האתר הזה הוא הונאה. כי אתה פותח כרטיס, חושב שזה בסדר, השקעת, פתחת, ומה קרה? פתאום אתה מגלה שאתה לא יכול לשלוח הודעות, אתה יכול לקבל הודעה אבל אם אתה רוצה לענות לה- אתה לא יכול אם אתה לא עושה מנוי. ואת זה לא אומרים לך על ההתחלה, נותנים לך לחשוב שזה בסדר, אתה משקיע פותח כרטיס ואז מגלה שזה ממש לא כמו שחשבת. הונאה- אין מילה אחרת, אכזבה גדולה מאד מהאתר הזה שדווקא בנוי יפה.

ההונאה שהנסיך שלנו ציין...

היא לאו דווקא רק באתר כפיות אלה בעוד הרבה אתרים אחרים שמציינים כי ההרשמה חינם נותנים לכם להתכתב פעם פעמיים וזהו מחייב לעשות מנוי לדוגמא בליינד דייט ויש עוד לא אתחיל לנקוב בשמות.

נכון, יש עוד אתרים כאלו

וזו בהחלט הונאה. מאד אהבתי את האתר הזה - כפיות, אבל התאכזבתי להיווכח שזה לא כמו שהם נותנים לך להבין בהתחלה. יש אתר אחד שאני נכנס קבוע אליו- לדעתי הוא מאד טוב. look4love חינם ואיכותי.

כולם מתחילים ככה

לפחות אני זוכרת שבתקופת ההרצה, המאד ממושכת, ג'יי דייט וגם בליינד דייט היו חינמים מלאים. לא מכירה את האתר שאתם מדברים עליו, אבל כולם בסוף יגבו כסף, יש כאלו שפשוט עושים זאת מההתחלה. אין חינמים במדינה הזאת

נו, ברור...

התכוונתי לעשות מנוי. יש להם מבצע של 3 חודשים ב-180 ואם לא מצאת עד אז, אז אתה מקבל שנה חינם. כלומר זה יוצא בעצם שנה ושלושה חודשים ב-140 בעוד שבג'יידייט למשל זה 250 ש"ח לחצי שנה... השאלה שלי היא לגביי האוכלוסיה עצמה - יצא למישהו לצאת משם לדייטים? לזה הכוונה, אם כן, איך האנשים ששם? יש הרבה אנשים?

ואני יודעת שזה ככה בכל האתרים

בכל האתרים צריך לעשות מנוי...זה לא כמו שהיה פעם, הם מנצלים את זה שלאנשים אין ברירה ורוצים להכיר ולכן הם מבקשים כסף...מה לעשות. הבעיה באתרים שהם חינם היא, לפי דעתי כמובן, שהם פחות מוכרים ולכן בטח יש שם הרבה פחות אנשים. אני צודקת? באתר look4love שהזכרתם, יש הרבה אנשים?

אני באמת לא שמעתי עליו

ואם כולם יודעים שאין חינמים וכל האתרים מצפים שתעשי מנוי לא מבינה מה ההונאה הגדולה כאן זה צפוי וידוע זו דעתי. בנוגע לכפיות, נשמע פלצני מדי, מתיימר מדי, וללא פירות... למה? תחושת בטן... פיתוח של פרופ'... בלה, בלה, בלה... אהבה זה לא מחקר מדעי, והם עשו את זה כמחקר מדעי נו באמת, א זה כ"כ נכון רק עכשיו גילו את זה? את הטראט אפ הגאוני שלהם? אני סקפטית

מה אכפת לי פלצני?

אותי מה שמעניין זה איזה סוג אוכלוסיה יש שם... 180 ש"ח לשנה ו-3 חודשים זה ממש זול לעומת ה-250 ל-6 חודשים של ג'יידייט... אז מה אכפת לי מי הגה את הרעיון של האתר? אם יש שם אנשים נורמלים אז זה מה שחזוב...השאלה אם באמת יש שם אנשים נורמלים..

לא יכולה לענות לך על זה

לא מכירה מה יש שם נורמלים? אני בספק שיש כאלו בכלל אבל מצד שני, כולנו באתרי הכרויות

ayely33

New member
הי מוסיפה בקשר ל- LOOK4LOVE

הכרתי דרכו בחור נחמד ואפילו יצאנו תקופה קצרה, אומנם הקשר לא התפתח, אבל עד היום אנחנו ידידים והוא לא גר באיזור שלי,כך שבלי האתר הזה סביר להניח שלעולם לא הייתי פוגשת אותו, ודרכו הכרתי עוד מישהו (סיפור ארוך), אבל עכשיו מן הסתם אני לא בקשר זוגי, אבל האתר נראה לי נחמד ונוח לשימוש.

נימשון

New member
דיברתי על LOOK4LOVE

את רוב החבר'ה שאני רואה בוקפידון אני רואה גם שם, הממשק שלהם בנוי בצורה נוחה לשימוש, יש שם את רוב אפשרויות החיפוש שיש באתרים הגדולים ויש גם אופציה לצ'אט. אם תקראו שם קצת תגלו כי בנה את האתר בחור רווק שמממן אותו מכיסו כתחביב ואין לו שום כוונה לקחת דמי מנוי ואם יגיע למצב בו לא יוכל לתחזק אותו יותר כלכלית אז כתב שיקח משהו סמלי ויש גם אפשרות לתרום קצת כסף כדי לסייע לו בתחזוקת האתר.

למעלה