מה דעתכם על טיפים?

טיףטף2

New member
מה דעתכם על טיפים?

מכיון שאנחנו מאמינים בני מאמינים ב"ה ואוהבים את הקב"ה. מה דעתכם על שרשור טיפים איך לשמור על הברית. כל אחד יכתוב איך הוא מתמודד עם הניסיון ודרכי התמודדות. כמובן,שנשמור על שפה יפה ונקיה. פעם שמעתי שכדי לכפר על עון פגם הברית טוב לזכות תרבים בעניין זה אז כל אחד בעצם יכול לכתוב טיפ ומי יודע אולי בזכות זה ימחקו לנו העוונות..שנתחיל?

להיפך...

אם אתה מדבר על הימנעות מאוננות אני חושב הפוך, אמנם אני מדבר מתוך היכרות עם עצמי ויכול להיות שהדבר לא יהיה נכון לגבי גברים אחרים, אבל התקופה בה נמנעתי מאוננות היתה התקופה הכי הרסנית בחיים שלי, היות וכל משיכה קטנה לגבר קרוב הייתה מתנפחת למימדים מפלצתיים מכיוון שלא היתה לה שום דרך לבוא לידי ביטוי, אם לנסות יותר להסביר - ברגע שהייתי נמשך לגברים מסביבי ולא נתתי לעצמי בשום אופן להגיע לידי קירבה אינטימית איתם ולממש את המשיכה, הרי שזה גרם גם ל"התאהבויות" הקלות להתנפח לאהבות נכזבות קשות, אמנם בחלק מהמקרים מושא ההתאהבות נעלם מהחיים ואותה משיכה גם דועכת - אבל במקרים שבהם הייתי נמשך לאדם שהיה בסביבתי הרבה - אז ככל שלא הייתי נותן לעצמי לפנטז עליו כך היתה המשיכה גוברת עם כל מפגש איתו (ולו האקראי ביותר), והיא הלכה ותפחה ותפחה ותפחה... עד שבסוף הגעתי למצב שהוא היה בכל המחשבות שלי והגעתי למצב של מחשבות אובדניות, והנה, למרבה הפלא, מה שעזר לי לצאת מזה (ואני לא יכול לומר שלגמרי יצאתי מזה - אבל עובדה שאני מתפקד ביום -יום) זה שהרשיתי לעצמי לפנטז עליו, ולפנטז עליו בלי שום הגבלה ובלי שום התחשבות בשמירת הברית, וכך (ורק כך) המשיכה החלה לדעוך - משיכה שהלכה וגדלה לה במשך 5 שנים, דעכה לה תוך כמה חודשים, ולי נותר לתהות האם הייתי יכול להימנע מכל הגיהנום הזה אם רק הייתי נוקט בשיטה הזו מהתחלה, בשיטה של לוותר על שמירת הברית אבל ע"י כך להימנע ממשכב זכר, וחשוב מכך - לשמור על שפיות, התובנה שלי מהנסיון הזה - לאנשים כמונו צריך להיות סדר עדיפויות - אם אנחנו מחליטים להימנע ממשכב זכר אז צריך לנהוג בחוכמה, קח בחשבון שכאשר חז"ל דיברו על שמירת הברית הם דיברו על עולם שבו אנשים נישאים כאשר הם מגיעים לתחילת גיל הבגרות המינית, שלא לדבר על כך שהאיסור הזה מדבר על גברים סטרייטים בחברה נפרדת, הומואים שחיים בחברת גברים - זה כבר סרט אחר לגמרי, אז הטיפ שלי - אל תנסה להמנע מאוננות - אדרבה - תנסה להשתמש בה כאמצעי להינצל מאיסור ברור וחמור בהרבה, אל תנסה להיות סופר צדיק - אני ניסיתי ואני מבין עד כמה הייתי טיפש ותמים, ואיזה מחיר נוראי זה גבה ממני.

טיףטף2

New member
אתה לוקח על עצמך

להיתר לגברים לאונן על מנת שישמרו על השפיות???????. אתה רציני איתי?לרגע אני חושב שאתה מסתלבט עלי....

אני סיפרתי כאן סיפור אישי בצורה די ברורה

אתה יכול לבחור לעשות מה שאתה רוצה, לי דווקא נראה שהרבה יחלקו עליי דווקא מהכיוון השני - שמתי שאתה משתוקק לגבר אז אין מנוס מלממש את הנטיה... בנוגע להיתר לאונן - חלק גדול מ"טיפולי ההמרה" מבוסס על לעודד את המטופל לאונן (אמנם תוך כדי מחשבה על נשים ולא על גברים), וטיפולים כאלו נתמכים ע"י רבנים (מבחינה הלכתית), מה שמראה שהאיסור של אוננות הוא לא ייהרג ובל יעבור ובמקרה כזה המטרה כן מקדשת את האמצעים, אז אם הימשכות לנשים היא מטרה מספיק מוצדקת למה הימנעות מאיסור של משכב זכר לא יכולה להיחשב גם כמטרה מספיק חזקה?

ספר ריק

New member
תודה על השיתוף.

כמו שאמרת, סביר להניח שזה משתנה מאדם לאדם. בכל מקרה, רציתי לשאול האם אתה מדבר מניסיון כשאתה אומר שחלק גדול מטיפולי ההמרה מבוסס על עידוד של המטופל לאונן על נשים?

כן, הייתי בטיפול המרה במשך 3 שנים

זוהי דרך לגרום לך לפתח משיכה מינית כלפי נשים, וזה דבר שהפסיכולוג אמר לי לעשות כבר מהטיפול הראשון...

טיףטף2

New member
טוב לפחות אתחיל

הכי חשוב לדעתי.לדעת את חומרת האיסור. לדעת מה קורה אחרי שפוגמים ע"י הסוד.(הזוהר הקדוש) גם חשוב לדעת מה התיקון למי שכבר נפל בחטא הזה. ולדעת שאמנם בהתחלה זה קצת לא קל,אבל כשמתגברים על זה ודוחים את החטא קודם כל גם מרווחים מצווה ונמנעים מחטא.שזה עצום,במיוחד בעון כזה. וגם,כשלומדים לשלוט על היצרים שלנו,יודעים איך לשלוט גם ביצרים אחרים אם זה דחף להגיד מילה לא יפה דווקא עכשיו.לומדים בעזרת דחיית יצירים איך להשתלט על גופנו יותר טוב.

oriel ahamud

New member
אני רוצה להבהיר לך משהו.

אני חושב (אתה יכול לתקן אותי אם אני טועה) שאתה יותר מדיי נתפס בקטע של הדת וחושב שבאמת אסור לאונן ולשפוך זרע לבטלה..כן גם אותי לימדו שאסור אבל אני לא נרתע מזה וגם לא מאמין במאה אחוז בהקב"ה אבל בלי שום קשר כל הקטע הזה של האיסור של אוננות ואותה משמעות של שמירת הברית, זה משהו שרבנים ימציאו. כל ההלכות האלה לא מאפשרות לבן אדם עצמו, להנות מגופו ומה שהקב"ה נתן לנו שזה לעשות כיף בחיים ושלא ידכא את עצמו . אתה יכול פשוט לחלוק עליי.... שיהיה לך לילה טוב

טיףטף2

New member
זו הבחירה שלך להסתכל כך

כי יותר נוח לחשוב,לכולנו יותר נוח גם כך לחשוב על מנת לא להגביל תעצמנו. אז בוא נחלוק על גדולי הרבנים,בוא נחלוק על דברי אלוקים חיים וכתובים בטענות שהמצאנו לעצמנו על מנת שנוכל לאונן בשקט.....

דברים שחצניים משהו

אני יודע שהגבת לדברים של טוריאל ולא על שלי אבל הייתי חייב להגיב: ממה שכתבת עולה שדעתך היא שמי שלא שאיבד את אמונתו עושה את זה בגלל ש"נוח לו" ובגלל שהוא לא רוצה "להגביל את עצמו" או אז הוא יכול "לאונן בשקט" ואז החיים שלו ממש ממש נוחים, ואילו אתה אדם מאמין וזה הופך אותך (בניגוד ל"נהנתן" ו"מחפש הנוחות" שלעיל) לאדם שהולך בעקבות האמת באש ובמים גם אם זה דורש ממנו מחיר אישי כבד, וכל זה, כאמור, בניגוד לאותו נהנתן שמכר את עקרונותיו כדי שיוכל לאונן כל היום, בנוח(ו)ת... אני אדם מאמין - אבל מהיכרותי אם אנשים אשר איבדו את האמונה - אני יודע שהם לא עשו זאת מתוך חיפוש של חיים נוחים, אלא מתוך דרישה לחיים אמיתיים, הם עצרו לחשוב וגילו שהסיבה שהם החזיקו באמונתם עד כה היא דווקא אותה נוחות (= אמונה) אשר נותנת להם וודאות באשר לדברים שאותם נכון וצריך לעשות ומותירה אותם עם השאלה כיצד לעשות אותם, ויותר מכך - אותה אמונה מבטיחה להם ש"לפום צערא אגרה", מה שבעצם אומר שלא משנה כמה סבל הם חווים - בסופו של דבר הם יקבלו שכר גדול שבעתיים אם הם יחזיקו באמונתם, ואותם אנשים, בלב כבד, הגיעו למסקנה שכל זה פשוט לא נכון והם נאלצו (בניגוד אליך - איש האמונה) לוותר על השכר ולהישאר עם הסבל, אבל בעייניך כנראה הם עשו את זה משיקולי נוחות - כך הרי אפשר לאונן בשקט... אדם שמאבד את אמונתו באמצע החיים לא עושה זאת כי ככה יותר קל לו לחיות, יש משהו הרבה יותר עמוק ואמיתי מזה, ואם אתה חושב שזה מתוך נהנתנות אז כנראה שאתה חושב ככה כי הכי נוח לך לחשוב ככה...

טיףטף2

New member
על הלכה אי אפשר לכפור...

או להתווכח על הלכה..אבל אפשר לדון עלי'ה לעומקה. כלומר,זה שההלכה קובעת שא-ס-ו-ר לפגום בברית,להוציא זרע לבטלה,זה חד משמעית.אי אפשר להמציא לעצמנו ולדעתנו מה מותר ומה אסור.הרי מה שנספק פה,פסקו קודם בבית דין של מעלה. אין לי שמץ מאיפה הבאת תקטע של החבר'ה שחזרו בתשובה ...הפורום פה דתיים.. לא מבין כל כך מה אתה בא להגיד בהודעה בטח כשההודעה שלך טהורה בציניות משעממת. בקיצר,הלכה זו הלכה.סופית.

oriel ahamud

New member
נכון זאת הבחירה שלי, ולא באתי לשכנע אותו

שיקשיב לי רק שישמע עוד דיעות בכיוון.

מה אתם רוצים ממנו ? ‏

הוא סך הכל רוצה להכניס קצת יותר את המילה "דתיים" בתוך פורום "הומואים דתיים" שלא יהיה רק פורום של הומואים שיהיה כאן גם קצת הדות,‏ והוא צודק במקום לדבר על ארגוני הו"ד והדר שונים החליט קצת לדבר על עצות לשמירת הברית.‏ אז אומר גם משהו:‏ בתקופתי בישיבה קטנה קיבלתי על עצמי תקופת חיזוק של חצי שנה ‏‏(זמן חורפ ,‏ מי שלא מכיר‏) שבתקופה זו לא אגע בברית שלי אך היצר הטוב הוסיפ עלי ואמר לי "אתה גם לא תסתכל על הברית שלך ! " ובאמת תקופה בת חצי שנה שנראתה כנצח לא נגעתי ולא ראיתי אפילו את אבר המין אאא סליחה את הברית שלי.‏ אפילו בשירותים הייתי נוגע עם גופיה או נייר ‏.‏ בקיצור אחרי חצי שנה בתקופת בין הזמנים של פסח החלטתי שזהו אני חייב להוציא ז"ל ובאמת עליתי לחדרי ראיתי קצת פורנו במחשב ומייד אחרי ‏2‏ דקות אוננתי ‏.‏ הצער היה עצום וחזק ממש כמעט בכיתי ורציתי לקבל על עצמי עוד חצי שנה של שמירת הברית,‏ אך ללא הועיל יום אחרי זה בשעות הבוקר הבאתי שוב ואחר כך עוד פעם ומאז עשרות אם לא מאות רבות של פעמים הבאתי ביד.‏ בתקופת החיזוק כל אישה שהייתי רואה ברחוב הייתי יורק לידה ואומר "שיקצה" כן,‏ הייתי מאוד קיצוני.‏ אאאההה למה אישה ? כי אני בי למי שלא מכיר אותי.‏ בקיצור עברו תקופות בחיים וכמאמר המשורר החיים מלאים עליות ירידות כמו ברכבת הרים רק צריך לתפוס חזק שלא ניפול בסיסוסים.‏ מקווה שיעלו בשרשור הנחמד הזה גם כמה רעיונות לשמירת הברית,‏ בכל אופן הניסיון היום יותר חזק משל פעם.‏ ואי"ה גם אני אפרסם כאן מחר ‏‏(פשוט אני עכשיו במיטה גולש מנייד‏) שמות של ספרים על שמירת הברית ‏.‏ לילה טוב.‏ ‏

אשריך ועכשיו אני מחכה ומצפה ל...

שינוי הכינוי טריק לניק מקווה לאותך בעז"ה מחר במפגש - איזו התרגשות...

טיףטף2

New member
../images/Emo45.gif

תודה על העידוד
ומחכה לשמות הספרים,מקווה שיצא לי לקרוא כבר חלק מהם

יש את הספר

"והייתם קדושים" שמירת הברית נוכח אתגרי ימינו אסופת מאמרים להזמנות: הוצאת "עטרת" רח' משקלוב 20 הר נוף ירושלים 95402

למעלה