להיפך...
אם אתה מדבר על הימנעות מאוננות אני חושב הפוך, אמנם אני מדבר מתוך היכרות עם עצמי ויכול להיות שהדבר לא יהיה נכון לגבי גברים אחרים, אבל התקופה בה נמנעתי מאוננות היתה התקופה הכי הרסנית בחיים שלי, היות וכל משיכה קטנה לגבר קרוב הייתה מתנפחת למימדים מפלצתיים מכיוון שלא היתה לה שום דרך לבוא לידי ביטוי, אם לנסות יותר להסביר - ברגע שהייתי נמשך לגברים מסביבי ולא נתתי לעצמי בשום אופן להגיע לידי קירבה אינטימית איתם ולממש את המשיכה, הרי שזה גרם גם ל"התאהבויות" הקלות להתנפח לאהבות נכזבות קשות, אמנם בחלק מהמקרים מושא ההתאהבות נעלם מהחיים ואותה משיכה גם דועכת - אבל במקרים שבהם הייתי נמשך לאדם שהיה בסביבתי הרבה - אז ככל שלא הייתי נותן לעצמי לפנטז עליו כך היתה המשיכה גוברת עם כל מפגש איתו (ולו האקראי ביותר), והיא הלכה ותפחה ותפחה ותפחה... עד שבסוף הגעתי למצב שהוא היה בכל המחשבות שלי והגעתי למצב של מחשבות אובדניות, והנה, למרבה הפלא, מה שעזר לי לצאת מזה (ואני לא יכול לומר שלגמרי יצאתי מזה - אבל עובדה שאני מתפקד ביום -יום) זה שהרשיתי לעצמי לפנטז עליו, ולפנטז עליו בלי שום הגבלה ובלי שום התחשבות בשמירת הברית, וכך (ורק כך) המשיכה החלה לדעוך - משיכה שהלכה וגדלה לה במשך 5 שנים, דעכה לה תוך כמה חודשים, ולי נותר לתהות האם הייתי יכול להימנע מכל הגיהנום הזה אם רק הייתי נוקט בשיטה הזו מהתחלה, בשיטה של לוותר על שמירת הברית אבל ע"י כך להימנע ממשכב זכר, וחשוב מכך - לשמור על שפיות, התובנה שלי מהנסיון הזה - לאנשים כמונו צריך להיות סדר עדיפויות - אם אנחנו מחליטים להימנע ממשכב זכר אז צריך לנהוג בחוכמה, קח בחשבון שכאשר חז"ל דיברו על שמירת הברית הם דיברו על עולם שבו אנשים נישאים כאשר הם מגיעים לתחילת גיל הבגרות המינית, שלא לדבר על כך שהאיסור הזה מדבר על גברים סטרייטים בחברה נפרדת, הומואים שחיים בחברת גברים - זה כבר סרט אחר לגמרי, אז הטיפ שלי - אל תנסה להמנע מאוננות - אדרבה - תנסה להשתמש בה כאמצעי להינצל מאיסור ברור וחמור בהרבה, אל תנסה להיות סופר צדיק - אני ניסיתי ואני מבין עד כמה הייתי טיפש ותמים, ואיזה מחיר נוראי זה גבה ממני.