מה דעתכם על זה???!!!!

רותיקה

New member
מה דעתכם על זה???!!!!

יש לי בעוד כ- 25 פחות או יותר בגרות בספרות. ואל תחשבו ש: "אז מה את מתלוננת? גם אנחנו עברנו את זה" אז זהו.....שממש לא!!! זה בעצם שני בגרויות!!! אתם קולטים??? ש-נ-י-י-ם!!! גם ספרות רגיל וגם ספרות מורחבת ביחד באותו היום!!! מה יש לכם להגיד על זה??? נכון שזאת חוצפהה??? קוס אמק המערכת החינוך הזה...שיתפוצץ!!! ובמיוחד לימור לבנת, או בשמה השני: "וירושלים...." אני, תלמידת כיתה יב´ מאוד לחוצה מכל הבגרויות....אז לא רק זה שלא מקלים עלינו בכלל, אלא בנוסף לזה מכבידים עלינו פי שתיים! אתם יודעים איזה קשה זה לעשות שני בגרויות אחד אחרי השני??? מה קרה??? לא יכלו לפרק את זה לשני ימים נפרדים??? מה??? אין יותר ימים??? חייבים לעשות את שני הבחינות יחד???? שכולם יתפוצצו, ולימור לבנת בראשם!!!

amitgold

New member
../images/Emo91.gif אחותי, קודם כל

תקחי נשימה עמוקה ותרגעי. העצבים האלה לא יובילו אותך לשום מקום (ובכל מקרה גם לא להצלחה בבגרות). דבר שני, ככל הזכור לי, גם כשאני עשיתי את הבגרות בספרות (אשתקד) היו שתי הבגרויות, רגילה ומורחבת, באותו היום. אני, למזלי, לא הרחבתי את מקצוע הספרות, ועל כן נמנע ממני כאב הראש
. אבל את בהחלט לא הנערה היחידה שעליה לעשות את הבגרויות ביחד, וגם שכבתך אינה הראשונה לעשות זאת, וכנראה גם אינה האחרונה
. מה שרציתי לומר זה, שהעצבים הללו (שאני באמת מבין אותם) לא יובילו אותך לשום מקום, ורק יתקעו אותך במקום (ואני מדבר מניסיון
... מה לעשות...). אז את יכולה לקבל את עצתי או לדחות אותה - זו כבר החלטה שלך. אני את שלי עשיתי... שלך, עמית

Mad-DawG

New member
כל אחד וצרותיו

כמוך כמוני, סיימתי מסלול בגרות מורחב. כפי שציין עמיתגולד, השכבה שלך לא הראשונה ולא האחרונה שתעשה את הבגרות באותו היום. כאבי לי כמוך בי"ב, אבל בדיעבד, טוב היה ששני הבגרויות היו באותו יום. שלך, עמית השני

למעלה