מה דעתכם על זה ???

B.M.F

New member
נו, ידעתי שזאת זגאטו !

ג´רמי קלרקסון - הטעית אותי !

magician

New member
אלפא SZ COUPE....../images/Emo23.gifחג שמח../images/Emo24.gif

חג שמח לכוווווווווולם! באשר ליצירה... כפי שמישהו ציין יצוב זאגאטו מבוססת על רצפת האלפא 75 .. וכמה פרטים: בולמי "קוני" מיתכוונים... הגוך עשוי מ"מודר" חומר קל קשה ובזמנו אחד מהחומרים המתקדמים בעולם! 2 מנועים לדגם: V6 3.0 ו מנוע V10 ... מחיר אאהה..אאהה מחיר....170000$ כן אקסמפלר במצב A המחיר הוא טוב.. 170000$ כמובן לאלו שרוצים את הדגם עם מנוע V10 ... V6 רק כ 65000$ ... כ1000 מכוניות נבנו עם מנוע V6 ומספר פרטים נוספים: כ"ס: 210 קג"מ:25 ב:4500 סל"ד מ0 ל100 : 7.0 שניות מהירות מירבית: 290 קמ"ש ללא ספק אחת האלפות המיוחדות!!!

Alfa156 GTA

New member
עד איזה שנה היא יוצרה ??

אולי נציב לי חלום חדש? בעיקר זה עם הV10...

magician

New member
פרטים...וגם לך חג שמח../images/Emo48.gif

משנת 1989 ועד 1992 ! ספיישל לחג בשבילך...

Alfa156 GTA

New member
רכב מדהים, למה הופסק יצורו ??

לי הרכב נשמע מהנה, וגם נראה טוב. יש כאלו בארץ ??

אמירחמו

New member
הפסיקו לייצרו כי...

לא היו קונים, כי אז היה צריך בשביל זה רשיון ראלי כזה ואף אחד לא עשה כמעט, ובכלל זה היה אוטו יקר

Crazy Rc

New member
לא כל כך קשור, אבל....

היום ראיתי אלפה 156 אוטו פשוט מדהים!!! אבל לא נראה לי זה היה GTA היה כתוב לו משהו אחר מאחורה לא כל כך זוכר מהזה היה, זה היה דיי ארוך. אבל מה? מעניין אותי איך פותחים את הדלתות מאחורה :) אין ידית!!

sronis

New member
בטח selespeed או T.spark

או אולי Q-system אני לא זוכר מה כתוב באחורי ה-156-ים... ובקשר לדלתות מאחור - הידיות מוסתרות ונמצאות בחלק השחור שבין החלון לקורה האחורית או לחלון האחורי בסטיישן רוני

אמירחמו

New member
selespeed זה (כמעט) בטוח היה

שכן שלי רכש לא מזמן אלפא 156 selespeed. יצא לי לדבר איתו על מכוניות ולנסוע איתו, והוא סיפר לי שבסוכנות לא אמרו לו שכמעט ולא מוכרים T.SPARK בגלל הביטוח

sronis

New member
אתה מתבלבל

T.SPARK זה סוג המנוע (ניצוץ כפול). ב-147 למשל כתוב T-SPARK מאחור בכל הדגמים אם אני לא טועה. מה שאתה מתכוון זה Q-SYSTEM שזאת הגרסה האוטומטית של ה-156, והיא באמת יקרה בטירוף וגם הביטוח שלה, כנראה... רוני

אמירחמו

New member
יכול להיות שאתה צודק,

בכל אופן זה מה שהוא אמר לי לאחות של חבר שלי יש אלפא 147 היא אומרת שהוא כל יומיים וחצי במוסך

למעלה