מה דעתכם על זה:

Mr Boggy Man

New member
מה דעתכם על זה:

אני יודע שזה לא משהו, אבל זה הכי טוב שהצלחתי...ממש מעצבן אותי שכשאר אני גורר חלק מהגוף, בצד השני החלק הזה יוצא... בכל אופן הנה:

k4school

New member
אתה מנסה למשוך מחמאות ../images/Emo8.gif

מה לא משהו ??? זו עבודה יפה ומיקצועית רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

ejay

New member
נחמד

בקשר לבעיה שלך- כשאתה בוחר אלמנטים כלשהם באמצעות תיבת בחירה (כלומר לחיצה על העכבר וגרירה כדי לסמן איזור בחירה) זה יוצר בחירה של כל האלמנטים בתוך התיבה הזאת, גם בצד הנגדי של האובייקט, ולכן כשאתה מזיז אותם אתה מקבל את אותה התנועה גם בצד השני. כדי להמנע מבעיה כזאת, סמן את התיבה "ignore backfacing" לפני שאתה מבצע את הבחירה.

Mr Boggy Man

New member
תודה ejay... בעיה נוספת

יש לי בעיה. בניתי שפתיים עם הMesh ואני רוצה לצבוע אותם עכשיו נגיד באדום. אבל בגלל שזה לא צורה משל עצמה אם אני אצבע את ה"שפתיים" זה יצבע לי את כל הפרצוף.

ejay

New member
פתרונות

יש שלוש דרכים שעולות לי בראש כרגע- 1. שימוש במפת טקסטורה שציירת/עיבדת בתוכנת דו מימד. 2. שימוש בחומר מסוג multi/sub material שמאפשר לשים חומרים שונים על חלקים שונים של אותו אובייקט 3. שימוש באפליקציית הvertex color שמאפשר לצבוע ורטקסים (vertices) של אובייקט אחד בצבעים שונים ולבצע אינטרפולציה ביניהם. מבין אלה, הפשוטה ביותר וזו שתתן את התוצאה הטובה ביותר היא הראשונה. אם עדיין לא יצא לך לעשות כזה דבר, מצאתי טוטוריאל פשוט שמשתמש בפלאגאין texporter שכבר הזכרתי כאן בעבר.

ejay

New member
ועוד טוטוריאל באותו נושא בדיוק

אני חושב שזה יותר טוב מהקודם.

Mr Boggy Man

New member
רגע רגע...

אם אני מבין נכון העיקרון של העיבוד\ציור הזה, הוא פשוט לצייר בפוטשופ (או כל תוכנה אחרת) את מה שאני רוצה, ולשים את זה על מה שאני רוצה. כאילו זה איזה bitmap... מעניין אותי יותר הvertex color. תוכל להסביר? או לתת טוטוריאל?

SCaToPHaG

New member
vertex ברבים זה רק vertice

vertices זה כמו להגיד "ורקטסימים". (אם אני לא טועה כמובן)

למעלה