מה דעתכם על זה?

y a r d e n 8

New member
אממ לא

זה לא עניין שלהם.. הם צריכים להסתדר לבד.. זה די מעצבן שאחרים מתערבים.. ויכול להיות שזה היה בצחוק?! זאת דעתי =]

הקטע שזה ממש לא בצחוק

בו אני יסביר אני משצית מהקורס הדתי במחוז ירושלים בקורס שלי גם אני היתי נחשבת פרחה אצל כמה חברה זה ממש פגע בי כי אני לא כזאת וכאן יש אנשים שיכולים להעיד השנה הדרכתי בקורס החיךוני ולא בדתי והקטנטנות מהבצפר שלי היו די בחוץ כי הם לא כמו כולם... וששמעתי את זה נאכל לי הלב ולא היה ךי מה לעשות חוץ מלדבר עם הבנות... אז השבת היה להם שבת משצים והם נורא נהנו אבל אחד הבנים אמר להם שהם פרחות דבר ראשון הם לא! דבר שני מה קשה לו לקבל אנשים שהם שונים ממנו? כאילו אנחנו משצים אנחנו צריכים לכבד אחד תשני גם אם המראה והדעה שונה וזה פשוט כל כך הרגיז אותי כי הם לא יגידו מה שהם חושבות ואני ממש לא יכולה לעבור על זה בשתיקה

y a r d e n 8

New member
דברי עם הילד הזה..

ושלא יסימו עליו.. הם יודעות שזה לא נכון.. וכולם יודעים שזה לא.. וזה מה שחשוב..

אמ.

אם הוא חניך. יש מקום להתערבות ב:"שמור על הפה שלך" ולא יותר. ממשיך הלאה. עם כל הכבוד, צריכים למצוא גישור. לא הולך. מעיפים אותו. וכן, התהליך הזה יכול לקחת מבחינתי 15 דקות.

הקטע הכי מרגיז

זה שאני לא מכירה אותו ררררר כי הדרכתי בחילוני והם מהדתי אוי הוא כזה חצוף שבא לי לחנוק אותו יש לו מזל שאני שומרת נגיעה סביר גם שהוא חיחיחי אני מתה לפגוש אותו ואז הוא בחיים לא יעליב תילדות שלי אם הייתי שם כשהוא אמר את זה הוא היה מסכן!

באאאארור!!!

בתור מש"צית בוגרת את צריכה גם "לחנך" (מילה כבדה ומעצבנת...) אותם להתנהג כמו שצריך... אם החניכה השנייה נעלבה מזה אז בכלל... שיתחיל לשמור על הפה שלו ולא יעליב ילדים אחרים.. גם אם צורת ההתנהגות/ לבוש/ וואטאבר שלהם לא מוצאות חן בעיניו... אם בפעם הבאה הוא שוב פותח ת'פה תעירי לו!!! ואם הוא פותח גם עלייך ת'פה תיקראילמישהו שנמצא מעלייך (מדריך או משהו כזה...)

הקטע שאני לא קשורה

לקורס הזה \= אני עכשיו שיכת לחילוני אבל המשציות בבצפר שלי הם בדתי והוא אמר לה את זה בשבת והרגשתי שיא העצבים!

SO WHAT?!?!?!

את מש"בית נקודה (.) ואם הן חניכות שלך ביומיום או מהבצפר שלך, וואטאבר, גם אם את לא קשורה אליהן בקורס תשתיקי ת'ילד... הם צריכים להבין שמש"צים צריכים להיות מנהיגים ולשמש דוגמא אבל לפני הכל הם צריכים להיות בני אדם!!! (וזה אומר שצריך לתת כבוד אחד לשני...)

זאת גם דעתי בנושא

הכי צחוקים שאני מרגישה כמו האמהות המעצבנות האלה שמתערבות בכל דבר אבל בעזרת ה שתיהיה לי ההזדמנות אני יחנוק אותו \= חחח לא באמת אבל בערך

חחחחח

וזה לא נורא בכלל שאת מרגישה "כמו האמהות המעצבנות האלה" אם הילד לא שומר על הפה אז תשתיקי אותו...

למעלה