מה דעתכם על זה?

r66

New member
מנקז או לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

shoshwe

New member
זה נותן לי רעיון עיצובי חדש:

לעשות פתח ניקוז בשיש של המטבח, להעמיד מיבש מעוצב, ולסדר מתחת מגירה נשלפת להוצאת המים המצטברים..... ואתם יודעים מה הכי מצחיק כאן? שאני כלל לא צוחקת
! שושי

מאקי

New member
לא מגרה רגילה אלא שיפוע לכיוון

הכיור כלומר הכיור יפע יהיה בו פתח מגלשה למים גם אני לא צוחקת עיצובית מאוד מיוחד רק צריך כיור יצוק שעשו בו פתח לענין מגירה זה פחות אם כי מחדל ברירה צשאלי את שיש שחם במפרץ מה ישלו לאמר על הליין החדש.

r66

New member
לא צוחקת, אבל....

לא צריך להשתולל. ראיתי פטנט מדליק אצל אלכסים, של מייבש כלים מלוכסן ישר לתוך הכיור

shoshwe

New member
מאקי,אם בספקולציות עיצוביות עסקינן

אז אפשר להתקדם צעד אחד נוסף, לחבר את פתח הניקוז המשופע ישירות למערכת הביוב, בדומה למדיח כלים (ולהמנע בכך מפתח נוסף בכיור)... אולי כדאי לרשום את הפטנט על שמנו (האיקונים משומה שבקו חייים - אולי הצטרפו לשביתת המורים - אז בבקשה פרצוף ירח עם חיוך של בריאות) שושי

gabizon79

New member
מציע לבעלים שלכם לברוח עכשיו...

אח"כ יהיה מאוחר מידי...

gabizon79

New member
חחחחחחחח...

תשמעי זה פשוט מזכיר לי שהאקסית שלי היתה אומרת לי "בוא נעשה\בוא נשפץ\בוא נארגן" זה היה ניגמר באשר עושה\משפץ\מארגן,ואח"כ "יווו,תראה איזה יופי יצא לנו"...חחחחחחחח...

מאקי

New member
אני בפנסיה כבר שנה

עיצוב ממשיכה רק מתי שבא לי... פטנטים יש לי כבר מספיק מונומנטים על שמי ברחבי המדינה עכשיו אני יועץ חינם את יכולה תרשמי שלי לא אכפת אבל בקשר לניקוז זה לא טוב צריך גישה לשטוף את האבנית והשיירים מהמדף כשנפגש אראה לך איך אפשר לשים בפתח מדף זכוכית או עדיף פיברגלס או דומיו שניתן לשליפה לכיוון הכיור וגם לשטיפה שם

מאקי

New member
אני פרשתי

עיצוב ממשיכה רק מתי שבא לי... פטנטים יש לי כבר מספיק מונומנטים על שמי ברחבי המדינה עכשיו אני יועץ חינם את יכולה תרשמי שלי לא אכפת אבל בקשר לניקוז זה לא טוב צריך גישה לשטוף את האבנית והשיירים מהמדף כשנפגש אראה לך איך אפשר לשים בפתח מדף זכוכית או עדיף פיברגלס או דומיו שניתן לשליפה לכיוון הכיור וגם לשטיפה שם

shoshwe

New member
gabizon , זהו שלפחות לגבי ,

נמצאים כבר בשלב של "אחר-כך". מסתבר שהמסכן לא ברח בזמן....

נירהמ1

New member
רעיון מצויין!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תרשום עליו פטנט!
ד"ש חמה וחיבוקים לרותי.

למעלה