אהובתי, הסקסאפיל שלך מציף את הוויתי
ולמרות זאת: א! אני די משוכנע שאף אחד מאתנו לא התנדב לפעילות מתוך רצון התנשאות או איזו תשוקה לתהילה העולמית שהיתה צפויה לנו (?!), ועם זאת - *תחושת* ההתנשאות והפופוליזם כלפי חוץ עלולה להיווצר גם אם מדובר בפיקציה. (בערך כמו שזה אולי מרגיש שאני מבין מה שאני כותב, כשאני בעצם סתם מאלתר מלל תפל בכדי להרשים אותך ולהפוך למושא תשוקתך). במצב כזה, הרצון הטוב שלנו יגרום לכשלון כפול: גם מול יושבי כיכר הלחם שהיו עלולים להפגע או להתעצבן ולחבוט בנו עד זוב דם, וגם מול הציבור שיפחית מערך הפעולה והארגון שעומד מאחוריה, ובכך ישליך את נוער מרצ אל מחוזות החשכה והאופל של החברה הישראלית. ב! נקודה קצת מעניינת..: הדאגה שמא יווצר הרושם שכל מה שעומד מאחורי הפעולה זה כמיהה לחשיפה תקשורתית, מבטאת, באופן אבסורדי, איזשהי ראייה פופוליסטית לכשעצמה - בואו נמנע מפעולה חיובית כדי שלא נצטייר בצורה שלילית. אז יתכן שיש כאן איזשהי צביעות, או סתם כשל לוגי. בכל אופן זה עניין שרצוי להתייחס אליו בצורה כלשהי. ב(2)! ההתעסקות הסיזיפית בהשלכות הפילוסופיות של כל אקט מחאתי היא בהחלט מעיקה, מתסכלת ולעתים מזיקה, ואף על פי כן חשוב להמנע ממצבים בהם הרצון בפעולה ישירה ומשמעותית יגרום להחמצה של המטרה ואף לפגיעה במימושה.. ג! בלי קשר לתוכן ההודעות שלך, אני חושש שההומואיות שלך די מחייבת את ביטולן המוחלט של זכויותיך כאדם ו/או כיצור חי באופן כללי. את ו'האגודה' שלך עוד תשלמו ביוקר על העיוות האכזרי הזה של הגוף והרוח האנושיים. ד! במהלך כתיבת סעיף ג! הגעתי למסקנה המתבקשת, על פיה אמירותי ההומופוביות בעליל הן אומנם פרודיה על ההומופוביה והאוחזים בה, אך למעשה משרתת בעקיפין את ההומופוביה ע"י טשטוש המשמעות החמורה שביחס השלילי אל הקהילה ההומו-לסבית. לפיכך אני מתנצל* בזאת על כל תחלואותי ונודר נדר לפסוק מהתנהגות פרימיטיבית וברברית זו. * לשם המחשת ההתנצלות החלטתי לכרות את אחת מאצבעות ידי השמאלית, כנהוג בתרבויות העתיקות של המזרח הרחוק. האצבע הכרותה כבר בדרך אליך בדואר רשום, בצירוף זר שושנים. להתראות! להתראות!