מה דעתכם על זה?

tali az

New member
מה דעתכם על זה?

I finally have my little business started. Take a look at the web site and tell me what you think... I know a lot of you guys are pro´s and this is the first time I do any of this stuff (webpage building, photography, design etc) so please be gentle with your feedback...thanks a bunch, Tali http://topingz.tripod.com

marsala

New member
very good !!

and very cheap ! good luck with your new business welcome to the world of :"I´m my own boss" it is my favourite part of having my own business. mosh

Gefen

New member
יופי של אתר ויופי של בגדים!

את עיצבת את הבגדים? מאוד יפים!! אהבתי, גם את עיצוב האתר, הפשטות והנוחות, פשוט יפה, וכל הכבוד!! שתצליחי! ועכשיו שאלה...אתם עושים גם משלוחים לאוסטרליה?
גפן

חביב להפליא

פשוט ונקי. הערות: הלינק של ה"HOLIDAY SPECIAL FREE SHIPPIN" מוביל לשומקום. וחוץ מזה צריכה להיות כתובת באיזשהו מקום, לא ברור איפה העסק. בהצלחה!

tali az

New member
Thanks Guys!

I appreciate all the great feedback and I´m working on improving the site. Please keep the suggestions coming! Thanks again, Tali

DJNYC

New member
דעתי קצת שונה משל האחרים ובכ"ז:

1. צבע הרקע של העמוד וצבע הרקע של התמונות הוא דומה אך לא שווה, ובכלל הצבע עצמו לא הכי מחמיא לבגדים. 2. הלוגו והתמונות עברו איזו שהיא עריכה ואיבדו מאיכותם. 3. במקום לרשום את מספרי העמוד, אולי תרשמי את שמות המוצרים? 4. בקישור לאימייל יש רווח מיותר, אני לא יודע אם זה ישפיע אבל יכולות להיות תוכנות דואר שלא יצליחו לשלוח את הדוא"ל. 5. אולי כדאי להוסיף טופס הזמנה לאתר.

אני אהיה קצת יותר ביקורתי

האם הבנתי נכון שאת עוסקת בעיצוב אופנה? כי לפי הבגדים (שנראים יופי) כנראה שכן (ועליהם רק אומר "שאפו!" כמנהג הצרפתים). אבל לגבי האתר עצמו... דעתי האישית היא שניכר שעיצוב האתר הוא חובבני, ולדעתי הוא מוריד מערכם של הבגדים שאת מעצבת ומוכרת (??). אם אני מנסה ליישם את אחד הלקחים החשובים של נסיוני העסקי הצנוע במקרה שלך, הייתי אומר (בלי כוונה להעליב חלילה) שכדאי לך להתמקד בעיצוב אופנה, ואל תעסקי בעיצוב אתרים! אם תפני למעצב תקשורת חזותית שזה מקצועו, תראי פתאום איך האתר שלך עולה ליגה.

לא מסכים

איש קטן, זה לא אתר של GAP. גם אי אפשר לקנות ממנו, וזה בסדר. אני חושב שהרעיון הוא שאם מישהו פרטי או סוחר קטן מתענין, אז פשוט מפנים אותו לאתר שיקבל מושג על מה מדובר. מה שחשוב בעיקר זה צילום איכותי של הבגד. יש הבדל תהומי בין צילום חובבני למקצועי בתחום הזה.

למעלה