מה דעתכם על זה?

guti30

New member
בורות וטיפשות בתיבול חוסר מידע

לא התאפקתי והוספתי גם תגובה

כל הכבוד על התגובות! לי אישית פשוט אין כוח להיכנס לויכוח

עם אנשים כאלה שכל כך בטוחים בצדקתם, ועוד על גבי הרשת...
לרוב הם לא מוכנים שיבלבלו אותם עם עובדות

omnama

New member
זה מחרפן אותי! לגמרי! ממש מעלה לי את לחץ הדם!

ההשוואה לזנות, ההחלטה הפמיניסטית שאנחנו לא יודעות, לא מבינות, נכות רגשית, לא מסוגלות לקבל החלטה....
מטריף אותי

גם ההתלהמות בפורום ההוא פשוט איומה.
יש שם פמיניסטיות שמרוב שהן "למען נשים" הן מבטלות כל אפשרות בחירה עצמאית של נשים אחרות.
חושבות שהן הנאורות ויודעות הכל הכי טוב בשביל כולנו.
הדרך היחידה עבורי היא להתעלם מהן... אחרת אכלה את זמני בויכוחים מיותרים עם צד שאין לו שום עניין בהקשבה...
&nbsp

אז ככה מפי הפונדקאית שלי

הפונדקאית שלי עושה לנו פונדקאות שנייה ושאלתי את דעתה בעיניין ולדעתה ------
*אני לא רוצה ללכת סחור סחור אבל פונדקאות הוא ניצול גופה ורחמה של הפונדקאית.והפונדקאית לרוב במצב של חוסר כלכלי והפונדקאות מרימה אותה ואת משפחתה .פונדקאיות מסכנות את בריאותן וחייהן בהיריון עם תינוק שלא שלהם - שהרי כל היריון ולידה לא יודעים כיצד יסתיים.ובחיים לא הייתי רוצה שהבת שלי תהייה פונדקאית !!!הנתינה באה כתוצאה ועם ההיריון והלידה -עכשיו יקומו כל המתיפייפים ויגידו מה פתאום אני לא עושה את זה משיקולים כלכליים רק נתינה נתינה ומצווה ..הצחקתם אותי ! כי אף אחת מהן לא הייתה עושה זאת בחינם.אז כן אני פונדקאית בפעם השנייה בחודש חמישי להיריון ואני אומרת שכן .זה ניצול הרחם של הבחורה.אבל בסדר הזוג צריך ילד ואני זקוקה לכסף.אז די להתיפיפות *

אני אישית אוהבת את הכנות שלה. הפונדקאית שלי היא משכילה ואישה מדהימה ואיכותית ד- אני אוהבת אותך על המתנות שאת מעניקה לנו .תהיי ברוכה תמיד אהובה שלנו

אני מכבדת את העמדה שלה, אבל

עצוב לי מאוד מאוד לקרוא.
הייתי גאה בבת שלי אם היא היתה עושה דבר כזה, כמו שאני מקווה ששההורים שלי יהיו גאים בי וכמו שאני גאה בעצמי.
יש לי זכות והזדמנות לעשות משהו גדול עבור הזולת.
אולי אני מתייפייפת, אבל הסיפור הכלכלי לא היה מניע בסיפור על אף שהוא חלק מהתהליך וצריך לדעתי להיות כזה.
והטיעון של ה"ניצול" מחייב דיון עמוק בשאלה מהו ניצול. אני בטוחה שפונדקאות יכולה להיות פתח לניצול
אבל אני לא מרגישה שבהקשר של הפונדקאית שלכם הביטוי הזה מתאים, אבל זה דיון אחר ומסובך.

עצוב לקרוא

זה לא עיניין של התייפיפות ואני מניחה שרוב הפונדקאיות מגיעות לפונדקאות בגלל הכסף
אבל, וזה אבל גדול - זו ממש לא הסיבה היחידה.
מי שעושה את זה נטו בשביל הכסף, סביר להניח שלא מתאימה כלל לתהליך.
אני ממש לא רואה את התהליך כ"ניצול" בשום אופן.
ניצול בעיניי, זו מרמה של חזק על חלש.
ניצול בעיניי, זה שימוש לרעה בחוסר ברירה של הצד השני.
אף אחת לא מחליטה להיות פונדקאית מתוך חוסר ברירה,
אף אחת לא נמצאת במצוקה כלכלית. צורך כלכלי, לא מצוקה.
אם הבת שלי יום אחד תבוא ותאמר לי שהיא רוצה להיות פונדקאית,
לא תהיה אמא יותר גאה ממני.

אהמ...

כתבת ככה "אף אחת לא מחליטה להיות פונדקאית מתוך חוסר ברירה,אף אחת לא נמצאת במצוקה כלכלית. צורך כלכלי, לא מצוקה." אנחנו חבורה של 13 פונדקאיות מהמרכז שנפגשות אחת לשבועיים לספר על הכל בתהליך,להתיעץ,ולתמוך. לחלקינו זה תהליך שני ואני יכולה לומר לך שרובן שם מתוך מצוקה כלכלית חוץ משתיים.לרובן שם חובות מטורפים והמון מצוקה ) לא פעם נתתי כסף ולא לאחת כי היו מעיפים אותה,מהדירה או שלא היה לה כסף לאוכל.והפונדקאות היא הברירה היחידה שלהן .שתרים אותם מהבוץ.אז לא להגיד שאין פונדקאיות עם מצוקה כלכלית.

מצטערת לשמוע

כתבתי מתוך היכרותי עם לא מעט פונדקאיות
וכנראה שעשיתי הכללה. מתנצלת.
לצערי הדברים שלך לגמרי תומכים במה שנכתב בפורום פמיניזם
ומאוד מאוד עצוב לי לקרוא את הדברים.

אוי לא!!!!!!

כתבתי לך תגובה מזה יפה...... (חחחחח)
ואז הוא שאל אותי "רוצה לנווט מחוף לדף זה"
לא שמתי לב ולחצתי על "כן" וזה העיף אותי!!!!

omnama

New member
ומה שמדהים בכל הסיפור זה שדעתנו ממש לא נחשבת...

חבורה מרגיזה של אנשים חשוכים!
וזהו. חייבת להניח לזה.
אי אפשר לעזור למי שלא מעוניין לעזור לעצמו...
אוממממם.... (נרגעת)

בדר"כ ממש אין לי סבלנות וכוח להתמודד עם הבורות הזו

הפעם זה עבר את הגבול

עולמנו מונע מאינטרסים ואין מי שיכול להעיד אחרת

אלא אם כן בחרנו להיות נזירים ולמכור את הפרארי שלנו...
וגם אז התמורה הרוחנית היתה האינטרס...
לצערי אני לא מפסיקה להיתרגש מהפוסטים המכוערים האלו של כל אלו שחושבים שאני זקוקה להם ולהגנתן/ם ומבלי לשים לב על הדרך שוללים ממני את זכות הבחירה, חופש הדיבור והרצון לעזור ולהיעזר.

א.נשים!!!!!
אולי תצאו לי מהרחם ותבינו שאני אשה כמוכם- חזקה עם יכולת לעמוד על שלה שבוחרת מרצונה החופשי ובדיעה צלולה להיות פונדקאית!!! בלי קשר אם עשיתי זאת מתוך צורך כלכלי או לא ,זה לא עניינכם!!!

אני מציעה לצאת במסע נגד קיום יחסי מין .
מהיום, לנשים אסור לקיים יחסי מין כי יש הרבה נשים שמנוצלות מינית ונאנסות לכן אי אפשר לאשר זאת בחוק, הדבר פוגע בנשים ויוצר שימוש בגופן, בלי קשר לאם הן מסכימות לזה/נהנות מזה , מאחר וקיים ניצול ואינוס בעולם אנו חייבים לאסור זאת.
למה להסתפק רק בפונדקאיות.... אם כבר אז כבר....
כל הנשים!!!

platti

New member
כמעט והוספתי תגובה משלי...

תודה וכל הכבוד למי שהגיב/ה!!! אני לא חושבת שאני יכולה בכלל לנסח משהו כתגובה שם בפורום וגם אם אכתוב משהו זה לא ישנה את דעתן/ם הנבערת...
מרתיח ממש מה שנכתב שם!! והכי מרגיז זה הביטול שלהן/ם אותנו- שזה ההפך הגמור מפמינזם. הרי המעשה שאנו בוחרות לעשות, בעיני הוא הכי פמיניסטי שיש- אישה שלוקחת אחריות מלאה ויש לה בחירה שלמה של מה לעשות עם גופה ורחמה ובוחרת (כן,בוחרת בעצמה) מסיבותיה שלה (שיכולות להיות גם כלכליות...) להביא חיים לעולם הזה עבור מישהי/ מישהו/ מישהם... מה יותר מדהים מזה? מה יותר חזק מזה? זה פמיניזם- הכוח והיכולת לבחור.
ועוד, האמירה לגבי נכות רגשית ואטימות- אני לא יכולה לענות על זה מניסיון, כי לצערי אני עדיין לא בהריון הפונדקאי (מקווה שבקרוב...) אבל (וזה מתקשר גם לדיון על "מי היא האמא") אני חושבת שדבר ראשון ברור שאנחנו מבינות ב"ראש" שאנחנו לא האמהות, וזה אגב לא קשור בכלל לשאלה: של מי הגנים? או מי ההורים הביולוגיים? זה קשור בעיני לדבר אחר בכלל: מי רוצה ילד/ה? של מי הכמיהה הזו עכשיו לתינוק/ת?
ולגבי ה"אטימות", אני לא יכולה לדבר בשם פונדקאיות אחרות, אבל יכולה להגיד על עצמי- אני לא אטומה, להפך, אפילו די רגישה... סביר להניח שכשארגיש חיים בתוכי, בעיטות למשל אתרגש. אבל העניין הוא (ושוב זה לא מניסיון אלא מתחושה והרגשה) שמה שירגש אותי זה לספר על זה לאמא, לתת לה להרגיש...
הקשר שנבנה ביני ובינה זה הקשר שמרגש אותי עכשיו, האפשרות להעניק לה, להם את מה שהם כמהים לו...
אני מאוד מתחברת לרצון הזה לילד/ה, פשוט לי כבר יש... אני כרגע לא רוצה עוד... אבל מאוד רוצה לעזור למישהי אחרת להגשים את זה.
טוב, זה יצא קצת ארוך, מוזמנות/ים להשתמש ב"טיעונים" שלי גם בפורום "פמיניזם" אם אתן/ם ממשיכות להגיב שם...

guti30

New member
בגללך בא לי סופלה שוקולד!!!

אבל צחקתי כמו שלא צחקתי כבר הרבה זמן!

למעלה