מה דעתכם על זה ?

מה דעתכם על זה ?

חברים, קיראו נא את כתב התביעה הדמיוני הבא, שנלקח מכתב תביעה ממשי כשלא אחר מאשר היועץ המשפטי של האגודה חבר הוועד שלנו - בתביעתו שלו עצמו נלחם נגד גוף מונופוליסטי חברת מיקרוסופט , החלפתי את שם החברה ה"מונופוליסטית" בשמה של האגודה, את שם המוצר ב"דמי חבר" עם שינויים מינוריים להל"ן התוצאה לפניכם : תביעה ייצוגית נגד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה בישראל : עשתה שימוש לרעה בכוחה המונופליסטי בכל הקשור לשיווק רשיונות למצנחי רחיפה, מצנחי רחיפה ממונעים רגליים וגלגליים. מרחף מצוי הגיש היום בבימ"ש המחוזי בתל אביב תביעה ייצוגית כנגד האגודה הישראלית למצנחי רחיפה - בגין שימוש לרעה בכוחה המונופוליסטי. בתביעה טוען מרחף מצוי, באמצעות עו"ד מרחף צודק, כי רכש בשנת 2000 מצנח רחיפה שטרם מועד השימוש בו נדרש לשלם דמי חבר גבוהים הכוללים בנוסף לעלויות הרישוי והביטוח המינימלי סכומי כסף גבוהים על שירותים שגם ולו היה רוצה לנצל לא היה באפשרותו עקב דרגתו הנמוכה וכן לו לא היה רוצה היה חייב לממנם , ולהסדיר רשיונות רחיפה כאמור בהאגודה הישראלית למצנחי רחיפה. מרחף מצוי מפרט בתביעה את תהליך ההשתלטות של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה על שוק רשיונות הרחיפה בישראל משנת 1990 ומציין כי האגודה הישראלית למצנחי רחיפה שולטת החברה בתחום זה ללא עוררין בלמעלה מ-95% משוק זה. מרחף מצוי מציין כי האגודה הישראלית למצנחי רחיפה נקטה בשיטות שיווק אגרסיוויות ביותר בכדי להפוך למונופולין בתחום ואף חייבה מוכרי קורסים לשלוח אליה את מסיימי ההכשרות בתחום הרחיפה ונקטה הליכי נידוי לאלו שלא הסכימו לשלם לה דמי חבר שנתיים . מרחף מצוי מציין כי גם בתחום הממג"ים הגיעה האגודה הישראלית למצנחי רחיפה ב"אמצעים טורפניים" לשליטה בלמעלה מ 95% משוק הרשיונות זה. " תביעתו של מרחף מצוי מושתתת על היות האגודה הישראלית למצנחי רחיפה מונופול בישראל שמנצל מעמדו ככזה לרעה באופן שעלול לפגוע בתחרות. לטענת התובע התחרות נפגעה הלכה למעשה ואין עוררין על כך. לטענתו ניצלה האגודה הישראלית למצנחי רחיפה את מעמדה בכך שהיא הגוף היחיד שלמעשה מנפיק רשיונות רחיפה תוך שהיא פוגעת בתחרות ודוחקת רגלי מתחרותיה. מרחף מצוי מבקש בתביעתו לייצג את כל קבוצת האנשים שנאלצים לשלם סכומי עתק הכוללים מימון של פעילויות שאין לו עניין בהם עבור רשיונות רחיפה כאמור. לעניין הסעד מבקש מרחף מצוי כי ביהמ"ש יורה על מתן סעד כספי שייטיב עם חברי הקבוצה והציבור כולו תוך שימת דגש על אפקט ההרתעה ופיצוי הוגן לחברי הקבוצה. כמו כן מבקש התובע צו שיימנע על האגודה הישראלית למצנחי רחיפה לשלב שאר פעילויות הרשות של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה כחלק אינטגרלי מעלות רשיון הרחיפה ובכך למנוע מהאגודה הישראלית למצנחי רחיפה מלנצל את מעמדה המונופטוליסטי בתחום הנפקת רשיונות למצנחי רחיפה ולמנוע ממנה לאלץ את חבריה לשלם עבור פעילויות שאינם צורכים.

זהו ! השתבשה עליך דעתך לחלוטין!

אהרון שלום מה מונופול איזה מונופול, איך אתה יכול לערבב את הסלט הזה? איך אפשר להשוות בין חברה שכמה למטרת רווח לחבורה שהיתאגדה על מנת לעשות את הספורט הנהדר הזה ליותר מאורגן כך שבסופו של דבר גם יגן עליך. בהמשך לפירוט נושא הביטוח במכתבו של אמנון האם לא הובהר שם היטב שככל שיהיו יותר חברים כך יטב לנו??? אולי במקום להתאמץ ולהתעסק עם דברי הבל תעשה מעשה ותביא עוד 20 או 30 חברים נוספים וכך יעשה כל אחד מאיתנו??? מה אתה רוצה לתבוע, את מי אתה רוצה לתבוע חברים שעושים ימים ולילות בהיתנדבות למען שכמותך. לא, אל תנסה להסביר שאתה רוצה להבהיר נקודה ולא פסיק כי פשוט נראה לי כאן שהשתבשה עליך דעתך לחלוטין וברור לי שכל ההסברים שקיבלת משאול ואחרים פשוט לא יעזרו לך לקבל את העובדה ש 39% ממס החבר של הולכים על ביטוחים (6%האישי 33% של האגודה) לילה טוב אורי שמיר

papale

New member
סוף סוף.

הפעם הוכחת סופית מי אתה. אתה איש משועמם שנובר בחייהם הפרטים של החברים. אין ספק שאינך יודע להעריך את עבודתו של מר יוקי השמש ולא את רוח התנדבותו. מדוע שלא תקימו אתה, שימי הנגבי, משה נקש, ישראל בן דוד ועופר רוקנשטיין אגודה משלכם? באגודה זאת תוכלו לרחף ללא ביטוח, לרסק נוסעי טנדם ולשלוח אותם לתבוע את אגודתכם, לקצוץ אצבעות בפרופלור ולטעון שזה במכולת של האח, לבוא בתור נציגי האגודה לבתי ספר ובדרך לנסות למכור לחניכים ציוד (נעלים, מנועים ,מצנחים), והרשימה עוד ארוכה! אני מציע שתזחל חזרה לחור ממנו יצאת ותצא ממנו באסיפה הכללית (שבסופה אולי תתמנה ליו"ר). חג שמח PAPALE

מה מהרשימה בדיוק שייך אלי ?

פפלה, מדוע אינך מזדהה בשמך כדי שכולנו נתרשם עמוקות מהאיש החכם והאמיץ מלא התבונה כרימון ? עברתי בקצרה על הודעותיך הקודמות והבנתי לאיזו אסכולה אתה שייך. תגיד לנו בבקשה מה מהרשימה המפוארת שייך אלי או שמה גם באגרת השמירה של עריית ראשל"צ אני אשם והתמוטטות ההי טק- ואולי גם לארועי ה 11 בספטמבר ? האם אני ריסקתי נוסעי טנדם ? האם אני קיצצתי אצבעות בפרופלור וטענתי שזה במכולת של האח (או בכלל)? האם אני באתי לבתי הספר בתור נציג האגודה ומכרתי ציוד ? למי מכרתי מה בתור נציג אגודה- אנא פרט שנדע כולם הרשימה ארוכה. מה ההכפשות המכוערות האלו וההסתתרות מאחורי שם בדוי ? האם אתה אחד מאלו שמרגיש שכרטיסי הטיסה השנתיים שלהם בסכנה ? או אולי מימון הליגות שאתה משתתף בהם ? או אולי מימון טלפונים או אולי הוצאות דלק ? או הכנות משטחי המראה ונחיתה לחניכיך ? או אולי מחשב אישי לניהול הליגה ? והרשימה ארוכה... ואיך אתה הופך את הנסיון הכנה שלי להביא נעליים בטיחותיות לכלל חברי האגודה במרוכז במחיר של 100$ (מחיר קבוצתי שהשגתי לאגודה) אלא אם כן זה מפריע לך למכור אותם ב 250 $ . ואת רוח ההתנדבות של חבר הוועד המכובד ידידך המלומד אני מכיר היטב היטב. אתה - והדומים לך יכולים לקפצץ עד הר הארי. אנחנו את העניין הזה נפתור ואני מקווה מהר.

תגובה בודדת במערכה הזו

דבר ידוע הוא, שכאשר יש לי מה לומר, אני אומר אותו בגלוי ובמפורש, לעיתים גלוי מידי, למורת רובם של אנשים רבים. מתחת לכבודי לכתוב תחת שמות בדויים. אודה לך אם במערכה של איתור האשמים ב"שלשול כספים של האגודה" לאי אילו כיסים לא תשרבב את שמי, גם לא ברמיזות מעודנות כגון אלו.

למעלה