צא שניה מהלופ
ואל תתיחס ספציפית ללינק המדובר. להשאר בעמדה שלך לא יוביל לשום דיון. לדעתי, כמובן שצריך לבחון כל מקרה לגופו, אבל אם חולת סרטן ממשיכה לעשות טיפולי פוריות ונפטרת בסופו של דבר, אני כן חושבת שיש קשר לשטיפת המוח שנשים עוברות לגבי הולדת ילדים. אישה שנלחמת במחלת הסרטן היא אישה עם חולשות גופניות נוראיות, תופעות לוואי מחרידות, תוסיף על כך טיפולי פוריות שגם הם מאוד קשים גם לנשים בריאות ותקבל מקרה מאוד מצער, כמו שאני רואה את זה. אני ממש לא יכולה להבין נשים חולות(לא רק סרטן היא מחלה נוראית, בלי עין הרע יש מגוון רחב) שממשיכות להתעקש על טיפולי פוריות ואגב כך מתישות את הגוף שלהן בשני מישורים. חברה לעבודה שעברה טיפולי הפרייה קרוב לשלוש שנים עברה יסורים ומכאובים עד שנכנסה להריון. קשה לי להבין את הצורך הזה בלהכנס להריון כשהגוף חולה. יש נזקים בלתי הפיכים שעלולים לקרות לעובר. מה לגבי האחריות של אותה אישה, מעבר לאחריות על גופה ובריאותה-מה עם האחריות לעובר ולתינוק שיוולד אחר כך? וכן, בהחלט שאני רואה קשר ישיר בין שטיפת המוח שנשים עוברות לגבי ילודה וילדים. זה עצוב, זה מסוכן וזה עלול להרוג. גם את האישה וגם את העוברים שלה. רויטל.