מה דעתכם על זה

מה דעתכם על זה

במסגרת העיסוק האובססיבי שלי בקידום הזוגיות החדשה שהולכת ממש לאט ועם הרבה סיכונים מחושבים וחישובים מסוכנים, פרסתי אתמול שתי פריסות של קלף אחד, בעקבות שיחת טלפון. הראשונה היתה: האם Y שאל על (*שם של מקום*) כי הוא רוצה שניפגש שם? תשובה: 10 מטות. אני פירשתי את זה שהקלפים חושבים שאני שואלת שאלה לא נכונה. חידדתי את השאלה: האם Y רוצה שניפגש שם רק שנינו? תשובה: 2 גביעים
מה נראה לכם?

../images/Emo6.gif

אוקיי, זו לא היתה כוונתי. שאלתי את הקלפים כדי לדעת פשוט אם להזמין אותו לשם בעצמי או לא. אני לא אשאל אותו למה הוא התכוון. מהתשובה של הקלפים ברור שאני פשוט אזמין אותו. השאלה שלי לדעתכם/ן היתה אם אני צודקת שב-10 מטות הקלפים טוענים ששאלתי היתה שאלה לא נכונה. ולגבי העיסוק האובססיבי: זה לא באמת. אני פשוט משתמשת בהתלבטויות שלי לגבי התקדמות הקשר הזה באימון שלי עם הקלפים, כי אין לי כל כך מה לשאול, ולא בא לי להתאמן על אחרים. אני אתן לך טיפה רקע על הקשר העדין עם הגבר הזה: מצד אחד הוא טיפוס מתבודד שצריך את הספייס שלו, ואני בנאדם שלגמרי נותן חופש. מצד שני, מרוב שאני נותנת חופש וספייס, אני צריכה להזהר שהוא לא ירגיש יותר מדי לבד. אז אני כל הזמן הולכת על חבל דק וצריכה לאזן בין זה לזה. בשביל זה אני נעזרת בקלפים, כי כבר עשיתי טעויות בקשר הזה, שכמובן הכל ניתן לתיקון, אבל אם אפשר לקבל הכוונה כדי לזרז עניינים, אז למה לא? ואני אשמח את תחווי דעה על 10 מטות

לא, כן

הקלפים לא חושבים, הם עונים תמיד כמה שאפשר ישר לעניין המדובר. 10 המטות לא מראה לי על כוונה רומנטית או מיוחדת כלשהי, יכול להיות שהוא רצה לדעת בהקשר לפרויקט או לעבודה שלו (מטען מטות). אבל הרעיון שלך יכול לעניין אותו, בהתאם לשאלה השניה....

מעניין... אבל...

לדעתי קלף אחד כמעט ולא ממצא וקשה להיבנות וללמוד איתו ועליו ואף יותר קשה לפרשו ללא קונטקס מוגדר... נסי לפחות 5- 7 קלפים ואם את בתחילת דרכך... לפחות 3 ..., ואז פשוט לשאול את הקלפים מה טיב הקשר אותו את מפתחת... או שאלה, המתייחסת אלייך בהקשר ולא על בן זוגך העתידי (לפחות לא בשלב התחלתי זה). והכי חשוב ! להירגע, מפני שאת לא חייבת להאחז בקלפים בכזו אחיזה ... ... הם לא רק התשובה, הם בעיקר הדרך והפוטנציאל ... ///

למעלה