מה דעתכם על זה

נצנצ

New member
מה דעתכם על זה../images/Emo35.gif

ראיתי היום כתבה על הזנות בתאילנד שרוצים לעשות את זה כחוקי, אני מעולם לא הייתי בתאילנד, אך הבנתי מהכתבה שמה שהולך שם הוא איום ונורא, סוחרים בנשים,גברים וילדים/ות, את חלקם אונסים לעבוד בזה יש כמובן אנשים שהולכים לעבוד בזה מרצונם אבל הרוב לא, הם עוברים שם עינויים מצד הסרסורים והלקוחות שמרביצים להם, גונבים מהם ובנוסף גם לא רוצים לשלם. הכתבה דיברה על כך שהממשלה בתאילנד תגבה מאזרחיה מיסים עבור שירותי הזנות, לעשות את הזנות כמקצוע לכל דבר. לדעתי זה יכול להגן על הזונות שיהיו להם זכויות "מסודרות", אבל, מצד שני בגלל שרוב התאילנדיות נראות ילדות, וגם סרסורים קונים לידות על מנת לעבוד בזה, זה מושך לתאילנד הרבה פדופילים, וכמובן נותן לגיטימציה לפדופיה אז נראה לי שבגדול אני נגד. מה דעתכם בעיניין?

נצנצ

New member
../images/Emo93.gif שכחתי

אמרו בכתבה שבעלי המכונים משלמים אלפי דולרים שוחד למישטרה על מנת שהמישטרה תעלים עין, שזו גם בעייה בפני עצמה.

../images/Emo5.gif אני נגד לתת לגיטימציה לסחר ול

התעללות בנשים/גברים/ילדים והחוק הזה ייעשה בדיוק את זה! הוא ייתן לגיטימציה להמשיך עם מסכת ההתעללות, האונס וההשפלה רק שהפעם זה יהיה קל יותר, ותחת מעטה חוקי. אם נראה לכם שזה ייתן זכויות , אז ממש לא! רבות הן הנשים, ורבים הם הגברים וכמוהם גם הילדים שלא יודעים דבר וחצי דבר על חוקים ועל זכויותהם. הם מובאים בכפייה ומושפלים בלי יכולת התנגדות כמעט. הרי ברור שזה ייתן לגיטימציה גם לפדופיליה! במקום לעקור את תהופעות הללו, שנפוצות מאוד במזרח הרחוק, נותנים להם חוקיות!!! מה הלאה???
איפה הסוף של זה?!

נצנצ

New member
קודם כל אני../images/Emo68.gif-לא בלונדה

אולי רק בנשמה
הכל מיקרה לעיניינו... ניראה לי שלמרות שתופעת הזנות בארץ היא נפוצה זה לא עד כדי כך... וגם אם כן,בחיים לא יעשו את זה חוקי פה, בגלל הדוסים כמובן. דרך אגב, אתה חדש פה... ברוך הבא

כמדומני זה מה שאמרו על ערוצפלייבוי

ועל שידורי TV בשבת ו.... לא יודע על איזה "דוסים" את מדברת אבל הם לא כל יכולים (בניגוד לאלוהים
)

voguemaster

New member
אבל זה כבר חוקי...

פשוט אין מיסוד של הזנות... הכתבה הזו מעניינת אומנם אבל זה לא המצב שיש בארץ

לורן29

New member
הו אמסטרדם

באמסטרדם יש את רחוב "החלונות האדומים", שם יושבות הזונות בחדרים מסודרים ומקבלות את הלקוחות שלהן. נותנים להן דיור ודואגים להן. משום מה, לא נשמע לי שבתאילנד זה יהיה הקייס. גם אני שמעתי על היחס הנורא שהן מקבלות שם-ולהפוך את זה שם לחוקי? נגד ענק!!

forestdevil

New member
שכחתם, אבל כשמשהו חוקי אז יש גבולות

ברורים. באמסטרדם למשל, הגראס חוקי אבל אין מכירה מתחת לגיל 18, וצריך רישיון מיוחד כדי למכור, כך גם סוגי פטריות מסויימים. כך יש שליטה על מה הולך, ובמקום לקנות חומר ש"לך תדע" מאיפה הגיע ומה מכיל, יש שם חוות מאוד מסודרות לגידול, ויש עליהן השגחה וסנקציות. ועכשיו, אם מישהו רוצה פטריה הוא יקנה ממקום מסודר עם תעודות ופיקוח ממשלתי (כי זה זמין וחוקי) כך שיש סיכוי נמוך מאוד שהוא יקבל הרעלה, דבר שהיה הרבה יותר הגיוני אם הוא היה קונה את זה ברחוב ממקור לא ידוע. תחשבו על זה בהקבלה לזונות עם איידס... כשעושים חקיקה, מחשיבים את כל הנושאים האלה. וכשיש חקיקה ומחייבים בעל בית זונות לערוך בדיקות איידס חודשיות, הכל יהיה שונה במדינות שכאלה, שבהן אחוז הנשאים הוא מטורף. סתם דוגמה...

נצנצ

New member
יש משהו בדבריך, אבל

בגלל שרוב הזנות הן ילדות או נראות ילדות זה מושך לשם המון פדופילים, ולכן לדעתי לעשות את זה חוקי זה לתת לגיטימציה לפדופיליה, ומצד שני הם סובלים שם<הזונות> ואולי זה שיהיה קבוע בחוק זה יתן להם זכויות, ויגן עלהם, נכון גם בקטע של איידס, ככה שזה דיי מוכרב.

למעלה