מה דעתכם על הRMX50 .....

ספייק ®

New member
לכן דיברו כאן על "אחריות אישית"

אף אחד לא טוען שיתפסו אותך מיד כשתגדיל מעבר ל-50 סמ"ק
גם אם זה יהיה בחריטה בלבד. השאלה היא האם כשאתה מעמיד במשוואה אופנוע עם 80 סמ"ק שייתן לך 20 קמ"ש יותר, מול האפשרות (ולו הקלושה) שתיפול על חוקר ביטוח חשדן שכן יחליט לבדוק לך את הבוכנה אחרי תאונה (חלילה!), יגלה מה שיגלה, ועוד יקבל קידום במקום עבודתו על שחסך לחברת הביטוח את אותם עשרות אלפי ש"ח שאתה תצטרך לשלם לביה"ח (חלילה כבר אמרתי?) בסופו של דבר. תעשה אתה את החישוב. אחריות אישית - זה כל הסיפור. רוצה? תגדיל, תעשה מה שבא לך, אבל בשורה התחתונה זה לא אחראי. ספייק.

STIVENZ 426

New member
המון.

יותר ממה שאי פעם תוכל לדמיין לעצמך. שב. תחזור לדוקים, שם יותר בטוח. אופנועים זה ספורט מסוכן, אפשר למות מזה.
ס.

Mshapira

New member
זה נכון שקל לגלות אבל...

אבל בשביל לגלות צריך לחפש, וזה מה שרציתי שהבחור הצעיר יבין, שאם מחפשים מוצאים (גם בוכנות מוגדלות), ולא כדאי להסתבך עם החוק, בעיקר לא בגיל צעיר או בגיל מבוגר, בקיצור באף גיל! ועד בשביל מה בשביל כמה שקלים מילא בשביל ניקול קידמן או בריטני ספירס

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

חביבוס

New member
../images/Emo127.gifתשמע

אני משיקולים כאלו- ביטוח, מחיר קניה, הוצאת רשיון וכו' קניתי גם 50 סמ"ק קניתי DT אומנם 99 ושמור מאוד, לידיעת כל הספקנים אני שוקל 90+ וגובה 185 לא שמן---------סתם מגודל..
... רכבתי עליו כל יום למכללה וחזרה 8 ק"מ כל כיוון וחזרה בעליות רציניות ( העליות מכנרת לכיוון פוריה...)נסעתי גם נסיעות של 50 ק"מ כל כיוון ויותר.. באופן שבועי... האופנוע לא עשה שום בעיות, עברתי איתו בשטח מקומות קשים, עקפתי גם אופנועים גדולים יותר שנפלו... אז תתכונן לפגיעה חזקה באגו...צחוקים מכול הכיוונים אבל .... אם זה מה שאתה יכול לקנות אז תקנה. מתישהו תתיאש ממנו ותגדיל נפח. אני נסעתי על ה DT בפעם היחידה שחבר נסע אחרי ובדק.. 90+ קמ"ש. על תעשה שינוים בנפח.תסע על מה שיש עד שתחסוך יותר כסף.

אני בספק, ספייק...

אני בספק אם מה שאתה אומר מדוייק, ואולי באמת חוו"ד משפטית ומקצועית נחוצה כאן כדי להכריע בעניין... אבל כמו שאני מבין את הדברים (אולי בגלל שנוח לי
) אזי אם ברישיון רכב שלך רשום שהקטנוע שאותו ביטחת הוא בעל 50 סמ"ק הרי שהביטוח יכסה אותך (חובה) ולא חשוב מה עשית למנוע. הבעיות הצפויות, במידה והתגלו השינויים שעשית יהיו דווקא מתביעת המדינה (תעבורה) על מעשה הקונדס. זאת ועוד... לדעתי גם ביטוחי הצד ג ו\או המקיף יכולים להוות בעיה... אבל לא חושב שתהיה בעיה עם כיסוי ביטוח רפואי. הבעיה תהיה שיתבעו אותך על השינויים שעשית, ללא קשר לכך שתכוסה בביטוח חובה ללא בעיה. שוב. זו דעתי מתוך הבנתי והכרעה בעניין יכולים לתת עו"ד למיניהם.

rookie biker

New member
חשבתי שלא ירצו כל כך לענות

על שאלה שקשורה לאופנוע דוש 50, בדרך כלל השואלים מופנים לפורום אופנועי שטח. כנראה שטעיתי, בכל אופן עניתי לו במסר.

למעלה