מה דעתכם על הRMX50 .....

yoska

New member
מה דעתכם על הRMX50 .....

מבחינת אמינות אחזקה כמה הוא סוגר מהירות שיוט האם הוא מתאים לנסיעות בינעירוניות אם לא יש יותר מהיר ממנו ב50 סמ"ק שיתאים לכך?האם אתם ממליצים אופנועים כאלה לאחד כמוני ששוקל95 קילו וגובה 1.90 ?תודה.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

כRובי

New member
למה לא ? ../images/Emo4.gif

ולשואל - 95 ק"ג ו1.9 מטר ? בן כמה אתה ??

ROCKr

New member
ככה זה הדיקטטורים-יורדים על אנשים

במקום לעזור
בחברווות

yoska

New member
אני בן 24 ו...

לא סתם בחרתי בגירסת ה50 והסיבה היא ביטוח שעולה חצי מהשאר וחשבתי לעשות לו קיט של הגדלת נפח שיכולה לעזור בלהפוך אותו לאופנוע יעיל שנוסע טוב ומצד אחר לשלם פחות ביטוח בעיקר וגם טסט אז מה דעתכם על זה נראה לכם היגיוני או שאני בכיוון הלא נכון נא לפרט ולא לזרוק סתם משפטים לא מעודדים שגומות לי להתאכזב מעולם הדו"ג.תודה.

Easy_Rider

New member
בחירה... איך להגיד בעדינות ...

אם אתה לא בן 16, אין שום סיבה שבעולם לבחור באופנוע הזה. ראשית, קטנוע 50 סמ"ק יהיה יותר שימושי ויעיל. שנית, על 90 ק"ג ... מה אני אגיד לך - רחמנות על האופנוע ... ניוד בין עירוני - לא מתאים. צר לי, אבל נראה מי ישבר ראשון - אתה או האופנוע
(וזה ממש ממש ברצינות !) בקיצור, קנה לך איזה קטנוע 50 סמ"ק אם עלויות הביטוח כ"כ חשובות. זכור שמדובר בכלי עירוני שמהירותו המירבית (בטח ובטח תחת משקל של 90 ק"ג) היא בסביבות ה 70 קמ"ש. שיהיה בהצלחה !

כRובי

New member
בגילך , ובמימדים שלך..

אתה חושב על דרך שדי מהר תגרום לך להתאכזב מהעולם הדו גלגלי. רד מזה. קנה קטנוע זול לשימוש יומיומי וחסוך את הכסף לביטוח שיתאים לאופנוע מתאים. DR350 למשל, ייתן לך תמורה הרבה יותר טובה לכסף שתשלם עבורו ועבור הביטוח שלו מאשר הכמה מאות שקלים שתחסוך בביטוח חובה בכך שתקנה אופנוע בנפח 50 סמ"ק..

Mshapira

New member
זה לא אחראי קרא בהמשך...

אתה לוקח אפנוע בנפח קטן כדי לא לשלם הרבה ביטוח ומגדיל לו את הנפח ע"י קיט להלן התוצאה: אתה משלם קצת ביטוח אבל הקצת הזה זה כאילו זרקת את הכסף למה? כי אם חס וחלילה יקרה משהו יעלו על זה שאופנוע הוגדל והביטוח לא יכסה לך כלום! אז אל תיקח סיכון שלם כמה שצריך ואל "תטפל" באופנוע מקווה שנתתי לך כיוון למחשבה..

ספייק ®

New member
היי! תירגעו שניכם ../images/Emo2.gif

מה קרה לכם? תיכף תתחילו ללכת מכות
... די חאלס, שניכם אנשים בוגרים וקורה גם שלא מסכימים
אבל מה זה צריך להיות? באמת לא מתאים ...

מר EASY RIDER

אני לא משתתף פעיל בפורום אבל קורא אותו כשלושה חודשים שמתי לב שאתה לא מהסס לפתוח ג'ורה על כל מי שלא נראה לך כנראה אתה חבר של מנהלי הפורום ומשתתף קבוע זמן רב, אבל אני מוצא את הגישה שלך מאוסה ולא תרבותית. היחס שאתה נותן לאנשים שלא מבינים כמוך או אומרים דברים שלא לרוחך הוא פשוט טינופת. אני לא יודע מאיפה אתה שואב את התיסכולים האלה, אולי לא מקבל בלילה? על כל מקרה, קנה לך שק איגרוף או לך דפוק תראש בקיר, זה לא "פורום הוצאת התיסכולים של איזי ריידר" כי אם פורום אופנועים.

guts

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif מאיפה צצים האנשים האלה../images/Emo35.gif

"אני לא יודע מאיפה אתה שואב את התיסכולים האלה, אולי לא מקבל בלילה? על כל מקרה, קנה לך שק איגרוף או לך דפוק תראש בקיר"
פחחח עדיף באמת שתמשיך לקרוא ולא לכתוב שטויות כמו שלך כי אלו באמת לא מסוג הדברים שנכתבים פה בשגרת הפורום. לא מקובל עליך? חבל. הנה לך קישור שאני בטוח שתמצא בו דבר או שניים לתשומת ליבך. ואגב, לפני שתפנה בתגובה תוקפנית כמו שפנית לאיזי, תשים לב למה הבחור כותב את הדברים. כשאנשים כותבים דברים לא נכונים ומנסים לתקן אותם אבל הם בשלהם ומתחילים גם לדבר דברים שלא קשורים לדיון והופכים אותו לעוד שרשור שמתחיל להיות מייגע, מיותר, והכי חשוב, לא קשור לכל הנושא שכולם מתכנסים פה בשבילו, אופנועים אז צורת הדיבור הזו מגיעה. אגב לכל מי שיש לו ספק, ההודעה הזו מיועדת ל-צקדיודיק

ספייק ®

New member
איזי, יש משהו במה שהבחור אומר ../images/Emo4.gif

למרות שאפשר לשאול גם חוו"ד משפטית של עו"ד. ביטוח לדו"ג 50 סמ"ק אמור לכאורה להיות ביטוח לכלי בנפח עד 50 סמ"ק, כשמו כן הוא. אם תשנה עצמאית את נפחו של הכלי ליותר מ-50 סמ"ק, הרי שהביטוח שבידך אינו עומד יותר בקריטריונים הכתובים בו. אם במקרה של תאונה חלילה "יעלו" על עובדה זו חוקרי הביטוח, אזי הם יוכלו לתלות את התאונה בהגדלת הנפח ולהיות פטורים עפ"י חוק מתשלום כלשהו. מרוב התלהבות, אנחנו לפעמים מפספסים את האותיות הקטנות בטופס הביטוח
ספייק.

swamp thing

New member
"מולבש" או חרוט?

אם הכוונה שלך ב"מולבש" היתה שהחליפו מנוע בשלדה אז מאד קל לגלות את זה אם לעומת זאת מדובר בבוכנה חרוטה אז יותר קשה לגלות וגם פחות סביר שיפתחו את הצילינדר לבדוק את זה זה משהו שעשוי לקרות במידה וניתוח המהירות בתאונה היה לא מתאים בעליל לרכב כלומר סאןיאנג 50 סמ"ק שיתרסק במהירות 150 קמ"ש מן הסתם יעורר תהיות לגבי איך הוא פיתח את המהירות הזאת. RMX מוגדל ל80 סמ"ק לעומת זאת במיוחד תחת 90 קילו לא אמור לפתח מהירות מחשידה. מה שכן מהיכרות עם המתלים של האופנוע הזה הם יסגרו מהלך די מהר עם רוכב במשקל הזה. ואם כבר מדברים אז RMX שנת 2000 מוגדל אגזוז ארו משתק פתוח במצב מלוקק למכירה צור קשר במסרים

למעלה