מה דעתכם על הLG הזה?

oliver4

New member
מה דעתכם על הLG הזה?

סוף סוף הצלחתי לבחור מחשב.. אבל לפני שאני קונה, רציתי להעביר אותו דרככם, כי אתם יודעים יותר ממני :) הזיכרון הוא 2 גי'גה ולא 1 כמו שכתוב באתר. המחשב הוא למטרת לימודים בעיקר.. אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי האם הוא מתאים והאם המחיר הוגן. ועוד דבר- אתם יודעים אם זה אפשרי להרחיב לשלוש שנות אחריות בינלאומיות? תודה מראש

Y. Welis

New member
לדעתי הוא סביר. אבל שים לב שהוא בא עם מקלדת

שכוללת בצד ימין מספרים בנפרד, מה שקצת מכווץ את שאר המקשים. למי שהתרגל למקלדות ללא המס', זה די מעצבן.

Jan22

New member
מבחינת חומרה הוא ישרת אותך בסדר גמור

אם לא מעבר. למטרות לימודים וכו'כגון אופיס/אנטרנט/מוסיקה/סרטים הוא מעל ומעבר ,בנוגע למשחקים - הוא לא מחזיק בכרטיס האידיאלי (8400GS) ,הכרטיס לא מיועד ל3D למשחקים עם מנוע כבד ,אבל כן תוכל לעבוד עם גראפיקה (תצטרך לקנפג את המשחק) ממוצעת ,אבל זה יבוא על חשבון האיכות של המשחק. בנוגע לעמידות חיצונית - פה אתה לא משלם על זה.ניידי LG עובדים על מוטו של חומרה פרופר ,מה שאומר שמאסיביות מארז במקרה של נפילות /חבטות לא תמצא כאן. לסטודנט הפשוט (זה שלא עובד עם ליבה כפולה ותוכנות כבדות) להשקיע 6K על נייד זה לא נחוץ ,ולכן אם המקסימום שלך הוא אופיס ואנטרנט - יש ניידים עבור זה ועסקה טובה תוכל להסתכם ב3.5K-4K.

oliver4

New member
אני מתכוון שהמחשב יחזיק לי שלוש שנים

כמו המחשב הקודם שלי.. ולכן חשבתי שאולי כדאי להשקיע יותר, כדי שאני אדע שהוא ישרוד באמת שלוש שנים וכדי שהוא לא יהיה מאוד מיושן מאוד מהר. השאלה היא האם זה באמת משנה. כלומר- האם זה שאני משלם יותר גם אומר שאני אקבל מחשב שיחזיק יותר זמן (כי החומרה שלו מעודכנת יותר) והאם עוד שנתיים שלוש יהיו תוכנות שלא יעבדו על מחשב עם ביצועים נמוכים יותר. מה זה אומר מאסיביות מארז? איזו חברה כן מייצרת מארזים קשיחים יותר שכן מתאימים לחיים מלאי טלטלות?

Jan22

New member
לרוב הדגמים העיסקיים של החברות

השונות ,הן החזקות יותר. תשווה את הדגמים של הצרכן הפרטי מול הצרכן העיסקים (קח למשל את LAT של דל מול הINSPIRON ,הכל שונה שם ,הציפוי ,החלקים חזקים יותר ,המקלדת קשה יותר ולא רכה כמו בלא מעט דגמי אינספיריון) . בדר'כ על המאסיביות אתה תצטרך לשלם לא מעט . למשל דגמי הTHINKPAD הישנים של IBM (לפני המעבר לידי חברת LENOVO) היו במקום הראשון מבחינת עמידות חלקים ואריכות ימים.עכשיו הם לאט לאט מאבדים מהיוקרה שלהם ..

kobi 23

New member
אני חייב להגיב בקשר ל THINKPAD

ייתכן ובאמת שמבחינת אמינות היוקרה שלהם ירדה , למרות שאני עד עכשיו מאוד מרוצה מהT60 שלי אני מתחיל לשמוע לא מעט סיפורים עליהם... אבל מבחינת עמידות אין שום הבדל בין הישנים לחדשים ,יצא לי לעבוד קצת עם הT40 ומבחינת המאסיביות והמארז אין שום הבדל בינם , למעט השינוי לרעה של המקלדת והמשטח העכבר , חיפשתי ולא מצאתי שום הבדל לרעה , אפילו ההפך. הם סוף סוף נפתרו מהיציאה של המדפסת ובמקומה הוסיפו פתח איורר ואף הוסיפו USB

למעלה