מה דעתכם על הC-740 או C-4000

yanivforcegate

New member
מה דעתכם על הC-740 או C-4000

הי אני מעוניין להחליף את המצלמה שלי ב-350 של אולימפוס לדגם יותר מקצועי עם פחות השהייה בצילום האם C-740 או ה C-4000 של אולימפוס יכולות לספק אותי ואם יש לישהוא כזאת מצלמה אשמח לקבל חוות דעת בתודה מראש יניב חגואל

Drdl

New member
i have the c4000

Im happy about it the only prob is the *3 zoom the 740 is only 3mb so you should look at the 750 they all have *10 zoom but someone told me that useing it with out a tripad is allmost imposible so who knows

גון בי

New member
היום קניתי את ה740 C

ואני יכול להגיד לך עליה רק דברים טובים צילמתי איזה 30 תמונות והם יצאו חדות מאוד!!! היא לא זוללת סוללות כמו C4000 תהיה בטוח ויש לה זום עצבני מאוד שבמחיר כזה אתה לא תמצא זום 10X במחיר יותר זול! קח אותה ולא תיצטער דרך אגב מחכים רק 3 שניות לתמונה והיא כבר על המסך חוץ מזה שיש לך גם אופציות ידניות רבות וגם מצב אוטומטי למתחיל. אני ממליץ מכול הלב! בהצלחההה

Drdl

New member
the c4000 does not eat batts

I have the c4000 Iv 2month ago iv been for four days in barcelona and took about 400pic with the c4000 I used 1set of GP 1600batt and it lasted the whole time norecharge no nothing dont forget on the field you use the monitor just to review the pic and not to preview it

snirsnir1

New member
נראה לי שC720 אותו דבר

כמו 740 חוץ מהזום ... והיא הרבה יותר זולה - 1600 ש"ח רק הזום הוא X8 ,

idohal

New member
ממש לא! יש הבדל ברזולוציה האפקטיבית

למרות ששתיהן 3מ"פ זה לא אותו CCD ובנוסף ב -C740 העדשה היא ED עדשה איכותית יותר. ההבדל הוא לא כל כך קטן ולכן גם ההבדל במחיר.

snirsnir1

New member
עדו - יש לך אולי 720 ?

אני ממש בדילמה ...אין לי הרבה כסף ואני רוצה מצלמה עם זום. אני מבצע מחקר באינטרנט כבר חודש ואני לא מצליח לגעת בהבדל בין 720 לבין 730ו740 (חוץ מהזום). אתה הראשון שמתייחס לזה, אני צלם חובב שלא צריך איכות מושלמת ... האם אני ארגיש את ההבדל ? הייתי הולך בכייף על ה 720 אבל לא יצא לדבר או לקרוא מבעלים של אחת כזאת . תודה

komandatore

New member
ב720 גם פחות שליטות ידניות

יחסית ל 730-740 תקרא באתרי ההשוואות

למעלה