מה דעתכם על ה MIO558

6טוס

New member
מה דעתכם על ה MIO558

לפי דעתי אחלה מכשיר שילוב של כל המכשיריםDELL ...IPAQ1940 ....עם 400 MHZ עם CFII עם רשת אלחוטית .BT..ואחלה מחיר ..השאלה היחידה היא ..מי אלה MIO ??? http://65.115.69.88/mio/products_mio558.asp

רועי.ג

New member
קצת רקע על MIO

MIO היא סדרת מחשבי כף יד שהוציא חברת MITAC. עד לפני שנה יצרה MITAC מחשבי כף יד בעבור סוני DELL IBM ועוד מס' חברות. היא למעשה יצרן OEM שיצא במותג פרטי לפני כשנה. בדיוק כמו ש HTC היצרנית של מכשיר ה QTEK שעד לפני שנה היתה מייצרת בעבור HP ולפני כשנה יצאה עם מוצרים עצמאים. כמו שידוע לרבים רבים מהמכשירים של החברות הגדולות מיוצרים למעשה במזרח הרחוק, על ידי מפעלי יצור מקומיים. MITAC היא אחת מהייצרניות הללו במזרח, לחברה יש 14 מפעלים עם יותר מ14 אלף עובדים. את MITAC מייצגת בארץ חברת אינטליום אשר נותנת גם שירותי תמיכה ותיקונים למכשירים. לחברת MITAC יש ניסיון גדול ביצור מחשבים, מחשבים ניידים ומחשבי כף יד. תוכל לראות במפרטים של מחשבי כף היד את כל התכונות המתקדמות לאתר MIO בארץ www.mio.co.il כמו כן אני ממליץ לך לעשות חיפוש באתר פוקט תחת המילה MITAC תוכל לראות שם מס' כתבות שכתב סער אביגור בנושא הMIO ורקע מפורט על MITAC www.pocket.co.il

ron20

New member
רועי שלום, וברוך הבא ../images/Emo66.gif

כמו שכתבנו פה בעבר ה MIO נראה כמשב רוח מרענן בנוף המכשירים בארץ ואני באמת מאחל לו להשתלב יפה בשוק. למען הגילוי הנאות, ולמרות האזכור בכרטיסך האישי ראוי כי תציין בהודעות מן הסוג הנ"ל שאתה מנהל השיווק שלהם (אם אני טועה קבל התנצלותי) בכל מקרה, מאחל הצלחה מכל הלב, המכשירים נראים מבטיחים.

רועי.ג

New member
סליחה מראש

באמת לא ציינתי זאת אך אני מקווה שההודעה לא חרגה מגבול הטעם הטוב. בכל מקרה במידה ויש לכם שאלות בקשר ל MIO אשמח לענות עליהן כאן. מועדים לשמחה רועי

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אנחנו שמחים שאתה חבר בפורום, תמיד טוב לקבל תשובות מגורם מוסמך. אני באמת מאחל לכם הצלחה - השוק המקומי שלנו זקוק למגוון רחב יותר של מכשירים
.

TTR אמיץ

New member
תבדוק את QTEK

XDA2 היא הבחירה הבאה שלי והוא מיובא ע"י סולגוד מפיצת SK בישראל אני מחזיק היום את QTEK 1010 והוא מעולה.

למעלה