מה דעתכם על ה-DVD החדש?

aeroboris8

New member
מצטער להרוס לכולם את האופוריה כאן..

טוב אני כותב את הביקורת הזאת לאחר שראיתי רק חצי מהההופעה ואת ולתוספות עדיין לא הגעתי.. טוב אתחלי: זה תמיד טוב לראות קטים הם של האלילים שלך בהופעה חיהבמיוחד שאירו כעמעט ולא הוציאו חומר כזה עד היום (והרי אחד הדברים שמייחדים אותם הוא שהם נחשבים ללהקת הופעות מצויינת) אבל הכל זאת הצלחתי למצוא בDVD כמה מגרעות וחסרונות : * אני חושב שזה היה יוצא הרבה יותר אמיתי ואוטנטי אם הם פשוט היו מצלמים הופעה אחת חיה מהתחלה ועד הסוף ללא עריכה יפויי אולפן. לפי דעתי זה היה מוסיף הרבה יותר גם אם היו שומעים את סטיבן מדבר עם הקהל בין השירים * הבימוי של הDVD הזה הוא פשוט לא טוב- 1.הבמאי לא מתמקד בלהקה מספיק ועובר משוט לשוט הרבה יותר מדי מהר וזה לא מאפשר לראות את הסולואים והקטעים האינסטרומנטלים היפים מקרוב. 2.אנחנו כולנו יודעים שלאירו יש המון המון מעריצות ממש כוסיות אבל זה לא אומר שצריך להראות אותם במשך חצי מההופעה את הלהקה 3. העריכה של קטעי הדיבור שנכנסות לתוך תחילת השירים זה הדבר המעצבן ביותר בעולם הרי כולנו נהנים לשמוע אותם מדברים על השירים ועוד יותר מנגנים את השירים אבל זה לא חייב לבוא אחד בתוך השני * האמת היא שציפיתי מאירו להיות קצת יותר מתפוצצים ופעילים בהופעה עצמה אבל כנראה שהגיל בכל זאת נותן את אותותיו ונסיים בנמה אופטימית: TRAIN היה ונשאר בעייני לשיר ההופעות הטוב ביותר של אירו אי פעם וזאת החלטה מצויינת להפוך אותו להדרן הקבוע של הלהקה

Hangman Jury 87

New member
אני אישית

גם הייתי רוצה שזאת תהיה הופעה אחת ושלא יורידו קטעים, אבל למרות שזה לא, השירים עדיין מבוצעים מצויין, מצלמים הרבה את הקהל שזה דווקא אהבתי, בין ציון 1 ל-10 הייתי נותן 9.3, ובכוונה לא 10 כי הם יכלו להכניס עוד שירים טובים כמו one way street, Mama kin, full circle...

למעלה