אני בדיאטהההההההההההה
ש שרונהה New member 18/7/13 #14 טוב, אז ככה... נרשמו: סייח פאט גאיה שרונהה צפונים... בשביל לקרב את הדרומים, ננסה למצוא מקום באמצע הדרך, למשל בחדרה או בנתניה... עדיין יש קונים? מי עוד רוצה להגיע? זה אוטוטו, ביום ראשון, אחורי מחרתיים
טוב, אז ככה... נרשמו: סייח פאט גאיה שרונהה צפונים... בשביל לקרב את הדרומים, ננסה למצוא מקום באמצע הדרך, למשל בחדרה או בנתניה... עדיין יש קונים? מי עוד רוצה להגיע? זה אוטוטו, ביום ראשון, אחורי מחרתיים
א איש מכוכב אחר New member 18/7/13 #16 לדעתי צריך קודם "לסגור" איפה המפגש... ולאחר מכן את התאריך... נ.ב אני אישית בכללי "פנוי להובלה".....
ה הסייח הרוקד New member 19/7/13 #21 דווקא חמש זה יותר טוב, אני מחלק את עצמי רק לארבע חתיכות.........
פ פידליטי New member 20/7/13 #26 אני חוזרת בערב ממשמרת א..ר..ו..כ..ה אולי, אם תישאר לי טיפת אנרגיה והחייזר הרשע יאסוף אותי אני גם אגיע.
אני חוזרת בערב ממשמרת א..ר..ו..כ..ה אולי, אם תישאר לי טיפת אנרגיה והחייזר הרשע יאסוף אותי אני גם אגיע.
פ פידליטי New member 20/7/13 #30 גאיה'לה, ההבדל הוא שערב (לילה) קודם אני מגיעה הביתה ב 02:00 ישנה ארבע וחצי שעות (ברוטו) וקמה ב 06:30 למשמרת נוספת.. ואז כעבור 12:15 שעות אני מגיעה שוב הביתה....
גאיה'לה, ההבדל הוא שערב (לילה) קודם אני מגיעה הביתה ב 02:00 ישנה ארבע וחצי שעות (ברוטו) וקמה ב 06:30 למשמרת נוספת.. ואז כעבור 12:15 שעות אני מגיעה שוב הביתה....