מה דעתכם על הקונצפט?

alon tzuitz

New member
קיבלתי את זה ו...

לפי הכותרת הייתי בטוח שזה וירוס. אז מחקתי בלי לפתוח. לדעתי, בימים כאלו, כדאי לבחור בכותרות פחות טיזריות.

איילת

New member
קצת שוביניסטי, לא?

היום גם בנות קונות
לולנטיין והנה אפילו כתבת מתנה גם בשבילו... אז למה לעשות לנו אנטי כבר על ההתחלה ולהוציא אותנו המכשפות?

Reznik

New member
כי לרוב גברים הם אלה ששוכחים תאריכי

ם חשובים לא?

אתה באמת רוצה לשמוע ביקורת?

הקונספט מצד אחד מתבקש, אבל מצד שני מאותה סיבה מאוד לא מקורי. דווקא הרעיון של האתר אותו אתה מפרסם הוא של מתנות מקוריות, ככה שהייתי מצפה לראות כותרת כמו "גם השנה תקנה לה פרחים ברגע האחרון?" וכו' (שזה גם מאוד לא מקורי). דבר שני, למה הויזואל הוא של בחורה שמניחה את היד על מצחה כאילו היא שכחה את התאריך, בזמן שהפנייה נעשית לגבר. זה לא צריך להיות הפוך? המשפט "אל תשכח את הולנטיין שוב" קצת עילג. צריך להיות משהו כמו " אל תשכח השנה/הפעם את הולנטיין". אם כל המכתב פונה לגברים, מה עושות שם מתנות המופנות לנשים שירכשו לגברים. צריך להחליט. אם המודעה פונה לשני המינים, אז הכותרת צריכה לפנות ברבים (אל תשכחו וכו') עוד דבר, ריבוי סימני קריאה לא מעודד קריאה, אלא מחליש אותה. הדבר דומה לאדם שצועק כל הזמן. כשתהיה לו סיבה אמיתית לצעוק, אף אחד לא ישים לב. ולבסוף, חסרה התייחסות לאופי המתנות והאתר. הרי לא מדובר בסתם מתנות שגרתיות. למה אין לזה ביטוי במודעה? הרי למוצר שלך יש אופי מאוד מיוחד, אתה לא מוכר סבונים ריחניים או מתנות יום האהבה רגילות אחרות, למה לא השתמשת בזה?

הפנמתי ! נ.ב:

הקונצפט היה די שנוי במחלוקת ועבר הרבה שינוים ממה שאני רציתי PURE ככה שאולי MYWAY היה אחרת :) בכל מקרה תודה מירן!

צימט

New member
נחמד, אבל הביצוע...

הרעיון חביב מאוד אבל הביצוע פוטו פארג' מה זה הקמפיין הזה ???

אורז

New member
עבודה של כולבויניק

זה מה שקורה כאותו אחד הוא גם הקופי, גם המעצב ולאחרונה גם הפלנר. זה לא אשמתו, הוא סך הכל מרוויח את לחמו וסחתיין עליו, זואשמה של הלקוח הקמצן שמוכן להתפשר על כזו עבודה. אגב, שמעתי ש"המודעה" הזו נשלחה כדואר זבל לרשימות תפוצה מפוקפקות. לא שאמיר קשור לזה או אחראי לזה חלילה, אבל אני לא הייתי עושה עבודה לכאלו גופים.

לאורז היקר...

אורז תירגע קודם כל דבר שני - אני לא הפלאנר ולא בטיח - אני כולה צריך לשווק רעיון שלי ואם זה מפריע לך שאני רוצה קצת להשתפשף במכירות, אז תסבול בשקט או תלך להכין סושי.. מה יש לחלק מכם? אתם אכולים מקנאה? אין לכם במה להתעסק? אני רוצה לדעת למה חלק מהאנשים נטפלים אלי פה? דבר שני - אני קיבלתי עבודה ולא עיצבתי ממש גרפית את העיניין אלא רק את הסקיצה הראשונית והם המשיכו כבר משם ודבר אחרון - אני לא שואל לאן העיניין מופנה - ביקשו ממני להכין רעיון רק ליום האהבה - מה שהם עשו עם זה אח"כ זה לא בעיה שלי ואני גם לא מעורב בזה.....

thalia2

New member
אורז צודק!!

קצת מעליב את אנשי המקצוע האמיתיים שאחד כמוך קורא לעצמו מעצב גרפי!!! מה זה?? למדת פריהנד בהתכתבות אצל עולה רוסי??? (כל האפקטים במודעה אחת) ולמה כואב לה הראש? לבחורה במודעה (אם קוראים לזה מודעה) והקופי..אויייי

אורז תגיע לעיקר

אתה חתיכת זבלן מוח, אולי תנתב את האנרגיות הציניות שלך לדברים חיוביים יותר? הקרטל שלך ושל מירן פחמן בפורום הזה חייב להתפרק, אני מתנדב לעשות את הסדק הראשון, או שאתה הוא הוא הוא מירן פחמן? או שאין בכלל בן אדם כזה מירן פחמן, מי נותן לילד שלו שם כזה?

אורז

New member
אתה טרול, זה מה שאתה

ביום שתכתוב הודעה אחת עניינית בפורום הזה, אז תדבר. קדימה, אני מזמין אותך לכתוב יותר הודעות ממני, לבקר, לקטול, להציע ולדבר לעניין. גם אני מרגיש שיש כאן קרטל שלי ושל מירן. אבל מה זה אומר, שאני צריך להפסיק לכתוב הודעות או שאחרים יכתבו יותר. אגב, כמות ההודעות היא המרכיב הפחות חשוב. מה שיותר חשוב הוא איכות ההודעות והדיונים שמתפתחים בעקבותיהן. ודרך אגב, למה לריב? גם יוס התחיל איתי ועם אחרים בגישה עוינת, אבל החליף דיסקט והיום אנחנו מנהלים ויכוחים עניינים על מיני נושאים. הרבה יותר מעניין מאשר לשחק בקקי כמו שאתה עושה. אל תענה לי להודעה זו. במקום זה שב ותכתוב ביקורת על אחת הפרסומות. מה אתה אומר?

צימט

New member
לא יפה

לא יפה ! אפשר לעצב לכתוב קופי וגם להיות פלנר, ומותר ללמוד ולטעות. למיטב ידיעתי אמיר בחור צעיר וגם מבוגרים ממנו בענף עושים טעויות. והחשוב מכל אם אמיר מאמין שזה בסדר מבחינתו וזאת האמת שלו שילך איתה עד הסוף.

copytogo

New member
אל תיקח ללב

בסה"כ ביקשת ביקורת - אתה צריך לצפות לקטילות , במשך הזמן תלמד לבד מה נובע מצרות עין ומה באמת הערות מקצועיות. זה לא עבודה רעה - אבל בתור תלמיד של תרצה הייתי מצפה ממך ליישם את מה שהיא מלמדת ולצאת מהמעגל הראשון - הרי זה די מתבקש ולא ממש מפתיע להשתמש ב"אל תשכח את חג האהבה" וראיתי עבודות אחרות שלך שעשית דברים טובים בהרבה. ולגבי ההערה של אורז - הוא אמר שכנראה אתה לא קשור לספאמינג, אבל ציין שככה זה ההיה - אולי זה טוב שתדע עם מי אתה עובד - יש לך שם לשמור עליו. ואל תהיה ילדותי - קיבלת ביקורת כי ביקשת לא כי מישהו מחפש לרדת עלייך או יש לו משהו אישי נגדך. בקיצור - אתה יכול יותר.

קופי...

זה לא הפעם הראשונה שמיעוט פה פותח את הפה המקנא שלו עליי או המשועמם... ככה שאני יודע מראש לדוגמא מי הוא זיין שכל פה ולמי לא להתיחס. מירן נתן הערות מצוינות והוא יודע להעביר ביקורת - יש פה חבר'ה שדי מופתעים מהעובדה שבחור בן 19 לומד אצל גרנות והרים אתר אינטרנט משלו ועובד עם גופים גדולים. אז שיהיו בריאים כולם ואני בטוח שמעכשיו אני לא אשים את העבודות שלי בפורום הזה כי ההערות האלו סתם נועדו להשמיץ..... סוף פסוק

אורז

New member
מי שמבקש ביקורת

צריך לקחת בחשבון שהוא עלול לקבל ביקורת... אמיר, אתה ביקשת ביקורת ואני התייחסתי לעבודה שלך. אין לי שום כוונה להעליב אותך באופן אישי. ההפך הוא הנכון. גם אני ראיתי עבודות שלך בבריף ואני חושב שיש לך דברים טובים יותר וטובים פחות. אני חושב שהיכולת העיצובית שלך מאוד חלשה וגם בקופי אתה צריך מאוד להשתפר, אם כי מידי פעם יש לך יציאות טובות, מה שאומר שיש לך פוטנציאל. אני חושב שעם הנסיון שאתה צובר והידע ב-ACC ועם הגיל, אתה יכול להיות איש קריאיטיב טוב יותר ממה שאתה עכשיו. תמשיך לנסות. אל תתיאש או תיעלב מהביקורת ואל תבטל אותה לגמרי. קח את מה שחשוב ושאתה יכול ללמוד ממנה ושים זין על כל השאר.

למעלה