מה דעתכם על הפרק של אתמול?

Aussie Girl

New member
מה דעתכם על הפרק של אתמול?

אני אישית מאוד נהנתי! תמיד מפליא אותי איך זה שהבלשים והתובעים לא שמים לב כבר מההתחלה מי הפושע האמיתי. למשל זה היה כל כך שקוף שזו האישה ולא הבעל. טוב, אם הם היו מגלים מההתחלה לא היה פרק...

nadavb77

New member
אני משתגע!!!!!!!!!!!!

די זה לא ספוילר אוקי בואי נעשה ככה, בשנייה שאת מקבלת את התלונה הראשונה ממישהו שהודעה מסוג זה הרסה לו כולם ינהגו לפי החוק שלך אני מבטיח לך שאף אחד לא יתלונן..... אם תנהגי לפי החוק שלך, החיים שלך יהפכו לכתיבת "ספוילר מעלי" על כל הודעה שאנשים חדשים יכתבו

garsia

New member
אני אשתגע

נדב, בעל כורחנו, אנו נאלצים לצפות בפרקי חוק וסדר בשידורים חוזרים מחזוריים ואין סופיים. מדיי פעם, אנו נתקלים בפרקים שלא ראינו קודם. לא יודע מה איתך, אבל בשבילי לראות חוק וסדר זה כמו לראות חצי סרט, וכשאני רואה סרט אני לא רוצה לדעת שום, אבל שום דבר בנוגע למה שהולך בו, בטח ובטח לא בסרט עם תעלומה. למעשה, אפילו את האינפו של 'יס' אני לא קורה, כי אני פשוט לא רוצה לדעת מה יקרה! הפרק שהיה אתמול, יהיה שוב בעוד פרק זמן של חודשים מעטים, ואני לא ארצה לדעת מה יקרה בו, אם עדיין לא ראיתי אותו. אז הנה, קיבלת את התלונה השנייה שלך כבר. שיטת הספויילרים, מבחינתי, עובדת וגם חיונית. די להיות פוץ!

Aussie Girl

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה ספויילר

ולמה צריך לשים אותו לכל הרוחות?!

Nimst

New member
שאני אסביר, או שנדב?../images/Emo13.gif

ספוילר בא מהמילה to spoil, לקלקל. כלומר, ספוילר הוא כל מידע שעשוי להרוס את הפרק למי שעוד לא ראה. מכריזים בכותרת על ספוילר, באמצעות האמוטיקון הזה:
, (רצוי גם להוסיף את שם הפרק או מספרו ואת מספר העונה). כך מי שלא ראה את הפרק לא יקרא את ההודעה ולא "תתקלקל" לו הצפייה. יש מבין?

פשוט מזעזע!

סיוט של כל אדם,אם שתחנוק את בתה ותשליך את גופתה לתנור?????????????? והעוד האידיוט שלה עוד טוען שזה היה רצון אלוהים נו באמת!!!!!!!!!! שלכם חנה גונן

elcool

New member
הפרק הזה היה אחת הפעמים היחידים

שצחקתי במלוא הגרון!
כאחד שעסק פעם באי הוכחת קיומו של ה' אול מייטי, הצחיק אותי נורא הנאום פתיחה של הסניגור! ברגע שהוא סיים לדבר על כמה הלקוחה שלו אשמה (וחשבתי: "מה, הוא כזה אדיוט שהוא מוותר מההתחלה?!") וכשהוא הגיע לקטע של הה' כל כך צחקתי! נ.ב. אני בעד לשים ספויילרים, כי את הפרקים האחרונים שהולמרק שידרו לא יצא לי לראות. ובקשר לשאר הפרקים: אני לא זוכר כל כך שמות של פרקים, אז אפילו אם תשימו שם לפני שהפרק משודר, זה יהרוס לי. וגם לא צריך לריב על דברים כאלו פעוטים.

Aussie Girl

New member
אבל זה פרק שהיה? ../images/Emo12.gif

אם הוא היה כבר למי זה יכול להרוס...

Nimst

New member
לאלה שבטעות פספסו

אני חושבת שגם אני לא ראיתי פרק פה ושם..

nadavb77

New member
כמה דברים

לgarsia 1. אם אני פוץ אתה טיפש, תלמד לאיית ק-ו-ר-א ולא קורה 2. לא פניתי אליך פניתי אל המנהלת, אל תתערב ולמנהלת: את היחידה בכל מערכת תפוז שמגדירה ספוילר ככה והריב הסתיים עכשיו, ההודעה שלי הייתה לא במקום, סליחה

garsia

New member
וואי!

1. אם אני טיפש, אתה אידיוט. איך זה נובע שמכך שאתה פוץ אני טיפש? (גם אני יכול להיות קטנוני, הוריי!) 2. פנית למנהלת, אבל הריב (זה כבר לא וויכוח) נוגע לכל הקהילה, מכיוון שאתה מסרב לשים ספויילר, דבר שלדעתי יפגע בכל הקהילה. וגם אתה כן תסכים לשים ספוילר בעל כורחך, אני מראה לך שגם לי זה מפריע, כי אתה כתבת שם שאם למישהו זה מפריע אתה תפסיק. אז הנה. וזה לא פרטי, אם זה היה פרטי זה היה במסרים. בפורום הכל פומבי. פוץ.

ת'אמת

הפרק אחריו מוזר ביותר ואפילו הזוי ולא הגיוני. אחרי כמה פרקים שהיו פעם בעניני גזענות, מוזר לי שהפעם לא העלו טיעון כמו אז מה? מעכשו רק שחורים יהיו בחבר המושבעים כי כל הלבנים משוחדים נגדם? רק נוצרים ישפטו נוצרים? הפרק לא היה מהודק וברור. גם אם נניח שאשפר לקבל את הטיעון של הסנגור, אז לא הראו את הקטע איך זה מתקבל בכלל, הרי השופט אמר שידון בטענות בלי המושבעים, ובשביל לבסס טענה שהשוטר,עובד המעבדה, ובית הספר היה להם עניין להפליל, אז צריך להראות איך הקשר נוצר בין כולם. להשאיר את העניין כאילו הדבר לא טעון הוכחה, כאילו הוא מובן מאליו(בעיני השופט בלי המושבעים) עושה עוול, במקום מה שהסדרה התכוונה להציג, וגם לא ברור בכלל בתור תסריט לפרק. מאוד מוזר.

../images/Emo32.gif

מישהו ממשיך אחר-כך לראות את הסדרה שבאה תמיד אחרי "חוק וסדר" בהולמרק? (גם הסדרה הזאת זה שידורים חוזרים. גם בערוץ 1 יש פרקים של "חוק וסדר" שכבר ראיתי.)

דווקא היגיוני מאוד

במשפט של או ג'י סימפסון היו רק 2 מושבעים לבנים השאר שחורים, במשפט השוטרים שחבטו ברודני קינג היו אך ורק אנשים לבנים (שזיכו את השוטרים) ולא לשכוח איזה שמייח עשו אחרי זה שחורי אל אי מה שהשאיר טראומות להרבה אזרחי אל אי נאמנים.

למעלה