מה דעתכם על הפכים?

Aski7

New member
יש עוד אופציה

שאת אישה קרה, אדישה, מרוכזת בעצמך ונהנית להתעלל בו כי אחרת כבר מזמן הית אומרת לו מה שהמפלצת רשמה לך שהיה בסגנון הזה: אתה הגבר היחידי שלי אני רוצה רק אותך לעולם ואין לך מה לדאוג.
אבל לי נראה שאת מאוד אוהבת למשוך אותו באף, להוציא לו את העיניים ב״חופשיות״ שלך..
בקיצור עזבי בעלך יוצא אך ורק כי הוא מנסה להתאים עצמו אליך אבל בהחלט יישבר לו.. ואת תראי שזה עוד יזיז לך.

את מתנהגת כילדה וחסרת כבוד לחלוטין לבעלך.

יש לך טעות, אמרתי לו אין סוף פעמים

הוא יודע מי אני....הוא פשוט אומר - שהוא לא מאמין בגברים.
אני ככה עוד לפני שהכיר אותי, אז מה הקישקושים שרשמת.

סך הכל דורשת את מה שהוא מקבל ממני, לא ביג דיל, זה אמור להיות הדדיות.

Aski7

New member
אני מדברת

קשקושים, בעלך מחניק, אף אחד לא מבין ואת רק רוצה הדדיות.
תשמעי חכמים ממני ניסו להסביר לך שלבקש ״הדדיות״ במקרה שלך זה לבקש ממישהו להיות כמוך!
ואם היית ככה לפני זה גם הוא כנראה ולמה לו להתחיל להיות כמוך???

נשים שתלטניות וצדקנות זה נורא, שום דבר לא טוב להן.

seeyou

New member
"זה פשוט לא פייר"
,

לפי התגובות שלך הייתי חושב נפלת מכוכב אחר.

את לא ידעת שבכלל(ובנשואים בפרט) כול מסגרת "זה פשוט לא פייר"?

לא היה לך ברור ש"שוויון" זה רק סימן בחשבון ובחיי יום יום לא קיים?

לא הבנת עד שנולדו הילדים שבני אדם מטבעם שונים וגם אם שוכבים באותה מיטה הגנים לא משתנים?

לדעתי,יש לך 2 ברירות

1-לעלות על בריקדות ולהילחם על העקרונות שלך

2- להתחיל ללמוד כללי המשחק (נשואים) בהתאם למה שיש ולא למה שיש לאחרים בגלל שבכול בית יש כללי משחק שונים

בהצלחה

יוסי

Loliath

New member
את לא תרצי לקרוא את זה, אבל

כנראה שבעלך בוגד בך.

אנשים נוטים להקרין את ההתנהגות שלהם על אחרים. ז"א - מה שאני מרגיש ועושה, גם אחרים מרגישים ועושים. זה כמו שאומרים שהעונש הכי גדול לאנשים שקרנים הוא שהם חושבים שכולם מסביבם שקרנים מנוולים בדיוק כמוהם.

בעלך יודע טוב מאוד למה הוא צריל "לשמור" עליך. הוא יודע בדיוק מה קורה כשיוצאים לבלות עם חברים. זה הרי מה שהוא עושה.

בהתחלה חשבתי לכתוב לך שאת סתם מעצבנת ושאת לא יכולה לראות את בעלך נהנה מהחיים ושאת רוצה רק למרר לו את החיים ובלה בלה בלה, אבל במחשבה שנייה, נראה לי שאת פשוט תמימה. את אפילו לא מעלה בדעתך שהוא יכול לבלות בחברת נשים אחרות.

יש לי פתרון בשבילך אבל את תרצי לשמוע אותו עוד פחות ממה שכתבתי עד כאן.

את עכשיו הולכת לספר לעצמך סיפור על בעלך:
וואלה, בעצם הוא לא היה לחוץ כל כך, הוא סתם רצה לשאול מה שלומי, סתם פתאום, זהו. כן, הוא סתם בנאדם נחמד שדואג לשלומי ורוצה לוודא שלא חטפו אותי חייזרים.
הוא לא קנאי לי חס וחלילה. הוא בטח לא חושב שאני מבלה עם גברים אחרים, כי אני לא! איזה מזל שיש לי בעל כזה נחמד שדואג לי.
מזל שלא הקשבתי לאידיוט הזה בפורום. אותו אידיוט שלא מבין דבר וחצי על גברים מקסימים כמו בעלי. בעלי הוא לא כמו שאר הגברים....

הלוואי היה בוגד, היה יורד ממני

שאלתי אותו אין ספור פעמים- למה הוא לא מתנהג כמוני בקטעים כאלה אז הוא ענה - שהוא רוצה לשמור עליי כאילו אני צריכה השגחה.

לא רק וזה אנו שונים, יש משהו ששכחתי...
הוא קנאי - ואני בכלל לא.

מריוס זכריה

Member
מנהל
גארוטה איבחנה

ואני על תקן תורן אישורים בשבת חותם לך על האישור.
הפורום מאחל לך: סעי לשלום. את חופשייה.

הפכים מעצבנים

הכל אצלכם בסדר. יש כפתור הפעלה, יש מה שמצית את התמונה ולא מניח לה להפוך לסטטית. הוא רודף אחריך, מנסה לשלוט עם הקנאות שלו. את מתעצבנת, מגיבה כמצופה ממך ואף מבטלת את עצמך כדי לרצות אותו. הוא בשליטה <מצליח לו להדליק אותך בכל פעם כשהוא לוחץ על הכפתור וגם להשיג תוצאות>, את בשליטה <הוא רואה אותך, רוצה אותך קשות, דואג שלא תדלפי לו>. הזוגיות שלכם עובדת.
אם זה כל כך מפריע לך שאת כל פעם מתעצבנת, חפשי דרך להתעצבן מזה פחות. כי ביום שהוא יפסיק להתקשר, ויפסיק לשאול איפה את, וגם ישמח לצאת החוצה <קרי - לא ירצה אותך יותר> - יתהפכו היוצרות ופתאום תגלי כמה שהפכים זה בסך הכל אותה תכונה שנעה על הציר מקצה לקצה.

אין מצב שאהיה כמוהו

הוא מאחר אחרי העבודה, אני חשה ליצור קשר אך ורק מתוך דאגה - אבל בכל זאת נותנת שהוא יתקשר כי אני אומרת לעצמי ״בטח עסוק״ ועוד ים אפשרויות...אבל הוא, דבר אחד יש לו בראש: בטח מתחיל איתי מישהו.
זה חונק.

אין מצב

כי כרגע הוא הרודף אחריך, אז לכאורה אין לך סיבה 'לדאגה'. אבל ביום שיפסיק לרדוף ויתנהג בהתנערות ממך, כמוך כיום, יתחיל פרק אחר לגמרי.
כי ביננו, הרי מה הבעיה שלך להפסיק בשניה את כל הקרקס הזה? כל מה שדרוש הרי זה להגיד שמונה מילים קסומות "מה איכפת לי מאחרים, אני רוצה רק אותך
". ויהיה לך שקט.
אבל את משום מה לא אומרת. וממשיכה את המשחק במלוא העוצמה. אז כנראה שהקנאה הזו משחקת תפקיד משמעותי אצלך, גם בלי שתכירי בכך באופן מודע.

אז מה אומרת בעצם? למרוח מילים?

זה יעזור? זה עובד על גברים?
גם בעבר שהייתי יותר צעירה וגרה עם הוריי לא הייתי אוהבת לתת דין וחשבון. אני אומרת לאן ומתי אחזור, וכן אם אאחר אתקשר כדי לא להדאיג, אבל יותר מזה כלום. והוא מתנהג ממש בצורה מחפירה.

אני מתפללת ליום שאצע בשקט ואחזור בשקט, זה רק היה מחזק את הקשר כי אז לא היו לי עצבים.

מה שאני אומרת בעצם

זה שני דברים:
1. למרות שזה מעצבן אותך <כי זה מזכיר לך את מאבקי העצמאות בגיל טיפשעשרה מול אבאמא שמעולם לא סיימת> זה משרת אצלך צורך, ולכן חוץ מלהוציא קיטור ולדסקס על זה ב'רמה הפילוסופית' לא צפוי שתחפשי לזה פתרון. כי כשזה באמת מעיק מוצאים דרך או להרגיע את הרוחות או להתנתק לגמרי.
ו2. אם להגיד לו 'לא רואה אפ'חד ממטר כי אתה הוא הגבר שלי' נקרא אצלך למרוח, סימן שזה לא משקף את האמת הפנימית שלך, קרי גארוטה צודקת, ולכן אין פלא שהוא, האהוב והמבולבל, מפגין תלות מוגברת מול הדחיה הסמויה שלך וגם קנאי לך בקטע מחניק. במקרה כזה את צריכה לבדוק טוב טוב מה את עושה איתו בכלל, ולמה את שם. רמז - סעיף 1 להלן, כל הפוסטים הקודמים שלי.

Amazona

New member
נו

ואם הוא לא היה ממטיר עלייך שיחות טלפון\שאלות, אז היית מתלוננת שבעלך כבר לא רואה אותך ושלא אכפת לו ממך...

הלוואי. את לא מכירה אותי

וסתם מכניסה אותי למשבצת של הנשים המתפכות...
מספיק שיתנהג כמוני: ״איפה הולכת ומתי חוזרת״? זה היה מספיק לי.

אם אני סובלת עכשיו אז למה שאתפך? אני מתקשה להבין מה המסר.
אני יודעת מה אני רוצה ויודעת מה מציק לי, זה לא אהבה, זה הטרדהבשם ״האהבה״....

שילה1

New member
נזירה-קוראים לזה שליטה.

בעלך יודע היטב איך לשלוט בך,ואת נותנת לו לעשות זאת,בהסכמה שבשתיקה.
אז מה לעשות?לשנות.תתחילי לצאתגם את ולא מעט,אל תעני לפלא,ואחריי איזה זמן,האיזון יופר ותאלצו לשוחח.
ואגב-גבר נשוי לא אמור לנהוג כרווק.מצטערת,יש מחויבויות והתחשבות.

למעלה