מה דעתכם על הפאזל הבא?-

א ר י ק ל

New member
מה דעתכם על הפאזל הבא?-

פעם נורא רציתי להרכיבו עד שחשבתי על זה בראש צלול,והבנתי שהוא די מפחיד לתלייה בבית, במיוחד אם יהיו לי ילדים. יש בו מין כישוף כזה,משהו מכושף. בעיני זו יצירה מאוד מאוד יפה, נורא אהבתי את הסירה שבאופק ואת האנשים שהולכים שם. זו מין זעקה אירונית אבל שמחה. כלל לא עצובה. יש בה מין עצבות שמחה. מישהו הרכיב? רוצה לשתפנו בדעתו?

arielle2

New member
קשה לי איתו

גם אם ניתן להעריך אותו מבחינה אומנותית, אני מתקשה לראות בו שמחה, בולט לי מאד הטרור בעיניו, שזה מפחיד ומסקרן באותו זמן, אבל לא נעים לעין כשכל הרקע הדרמטי מוסיף לפחד שהתמונה מייצרת בי. עצתי.. תרכיב , תיהנה, אך אל תמסגר !

123נעמי

New member
השאלה צריכה להיות.......

מה דעתינו על התמונה? ולא מה דעתינו על הפאזל. מה הקשר בין התמונה לתחום הפאזלים? זה שהפכו אותה לפאזל לא הופך את התמונה לנקודת דיון בפורום הזה - לפי דעתי. אבל אם מדברים על אומנות (שזה גם נושא מעניין) לפי דעתי התמונה משרה אוירה קודרת . לי זה מזכיר גהנום הצבעים האדומים נותנים הרגשה של אש ושריפה ומקום לא נעים להיות בו. אני לא הייתי מכניסה כזו תמונה הביתה גם לא בתור פאזל אבל אם היא מוצאת חן בעיניך - אז תרכיב - בכיף כל העיניין בהרכבת פאזלים זה הכיף בבניה של תמונה שמוצאת חן בעיניך. אתה בונה רק פאזלים של תמונות אומנות?

א ר י ק ל

New member
האמת את צודקת..אך

ניסיתי (בין השאר) להפיג את השממה בפורום. אני כעיקרון מרכיב כל מה שמושך את עיני, וזה -אומנות. אינני מסוגל להרכיב פאזל של תצלום, או נוף,או ק'יציות. אז ההגדרה המדוייקת לכך היא אכן-אומנות. ובקשר לענייננו הקודם-לא ארכיב ולא אתלה..יש דברים הרבה יותר מפתים,לאחר מחשבה צלולה.

arielle2

New member
../images/Emo13.gifכל כך מבינה אותך

אני ניסיתי לעשות את זה לפני כשנה, הצלחתי רק להרגיז את כולם, לאבד את תואר האדומה שלי, לאבד עניין בפורום, ובכל זאת חזרתי להציץ. זה מה שקורה למכורים אמיתיים. אי אפשר להיגמל

123נעמי

New member
הייתי בטוחה שיאכלו אותי בלי מלח

אחרי מה שכתבתי
אני זוכרת מה היה איתך ואת כל כך צדקת גם לי נורא בא לנער כאן את הפורום אבל אני מתאפקת כדי לא להרגיז שיהיה ככה כנראה שהרוב מרוצים.

arielle2

New member
פשוט אין לך את זה../images/Emo6.gif

אני יכולה להעביר לך שעורים פרטיים בלהיות
. אבל החלטתי להיות הפעם
לראות רק את הטוב ולכשארצה אעזור לאנשים בדברים שאני יכולה. אריקל באמת מנסה ואני שמחה לשתף פעולה.

אני לא ממש אוהבת את התמונה

היא באמת די קודרת . לא נראה לי משהו שמתאים לתלות בבית.

אתם יודעים איך קוראים לציור הזה?

זאת יצירה מפורסמת אני לא זוכרת את השם של הצייר ולציור קוראים אתם צריכם לנחש

למעלה