מה דעתכם על העטיפה?
N Noopy New member 9/10/03 #2 אמממ....../images/Emo3.gif נחמדה... החצאית הכתומה והצמחייה ברקע לא ממש מתאימים...
E eyalush001 New member 9/10/03 #3 אוייייי לי. זאת העטיפה??? כי אם כן היא פשוט מזעזעת. ממש ממש לא יפה
F Fever2002 New member 11/10/03 #4 התמונה שיש כרגע ב"לימבו" בחדשות מהיום יחד עם האפשרות להזמין את האלבום החדש, נראית לי הרבה יותר מתאימה והולמת לאלבום מאשר התמונה שלה בדשא.
התמונה שיש כרגע ב"לימבו" בחדשות מהיום יחד עם האפשרות להזמין את האלבום החדש, נראית לי הרבה יותר מתאימה והולמת לאלבום מאשר התמונה שלה בדשא.
A adamkylie New member 11/10/03 #6 לדעתי התמונה הזו ממש ממש מתאימה היא בהחלט מעבירה את התדמית הבוגרת ומתוחכמת שלה (ובנוסף זה מוכיח שהיא נראת מעולה גם שהיא לא ערומה)
לדעתי התמונה הזו ממש ממש מתאימה היא בהחלט מעבירה את התדמית הבוגרת ומתוחכמת שלה (ובנוסף זה מוכיח שהיא נראת מעולה גם שהיא לא ערומה)
P p i n g o New member 11/10/03 #7 יש בעיה עם התמונות בכל תפוז אי אפשר להעלות תמונות ותמונות קיימות אי אפשר לראות אותן... זה כנראה יסתדר מתישהו בקרוב..
יש בעיה עם התמונות בכל תפוז אי אפשר להעלות תמונות ותמונות קיימות אי אפשר לראות אותן... זה כנראה יסתדר מתישהו בקרוב..
ס סקייטר גירל New member 11/10/03 #8 לי יש בעיה בהעלת תמונה בכלליות... כי יש לי רק BMP(אין לי מושג איך כולה קבצים שלי הפכו לכאלה איך הופכים אותם חזרה ?) ותפוז לא מעלה לי תמונות כאלה לא שולח ת'הודעה בכלל מישהו? עזרה?
לי יש בעיה בהעלת תמונה בכלליות... כי יש לי רק BMP(אין לי מושג איך כולה קבצים שלי הפכו לכאלה איך הופכים אותם חזרה ?) ותפוז לא מעלה לי תמונות כאלה לא שולח ת'הודעה בכלל מישהו? עזרה?
ס סקייטר גירל New member 11/10/03 #11 לא זה כאלו הוא לא מקבל בכללBMP אתה מבין? כאלו BMP גדול מדי לא יודעת...אלה תמונות ששמתי גם פעם מלאאא פעמים ,לא יודעת למה זה לא שם לי אותן!
לא זה כאלו הוא לא מקבל בכללBMP אתה מבין? כאלו BMP גדול מדי לא יודעת...אלה תמונות ששמתי גם פעם מלאאא פעמים ,לא יודעת למה זה לא שם לי אותן!
P p i n g o New member 11/10/03 #12 מוזר... תבדקי את הגודל של הקובץ. אם הוא מעל 250KB הוא פשוט לא יועלה לפורום.
T tatababa New member 11/10/03 #10 זאת לא העטיפה.. סתם תמונה שהובמסטר של לימבו, ניל, שם כדי לקדם את האלבום כלומר באנר. העטיפה של האלבום לדעתי תיהיה קצת יותר פרובוקטיבית (להתאים לשם האלבום) וכבר נאמר שהיא תיהיה מסדרת הצילומים של קיילס על חוף הים בצרפת..
זאת לא העטיפה.. סתם תמונה שהובמסטר של לימבו, ניל, שם כדי לקדם את האלבום כלומר באנר. העטיפה של האלבום לדעתי תיהיה קצת יותר פרובוקטיבית (להתאים לשם האלבום) וכבר נאמר שהיא תיהיה מסדרת הצילומים של קיילס על חוף הים בצרפת..