מה דעתכם על הסקודה?

© DrorZi

New member
לדעתי עדיפה על VW

אותם חלקים מחיר נמוך יותר.
דרור זי.

עתיד18

New member
היה פה דיון על זה בעבר - ואני בדעתי

אני עדיין חושב שהצ´כים לא עושים עבודה גרמנית במיוחד בהרכבת החלקים הפנימיים מניסיון רכב שיש לי עם : גולף אוקטביה פאסאט בורא אני יכול לומר בוודאות מוחלטת שההרכבה הגרמנית טובה בהרבה מהצ´כית, עדות לכך היא אותם "רשרושים וצ´יקצ´וקים" שיש באחות הצ´כית בזמן נסיעה...זה לא קיים בגרמניה !! בקיצור...כרכב עבודה נטו אולי הצ´כית מספיקה כרכב פרטי לשימוש אישי, לדעתי עדיף להוסיף את מספר המרשרשים וללכת על פולקסוואגן, מה גם ששמירת הערך של הגרמניה גבוה בהרבה מהצ´כית !!

SilverFocus

New member
עתיד - בחייך....

כבר הרבה זמן שרוב מוצרי פולקסווגן לא מיוצרים בגרמניה... פולו - ספרד פאסאט - ספרד בורה - אני חושב שחלק מיוצרים בספרד ובצ´כיה, אבל לא בטוח נמרוד

עתיד18

New member
לי אישית יש פאסאט גרמניה !!

וזה לא משנה, כי בספרד הם מיוצרים ע"י מפעלים שהוקמו ע"י פולקסוואגן ועובדים בסטנדרט הנוקשה סקודה אמורה להיות מכונית העם...הזולה של הקונצרן ובגלל זה גם הסטנדרטים מעט נמוכים יותר ואיכות החומרים מעט נמוכה יותר

SilverFocus

New member
זה דווקא כן משנה....

אבל לא בהרבה
.... לי היה נסיון רע עם פולו ספרדיה, ולחבר היה נסיון רע (מאוד) עם פאסאט דיזל ספרדייה... נמרוד

עתיד18

New member
איזה ניסיון רע היה עם פאסאט ?

דיזל ספרדיה...? אומנם שלי גרמניה, אבל תגיד לי מה הניסיון הרע, באיזה תחום, ואז נוכל לדבר כי לי ידוע רק על שתי בעיות של הפאסאט TDI א.גיר שנוטה לקרוס בטרם עת תחת עומס המומנט של הדיזל, (עוד לא קרה ברכב שלי, אני מקווה שלא יקרה גם, ואם יקרה...נארגן קומבינה שיכסו 75 אחוז באחריות - כבר דיברתי עם מישהו
) ב.חיישן זרימת אוויר, שזאת בעיה שקיימת בלא מעט מכוניות כלל מאזדה לנטאיכס - החיישן בפאסאט TDI הולך לעולמו כשבא לו, לפעמים זה קורה אחרי 40 אלף קילומטר ולפעמים אחרי 400, העלות שלו כ2500 שקלים, אבל בכל מקרה זה לא משנה לי
כי יש לי אחד חדש בתוך שקית נילון שקיבלתי במתנה ללא תשלום, למקרה שילך לי - אני כבר מצוייד
אלו שתי הבעיות היחידות שמאפינות את הרכב לידיעתי, אם יש לך משהו נוסף אני אשמח לדעת ולהתכונן אליו.. רוני ? יש לך ניסיון ארוך עם פאסאט טי די איי שגם סבלה קשות במנחתים וכדומה....יש לך משהו להוסיף על תקלה או משהו ?

SilverFocus

New member
בעיה אחת שחבר שלי נתקל..

בפאסאט (שלהם באמת היתה מונית - לא כמו שלך, רק כאילו
) היא מערכת קירור שהחליטה שנמאס לה אחרי 3 חודשים על הכביש... (לטענת המוסך המרכזי - תקלה כתוצאה מאבן קטנה שפגעה באחד הצינורות מתחת לרכב, נו באמת..) למזלם לא נגרם נזק למנוע כי הם הגיעו בזמן למוסך לתקן לאחר הרבה כסאח העניין טופל באחריות לגבי דברים נוספים אני יכול לתחקר אותו... נמרוד

עתיד18

New member
תתחקר אותו !!, ואני במקומו הייתי

שובר להם את העצמות, אין שום דרך לאבן לחדור לתא המנוע, כ-ל המנוע מלמטה עד אמצע האוטו מכוסה בכיסוי של פלסטיק עבה וקשיח, כך שכל ה"עסק" למטה מוגן !! מה שכן אולי חדרה אבן דרך הכונס התחתון שמשמש יניקת אוויר לאינטקולר בכל מקרה, פגיעת אבן בצינור מערכת קירור (הוא ראה פגיעה בעיין ? מעיכה..או חור?) זה לא נקרא בעיות אמינות !! תחקר אותו בקשר לדברים מהותיים יותר בבקשה, אני אשמח לדעת

SilverFocus

New member
לא נצפתה שום פגיעה....

זה היה ההסבר (תירוץ...) שבו השתמש היבואן כדי לנסות להתנער מאחריות אני אברר מידע מלא על האירוע, כמו גם אירועים אחרים שבהם היתה מעורבת הפאסאט.. נמרוד

אמממ.... אנשים יקרים.. תשמעו

רק ביקשתי חוות דעת כללית על הרכב, איך הוא נוסע, איך אחיזת הכביש שלו, איך הסחיבה שלו, אם יש לו בעיות מכניות מיוחדות.... זה הכל.. תודה ציפור

Alfa156 GTA

New member
במילה אחת - לא!

אין שום דבר שבעולם שישכנע אותי לקנות ס-ק-ו-ד-ה! זה ממש ממש ממש לא גרמנית, לא אותו הסטנדרט, פשוט לא! (איביזה עדיפה במקום הפאביה) Alfa156 GTA שגם לא כל כך אוהב גרמניות.

למעלה