מה דעתכם על הנגן הזה ?

weird dust

New member
למה הוא דומה לאי וד דור ראשון ושני?

זה חיקוי ממש טוב ניראה
לא מכיר אותו או את החברה

HelloweeN

New member
תשאל את עצמך מספר שאלות:

-האם אתה צריך את כל הבולשיט שיש לנגן הזה (כרטיסים מולטימדיה וכו')? -האם שמעת אי פעם על החברה הזאת? מוניטין שלה? אחריות? דעות של אנשים באינטרנט? -מהו המפרט הטכני של המוצר לעומת מוצרים אחרים דומים? -יחס המחירים בין מוצרים זהים? אם ענית על הרוב ב"כן" - לך על זה. חומר למחשבה.

kill bill

New member
בולשיט ?!

אל תקרא למשהו שאתה לא מבין בולשיט, כי לכל מי שיש מצמלמה דיגיטלית (והוא מצלם איתה הרבה ( ונתקל בבעיות של חוסר מקום על הכרטיס ) , האופציה הזאת ממש טובה עבורו.. (יש מכשירים מיוחדים שעושים רק את זה..) שלא נדבר על הצגת סרטים ותמונות...

weird dust

New member
הצגת סרטים ותמונות זה דבר לא רע

הבעיה שעל מסך 2 אינטש זה קצת מרגיז. הרעיון של הכרטיסי זיכרון זה באמת רעיון מצויין למי שמצלם הרבה זה יכול להיות לעזר השאלה אם זה מה שהאדם כאן צריך ובשביל הרבה אנשים כמוני שאלא מצלמים אפילו עם מצלמה רגילה לא צריכים את זה. אני חושב באמת שלא צריך להשמיץ סתם אבל הוא פשוט נתן עצות לאיך לבחור שאני די מסכים בסך הכל על מה שהוא כתב.

HelloweeN

New member
כן בולשיט. אתה רוצה קורא כרטיסים?

תקנה קורא כרטיסים. אתה רוצה מצלמה דיגיטלית? תקנה מצמה דיגיטלית. אתה רוצה נגן אמפי3? תקנה נגן אמפי3. אני מבין טוב מאוד בדברים האלה. וזה ידוע שמכשירי COMBO נוטים להתקלקל מהר ממכשירים ייעודיים, ואיכות כל הקומבינות שיש במכשיר אחד היא פחות טובה ממכשירים יעודיים שנועדו למטרות ספציפיות. מה עוד שאם החרא הזה מתקלקל, אז אתה יכול לשכוח גם מהמצלמה שלך, גם מהקורא כרטיסים, גם מהנגן, גם מהסבתא ואפילו מהדודה.

kill bill

New member
אין קשר ..

זה לא משמש כקורא כרטיסים ובטח שלא כמצלמה דיגיטלית.. זה נגן MP3 שיכול להציג תמונות עם יכולת לקרוא ולגבות כרטיסי זיכרון.. כמו האייפוד פוטו החדש, רק עם עוד אפשרויות... לפי מה שאתה אומר גם האייפוד פוטו הוא חרא...

weird dust

New member
האי פוד פוטו החדש

הוא פשוט מסוגל להראות תמונות של האלבום כמחשב ראשונית אבל אם כ"תוצר" לוואי יוצר שאפשר להציג תמונות כלבום אתה פשוט מכניס פנימה לפרסומת.

למעלה