מה דעתכם על המחשב

Jan22

New member
לא שמעתי על החברה ..

מפרט לא רע ,אולם עדיין מצוי אצל חברות המותג בתווך המחירים . כמו כן ,תן מבט לצד שמאל של המסך ,שורה ראשונה .

איזו שורה?

לגבי ציון 9 ובחירת עורך המגזין? לא שמעו פה על החברה הזו? איך המחשב הזה נבחר בכלל לבחירת העורך ופה לא שמעו?

אהה,

הצרכים שלי מהמחשב:תכנות, גלישה, יישומי אופיס, עבודה אינטנסיבית ביותר בלימודים ובעבודה.

Jan22

New member
הבנתי

מזה "עבודה אינטנסיבית ביותר בלימודים ובעבודה" ? תבין שנייד זה מכשיר שמגיע קומפלט ,משמע ,פרט לזיכרון והרדיסק ,לא בר-שדרוג - תגדיר את השימושים של הנייד להווה ולעתיד ותקנה בהתאם .תגדיר אילו יישומים/תוכנות כבדות (אם/וכאשר) אתה מתכוון להריץ ;תציין תקציב ונראה . אני אישית לא שמעתי על החברה שציינת ,דירוג 9 או מה שלא יהיה .

אהממ טוב:

בעיקר תכנות בשפות תיכנות שונות , השימוש בעיקר בויזואל סטודיו נט, בנוסף תימלול הרצאות באופן אינטנסיבי (וורד..), גלישה במקביל, וכל שימוש שתמצא (כרגע לא עולים לי שימושים נוספים לראשי:)) התקציב שלי הוא בין 6K ל-7K. השימושים שלו כרגע הוא ללימודים במכללה ולעבודות פרטיות אשר אני מבצע בתכנות. משהו בטווח של השנתיים הקרובות.

Jan22

New member
בעיקרון ,למשימות משרדיות

כגון אופיס ,גלישה ושות' ,תוכל להסתפק בנייד עם מעבד סלרון ,זיכרון 512MB. הנייד שציינת ,חזק מדי עבור השימושים שלך מסיבה פשוטה ,שהחומרה לא עונה לשימושים . לשימושי אופיס ,גלישה ,סרטים ,מוסיקה וכיוב' דגמים כגון IBM R50E , אייסר 3614 ,דל אינספריון 1300 .

salam9

New member
AOPEN מייצרת צורבים

לא הייתי סומך על המחשבים הניידים שלהם

עפר א

New member
אלה ניידי OEM לא רעים בכלל!

ישנו דגם שלהם מאוד פופולרי ששוקל 1.4 ק"ג ועלותו בסביבות 6500 ש"ח.מעבר לכך מעבדות שהשוו אובייקטיבית נתנו ציון גבוה למוצר ולא בכדי.אני לא הייתי שולל. היבואנים של המוצר הם ספרינט מחשבים ובית המחשב.

מצטרף לדעתך אבל...

PC PLUS(או בשמו היום SMB PLUS) הוא מגזין מחשבים רציני מאוד. קראתי את המבחן ההשוואתי והוא מדבר בעד עצמו. צריך רק לבדוק את נושא השירות והאחריות (מי נותן האם הם אמינים) אין לי מושג בזה. רק לסבר את האוזן, גם LG הין עד לא מזמן יצרני OEM וכיום הם נחשבים למותג לגיטימי לחלוטין

levikon

New member
כי LG הוכיחו את עצמם. אלה לא.

אל תשכח, שבדיקה של נייד במגזין במשך כמה ימים זה לא חוכמה. מה שמעניין זה איך הנייד יראה כעבור שנתיים מיום התחלת השימוש בו. אף מעבדה של מגזין לא יכולה לבדוק את איכות הפלסטיק של המחשב, את העמידות של השילדה, את הזמן שבו המקלדת תשאר במצב טוב, את עמידות הצירים של המסך. זה דבר שרק הזמן יכול להראות. למה אתה חושב ש IBM זכו בכזה שם בקרב קהילת משתמשי המחשבים הניידים? בגלל שהם הוכיחו באופן עקבי לאורך השנים שמוצרים שהם שמים עליו את השם שלהם הם ברמה הגבוהה ביותר, וזה לא משנה מי מייצר אותם. אתה ידעת שאם אתה קונה IBM אתה קונה מחשב שבנוי מהחומרים הטובים ביותר ושהוא ימשיך לשרת אותך לאורך זמן. וזה בלי להכנס כלל לנושא השירות והאחריות שהיא אבו תורפה נוספת של החברות השונות.

Jan22

New member
תראו אנשים ..

אמרנו כבר לא פעם : נייד זה עסק שביר ובעיקר יקר ; אתם משקיעים את מיטב כספכם על מוצר יקר ,ולכן ,כדאי להשקיע על בטוח (חברות מותג + אחריות + "שם" + הנדסת אנוש) . רוצים סיפורים על חברות נידחות ? יש לי לא מעט . בהצלחה !

יאיר B

New member
OK. די.

אני מסכים עם ג'אן על העניין של מחשבי המותג. 1. אני לא הייתי קורא ל-4 הפסקאות הללו ביקורת. זה ממש גרוע. הינה דוגמא לאיך כותבים ביקורת: http://www.xbitlabs.com/articles/mobile/display/asus-m5a.html 2. ה"ביקורת" הזאת מתייחסת ביותר מחצי ממנה לביצועים של המחשב. אז יופי: גם אני יכול להגיד שהמחשב חזק רק לפי המפרט שלו. אני לא צריך בנצ'מרק לזה. 3. מה שמעניין אותי יותר זה האיכות שלו, ולא הביצועים. כתבו שהעכבר לא נוח. יופי. מה עם המקלדת? איך היא? לא כתבו. מה יקרה בעוד שנה לצירים של המסך? זה מעיד על איכות הבורבון שלו (אנחנו לא יודעים איך הוא). יבואנים שולחים מחשבים לשבועיים בלבד. קשה מאוד להתרשם ממחשב (ולא בענייני ביצועים) במשך שבועיים. למחשבי המותג יש שם כבר הרבה מאוד שנים - שם שנבנה בגלל שלאורך הזמן לא היו בעיות טכניות איתם. על AOPEN אנחנו לא יודעים להגיד איך הם לאורך זמן כי הם חדשים. אתה יכול לקנות מוצר שלהם, אבל לדעתי עדיף לחכות כמה שנים ולתת לסינים להשתשף בבניית מחשבים ועשיית שם שוק בסין.

Jan22

New member
"תשמע" חביבי ..

את המשחקים של "אני יודע יותר ממך" תשמור למי שמזיז ... עכשיו בתרגום חופשי Frankly my dear ,I don't give a damn !

salam9

New member
לא הבנת אותי בכלל!

לא התכוונתי להגיד לך "אתה לא יודע".. ו"אני יודע יותר ממך".. בדיוק ההיפך. ואגב... טוב שאתה לא יודע באמת..

למעלה