מה דעתכם על המחשב הזה>

Jan22

New member
דגם בסדר

מדובר בסדרה העסקית של HP ,סדרת הNX .מפרט יחסית חזק ,מעבד קור 2 דו עם זיכרון 1G ,אבל מאוד תלוי למה אתה מייעד אותו.אם יותר לכיוון יישומים כבדים שלא קשורים לגראפיקה אז הדגם יתאים לך. אם לא ,שים לב שכרטיס המסך הוא GMA 900 (האח הקטן של GMA 950 שהוא הסטנדארט של הניידים כיום) שמיועד לגראפיקה ממוצעת מינוס. פרט שימושים !

Niamh

New member
האמת

שיותר בכיוון של גראפיקה אני צריכה. איזה כרטיסי מסך כן יתאימו?

Jan22

New member
תלוי מאוד

בך. מבחינת סוג הגראפיקה. עדיף לשים דגש על כרטיסים ''בעלי זיכרון ייעודי לא שיתופי'' כגון ATI X1400 או NVIDIA 7400 והלך. מכאן ,שוב , תלוי רק בסוג המשתמש !

Niamh

New member
אני לא מבינה

איך אדע איזה סוג אני? אני צריכה גראפיקה טובה לתמונות, לא משחקים

bar666xp

New member
תמונות = 2D

כך שאין לך צורך בכרטיס מסך חזק מדי... מצד שני ככל שהרזולוציה תהיה גדולה יותר זה יאפשר להיכנס ליותר פירטי פרטים בתמונה {בהתאמה לרזולוצית התמונה}.

Niamh

New member
מה עם הכרטיס מסך הזה

nVidia GeForce Go 7300 איך אפשר לדעת מהנתון הזה כמה רזולוציה יש?

bar666xp

New member
כדי לא להלעות אותך בהמון אינפורמציה...

נסכם בהוא דיי ויותר. אם אני זוכר נכון 2048x1536 ב 85Hz. אבל זה הכרטיס יכול אני בספק אם תמצאי נייד עם מסך המסוגל לתת רזולוציה כזו.. מצד שני תוכלי לקבל את הרזולוציה הזו בחיבור למסך חיצוני שיהיה מסוגל לתת אותה במקרה ויתאורר הצורך. רוב הניידים היום מדובר ברזולוציות מסך NATIVE כלומר בהתאמה לגודל המסך. http://en.wikipedia.org/wiki/Display_resolution מופיע שם כל מיני רזולוציות בהתאמה לכל מיני מסכים... אבל לקחת לתשומת לב... לדוגמה WQUXGA זה מסך 30" אם אני זוכר נכון.. אומנם הרזולוציה 3200×2048 נשמע פצצה רואים ים נקודות אבל בואי נעצור רגע... מה הרזולוציה של התמונות... מה מקורן אם ממצלמה שאת יכולה מראש לדעת כי הרזולוציה לא תעלה על רזולוציה X אין סיבה להשקיע ביותר.... אולי רמה 2 מעל כדי שיהיה לאן להתקדם בשנה שנתיים הקרובות.

Niamh

New member
תודה רבה

אני חושבת שהחלטתי לקנות את הדגם הזה בו יש את הכרטיס מסך ששאלתי עליו

bar666xp

New member
על איזה רמת עבודה ב2D מדובר...

512M זה כבר הרף הנמוך היום ויהיה עדיף להתחיל עם 1G זיכרון פיזי. גם דיסק קשיח של 80G נחשב היום להתחלתי ואם יש צורך לעבוד על כמות גדולה של תמונות אישית ממליץ על משהו באיזור ה120G-100G צפונה. אבל זה גם דגם אפשרי.... מומלץ להגדיל זיכרון ל1G {העלות של כך כ350ש"ח אאל"ט}.

eliel11

New member
אחלה מסך לעבודה עם תמונות

לגבי הזיכרון, אם תעבדי אם פוטושופ אז תדעי שהתוכנה הזו תדע להעריך זיכרון. לכן אני מציע לך לקנות 1GB ולא 2X512 ואם תראי שאת צריכה אז תקני עוד 1GB

מטאור2001

New member
הדגם שונה

הזול - דגם ישן ופשוט - C200 - מסך 15" - זה טעות מה שמופיע. השני - N100 - עד כמה שאני זוכר הוא בא עם ויסטה.

למעלה