מה דעתכם על הטיפ הזה:

נאוה שפ

New member
מה דעתכם על הטיפ הזה:

בסוף היום, כשהכל כל כך הפוך, פשוט לסגור את הדלת של החדר המבולגן, והבלאגן יחכה למחר!!!! עכשיו ברצינות, פתאום חשבתי שגם למבולגנת כמוני יש מה לתרום לפורום כזה. הבת שלי מלכת האוצרות והאוספים. בכל מקום בבית: קופסאות, חרוזים,שרשראות, טבעות, צמידים, צדפים, גולות, פיצ'יפקס שאתם לא מאמינים! הם נמצאים בכל חור בבבית, \והתחביב שלה זה לקחת קופסא ולשים שם קצת מזה וקצת מזה ולערבב הכל, ואחר כך לכו תחפשו את זה. בקיצור לקחתי קופסת כתר גדולה מאוד. ושם זה ארגז הבלאגן. כל מה שאני מוצאת בסוף היום באיזה שהי פינה אני זורקת לארגז (במקום ללכת לחפש לאן זה שייך...) ופעם בכמה שבועות עושים מבצע: שופכים את כל הארגז ומתחילים לסדר. והאמת שזה הופך להיות נורא כיף הפרוייקט הזה.

../images/Emo41.gifשאלה קטנה

במקום לסדר פעמיים אולי אפשר לשים קופסאות קטנות בתוך הקופסא הגדולה של כתר? זה ניראה לי עבודה כפולה לסדר פעם אחת לקופסא של כתר ופעם שניה למיין אלא אם אתן נהנות זה כבר משהו אחר

נאוה שפ

New member
יש לך מושג כמה קופסאות יש לה?

כבר הספקתי לספור. וההנאה שלה זה לערבב, לקחת קופסה ולשים שם קצת חרוזים, קצת צדפים, קצת אוצרות, קצת גולות, קצת טבעות ועוד ועוד. (שלא לדבר על הקופסה ששם כל האוצרות של קינדר....) אבל אז היא פתאום רוצה את הטבעת הספציפית עם דורה, ואין לה מושג איפה היא שמה....... מתחילה להבין את התמונה הכוללת???? ב-ל-א-ג-ן!

לנו יש ארגז מטייל לצעצועים-

אני מכניסה קצת קוביות, קצת מכוניות, קצת דברים אחרים ומביאה לסלון כדי שלא כל הדברים שבחדר יגיעו לסלון. מסיימים לשחק עם משהו- מחזירים אותו לחדר ישירות ולא לארגז המטייל. ככה בערב כבר אין הרבה מה לסדר כי הארגז המטייל התרוקן או שנשארו בו מעט צעצועים.

אממאא

New member
היא לא מדברת על צעצועים...

היא מדברת על דברים שילדות אוהבות לאסוף ולצבור.. אימצתי את הרעיון של קופסה כללית ופעם בשבוע לסדר.....

הבנתי שהיא מדברת על אוספים, רק

רציתי לספר על ארגזים "מעורבבים" שיש אצלינו .

למעלה