מה דעתכם על הדגם הזה...?

itaizil

New member
מה דעתכם על הדגם הזה...?

היי אני עומד לקנות בקרוב נייד לצרכים לא מורכבים מידי- אופיס, אינטרנט אלחוטי, BT, מוזיקה, אולי אחבר אותו לטלוויזיה (אין לי מושג איך עושים את זה בכלל..) בכל מקרה, מה דעתכם על הדגם הזה? אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם.. זה חשוב לי כ יאני לא מבין גדול.. תודה!

יאיר B

New member
לשימושים שאתה רוצה זה בסדר גמור

חיבור לטלויזה - חשוב שיהיה חיבור בשם S-VIDEO שקיים במחשב הזה לפי המפרט שצרפת. בדוק את נושא ה-BT - זה לא ממש מוזכר במפרט הטכני (אם כי מוזכר בתיאור הכללי שלו). לגבי איך לחבר נייד לטלויזה - יש מאמר על זה במאמרי הפורום, גם משהו בשאלות נפוצות וגם במאמרי פורום תמיכה טכנית.

itaizil

New member
אני מתבאס מזה שהמך מבריק... יש אפשרות להחליף?

תודה לעונים!

laptopzol

New member
הלואי , 99% מהמסכים היום מבריקים

אני מחפש 17" חדש ואין למצוא . בחדשים יש מספר יצרנים כמו קליבו שמציעים אופציה למסך מט . -גיל

יאיר B

New member
אי אפשר להחליף מסך בנייד. את הדברים האלה

בודקים לפני הקנייה.

itaizil

New member
אין אפשרות להזמין במיוחד? וגם.. מה דעתך על

מסך מבריק? זה משהו ממש קריטי או שאפשר להסתדר איתו? (במילים אחרות- עד כמה זה גרוע?) * סליחה על חוסר ההבנה שלי

יאיר B

New member
מחשב מגיע מורכב מהמפעל בסין. אתה לא יכול

לבקש שיפרקו את המסך עבורך ויחליפו. אתה יכול לנסות לעשות את זה לבד אם יש לך את התקציב לזה (לבלוש ברשת איזה דגם של מסך מתאים לו, לקנות אחד כזה באופן עצמאי ולהחליף, אבל אז תאבד את האחריות על המחשב...). לגבי מסכים מבריקים: זה מאוד תלוי איפה אתה נמצא (ובעיקר כמה אור יש מאחוריך). בהתאם לתנאים, יכול להיות שזה יהיה לך נוח ויכול להיות שלא. אני חושב שכדאי להתרגל לרעיון שמחשבים ניידים מגיעים כיום עם מסך מבריק. אין לזה פתרון חוץ מלחפש אחד אחר שמגיע עם מסך מט, אבל אז יכול להיות שתצטרך להתפשר על המפרט שלו/המחיר.

itaizil

New member
או במילים אחורת- אין מה לעשות...

טוב, אני כנראה אאלץ להיתפשר. תודה לעונים

bar666xp

New member
בדר"כ אין אפשרות.

זה תלוי במבנה המארז שלו אם יכנס בו מסך מט... מסך מט עבה יותר ממסך מבריק כי מסך מט זה עוד פילטר שאינו קיים במבריק. לכן ברוב המקרים לא יהיה ניתן להכניס מסך מט במקום מבריק אלה אם בתיכנון הנייד חשבו על האפשרות למסך מט.. לרוב במקרה כזה אפשר יהיה מראש להזמין עם מסך מט כחלק מהקונפיגורציות של הדגם.

yuda1980

New member
אל תתקרב! שירות גרוע ביותר!!!!

יש לי דגם דומה של LG באופן כללי המחשב בסדר אבללל אם הוא יתקלקל לך המקום היחיד בארץ שתוכל לקבל שירות הוא בכפר סבא השירות שמה חובבני. איטי להחריד ואם אתה מעיז להתלונן צוחקים לך בפנים בסגנון "אני פליקס הובלות" לדוגמא! בשביל התקנת וינדווס עקבו לי את המחשב 8 ימים [בניגוד לחוק] כשהלכה לי הבטריה הם ג[נ]בו ממני 700 שקל על סוללה חדשה 10 ימים אחרי שנגמרה לי האחריות עליה [חצי שנה] כי יש להם מונופול על הבטריות ואין אף אחד בארץ שמוכר את הסוללות שלהם

יאיר B

New member
700 ש"ח זה מחיר טיפה גבוהה לסוללה חדשה,

אבל לא ממש נורא. אתה תמיד יכול לעשות חידוש תאים - היה יוצא יותר זול. אגב, אם האחריות נגמרה,על מה אתה מלין? אתה מכיר מישהו שמוכר סוללות למחשבי לנובו או HP חוץ מהיבואנים? התקנת חלונות היא לא במסגרת האחריות (שהיא רק על חומרה ולא על תוכנה). אין לי מושג איך השירות שלהם, בעבר כתבו פה עליהם דברים לא רעים.

למעלה