מה דעתכם על הדגם הבא?

• פותח הנושא rc
  • פורסם בתאריך

rc

New member
מה דעתכם על הדגם הבא?

היי אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 5K, באופן כללי חשוב לי מעבד חזק הדרישות שלי הן - המחשב צריך לשמש בעיקר לאופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים (חשוב לי שתהיה לו תאימות לחיבור לטלוויזיה - מה אני צריך לוודא שיש במחשב בשביל זה?), ואולי תותקן על המחשב תוכנת פיתוח כלשהי (ג'אווה ו/או visual studio) מבחינת משחקים - אני לא גיימר מושבע, וכנראה לא אתקין על המחשב שום משחק, אבל בכול זאת הייתי רוצה כרטיס מסך טוב (על מה אתם ממליצים?) המחשב לא ישמש בעיקר לנסיעות, כך שאין חשיבות רבה למשקלו חיפשתי קצת ומצאתי את הדגם הבא של dell, יש עליו גם המלצה מגרפיקאית, שמריצה תוכנות כבדות מן הסתם תודה והמשך יום טוב רועי

rc

New member
שכחתי להוסיף

איך השירות של dell? יש להם מרכזי שירות בפריסה רחבה? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות זולות ואמינות באיזור ת"א והשרון

rivertrino

New member
אחלה דגם נראה ממש טוב עם מפרט טכני גבוה....

ביחס למחיר, בקשר לחנות יש בפ"ת את NOTEBOOKCLUB או שתחפש חנות בזאפ...

rc

New member
תודה, ועוד שאלה

מה לגבי כרטיס מסך וחיבור לטלוויזיה? איזה כרטיס מסך כדאי שיהיה במחשב? כאמור, אני לא גיימר, אבל בכול זאת הייתי רוצה כרטיס מסך טוב איזה יציאות/חיבורים אני צריך שיהיו במחשב אם ברצוני לחבר אותו לטלוויזיה? תודה ויום טוב

rivertrino

New member
אתה לא צריך כ. מסך חזק מובנה די יספק אותך...

יציאת SVIDEO ו HDMI הן היצאיות שאתה צריך לטלויזיה שאגב גם נמצאות ב1525

rc

New member
תודה רבה ועוד משהו

אני כנראה אקנה את הדגם הזה בסבירות מאד גבוהה - התרשמתי ממנו מאד בעצמי וישעליו המלצות טובות ראיתי אותו למכירה בחנות מסויימת (מוצרף קישור) ב - 4 מחירים שונים בקישור ראיתי שהדגם הימני ביותר מגיע עם מעבד קצת חלש ורק 1G של זכרון לעומת 2G בשאר הדגמים לעומת זאת 3 הדגמים האחרים מגיעים עם מפרט די דומה (לא מצאתי שום הבדלים ביניהם) חוץ ממעה"פ ששניים מהם מגיעים ללא מהע"פ האם יש עוד משהו שפספסתי שגורם להבדל במחיר? האם ניתן להתקין בדגם זה מעה"פ XP באופן עצמאי? תודה רבה ויום טוב רועי

idob13

New member
שמע

לדעתי המחשב נראה בסדר. לא מעולה למשחקים. ובקשר ל - מרכז שירות אין חברה מוכרת או מותג שאין לה מרכז שירות.

rc

New member
בקשר למרכז שירות

ברור שיש מרכז שירות - השאלה האם יש מרכזי שירות בפריסה ארצית והאם השירות טוב ואמין מה בקשר למה ששאלתי קודם - על ההבדל במחיר של אותו דגם עם אותו מפרט (חוץ ממעה"פ שלא כלולה בחלק מהם)?

יאיר B

New member
לכל החברות יש מרכז שירות אחד בארץ.

אבל בדרך כלל יש מרכזי איסוף שאפשר להעביר דרכם את המחשב למעבדה (שבדרך כלל נמצאת במרכז). אם אתה קונה בחנות שיש לה פריסה ארצית (נניח אופיס דיפו או באג) אפשר לשלוח גם דרכם. שירות הלקוחות של החברה יוכל לעזור לך בנושא מיקום תחנות מסירה.

rc

New member
תודה רבה

מישהו יכול להסתכל בקישור שצירפתי באחת ההודעות הקודמות ולהביע דעה איך זה שדגם שנראה זהה (לפחות לפי מה שאני ראיתי, בלי להתייחס לעניין מעה"פ) מוצע ב-3 מחירים שונים ??? מדובר על 3 הדגמים השמאליים, בלי הדגם הימני ביותר שהמפרט שלו קצת יותר נמוך ושוב תודה לכולם

למעלה