תלוי איזה ממה שאני יודע זה ג´פ הגלה אם זה המר של הצבא אז יש לו מיגונים ומלא פלדה- הוא כבד ואז הוא לא שוחב ואם הוא לא שוחב הוא ניתקה! בקיצור ניראה לי שאם ההמר בלי מיגונים הוא סבבה בשטח...... אור
חח.. השני ´סימבה13 כתב שהאמר הוא עגלה בשטח.. אז רק דבר אחד יש לי להגיד.. נכון, הוא לא עושה פתיחות עם קורבט. אבל בשטח, הוא לוקח כל רכב אחר, כמעט.. וזה שהוא בצבא? רק מראה על זה שהוא מצויין לתפקיד שלו... ויש האמרים אזרחיים בארץ. לא יודע אם יבוא אישי או מוסדר, אבל הם קיימים. ואני מאמין שעוד כמה שנים גם ההאמרים שבצה"ל יצאו למכירה במכרז.
אולי קצת רחב וארוך יותר מהג´יפ הרגיל אך לדעתי אין יותר טוב ממנו בשטח כשר עבירות מדהים,לנהוג על אחד שכזה זה חוייה (נהגתי במילואים כמובן אחרי קורס) יש כמה שכאלו בשוק הפרטי לא חושב שהם למכירה.
האמר הוא הרכב העביר ביותר לנהג לא מיומן !!!! נהג מיומן על סופה\דיפנדר מושפרים יתן להאמר בראש!! רק לידיעתכם להאמר אין בכלל מהלך מיתלה ! שלא תטעו לדעתי זה אחד הרכבים היפים ביותר בעולם!
(לא שאני יודע מה אפשר לשפר בהאמר) אבל האמר, זה חד משמעית, רכב השטח הכי טוב בעולם. וזה מוכח אגב. וגם האמר צבאי מוריד כל ג´יפ (אני אישית נהגתי על האמר אזרחי, ולא בארץ, ד"א צריך אישיון ג´) , כולל סופה הכי משופרת בעולם.
היום יבוא של האמר הוא ביבוא אישי בכל מקום רחב מספיק ההאמר נותן בראש לכולם אבל !!! במקומות צרים או שדרוש תימרון לרוחב השביל - הרוחב של ההאמר (2.15 מטר)מפריע לו יש האמרים בעלי יכולת שינוי לחץ אויר תוך כדי נסיעה. לא להאמרים צבאיים רק לאזרחיים כאופציה. הוא דורש רישיון ג´ ונחשב כמשאית בזמנו מחיר חדש היה 300 אלף שקל.